A+ A-

Iphigenia Klub

- A mai este nagyon fontos a számomra. Tudod, hogy egyszer szenátor szeretnék lenni. Akikkel ma találkozom, azoknak megvan a hatalma ahhoz, hogy hatékonyan támogassanak, de akarnak cserében valamit tőlünk...tőled...mielőtt segítenének.
- Tudod hogy bármit megtennék érted. - mondta Chrissy.
Rob oldalranézett az anyósülésen mellette ülő barátnőjére. A lány feltétlen odaadással van iránta, de vajon megteszi amit kérnek? Chrissy gyönyörű lány volt. Apró termet, hatalmas barna szemek amiktől riadt kiscicának tűnt akit babusgatni kell. A valóságban egyáltalán nem volt gyámoltalan. Nagyon is önálló volt és Rob-nak kétségei voltak afelől, hogy elfogadja-e a felkérést.
A céljuk egy két irodaház közé ékelődött régi épület volt. A hatalmas fa ajtó mellett diszkrét réztábla hirdette: Iphigenia Klub. Az épület belsejét drága szőnyegek és fafaragások díszítették. Az elegáns vendégseregben nem egy közismert arcot is fel lehetett fedezni. Chrissy két híres cégvezetőt, egy filmproducert és a korábbi kormányzót is felismerte. A lánynak csak a festmények voltak furcsák. A kandalló feletti alkotás Jeanne d’Arc-ot ábrázolta a máglyán. A lépcsőházban levőn pedig egy oltárra kötözött lány látszott egy sárkány előtt. Rob többe embert is ismert a jelenlevők közül és bemutatta nekik Chrissy-t. Mindannyian izgatottnak tűntek és a lánynak hízelgett a figyelmük. Egy jól öltözött idősebb úr lépett hozzájuk és Joseph-ként, a klub elnökeként mutatkozott be.
- Mindannyiunkat lenyűgöz Robert-ed és szívesen segítünk a karrierje építésében, de a klubunk alapszabálya, hogy az életben semmi sem érhető el áldozathozatal nélkül. Úgy hallottam hogy oda vagy Robert-ért. Most arra lenne szüksége hogy te meghozd az áldozatod. - mondta Chrissy-nek.
- Nem egészen világos. Mit kellene feláldoznom?
- Mindent. Azt szeretnénk ha mindent feladnál. Gondolom láttad a klub nevét a bejáratnál. Tudod ki volt Iphigenia?
- Igen. A monda szerint Agamemnon király lánya. Artemisz azt kérte az apjától, hogy áldozza fel cserébe azért, hogy a görögök megindulhassanak Trója ellen. - idézte fel Chrissy tanulmányait, majd szinte azonnal összeállt benne a kép. A klub neve, a festmények....
- Ohhh... - mondta a lány a döbbenettől tágra nyílt szemmel.
- Ő pedig önként vállalta a sikeres hadjárat érdekében. Nem kell azonnal döntened. Keressetek meg, ha elhatározásra jutottatok! - mondta Joseph és otthagyta őket.
Chrissy kábult volt a hallottaktól. Az egyik sarokban levő padhoz hátrált, Rob pedig mellé ült.
- A jelenlevők hasonló áldozatot hoztak a nagyság eléréshez. Rajtad múlik. A jövőm a kezedben van. - mondta a fiú.
Két elegéns nő sétált hozzájuk. Samantha-ként és Hannah-ként mutatkoztak be.
- Megtiszteltetés veled találkozni. Megértjük hogy min mehetsz keresztül. Mi színésznők vagyunk, de rájöttünk hogy csak úgy lehet sztár egyikünk, ha a másik feláldozza magát érte. Sorsot húztunk és Hannah vesztett. A jövő hónapban kerül rá sor. Ma este azért vagyunk itt, hogy lássuk mi történik. - mondta Samantha.
Más vendégek is odamentek hozzájuk és bemutatkoztak. Mindannyian szerettek volna találkozni a fiatal lánnyal, aki talán mindenre hajlandó a barátja kedvéért. Hosszú gondolkodás után Chrissy megnyugodott és Rob-ot megölelve azt mondta.
- Megteszem.
A döntését bejelentették és a vendégsereg éljenzésben tört ki. A lány félt, de mosolyogva fogadta a reakciót. Az viszont kifejezetten zavarba hozta, hogy a combjai közt ismerős melegség kezdett kialakulni. Végtelenül perverz érzés volt a helyzetet figyelembe véve, de Chrissy elengedte magát. Ugyan mi számít már? Megfogta Rob karját és a fülébe súgta:
- Nem tudunk valahol kettesben lenni egy kicsit, hogy elbúcsúzzunk?
Rob Joseph-hez ment és mondott neki valamit. A férfi megértően bólintott és válaszolt valamit. Rob visszajött Chrissy-hez és megfogva a kezét, az emeletre vezette. Beléptek az egyik szobába, Rob pedig bezárta maguk mögött az ajtót. A helyiség valami tárgyalóféle lehetett. Hatalmas íróasztal, mögötte tekintélyt parancsoló forgószékkel. Chrissy annyira felizgult, hogy úgy érezte hogy semmi szüksége bevezetőre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.8 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2018. 04. 26. csütörtök 17:15
ez nem heteró, hanem horror kár volt betenni
#13 sunyilo 2018. 04. 25. szerda 21:50
Nooormális? NEM...
#12 t2006 2018. 04. 25. szerda 19:28
Hogy került ez ide?!
#11 tomi19 2018. 04. 25. szerda 16:28
Kár volt el olvasni...ekkora hülyeséget......
#10 vakon54 2018. 04. 25. szerda 13:47
A nősemvolt nórmális hogy ijen patkány férfiért feláldoszta az életét.
#9 specialist 2018. 04. 25. szerda 08:45
Fölösleges időpazarlás volt
#8 listike 2018. 04. 25. szerda 07:23
Ezt az otrombaságot sürgősen le kéne venni innen.
#7 feherfabia 2018. 04. 25. szerda 06:32
Nem tudom hogy került ez az írásnak mondott valami ide!
#6 Andreas6 2018. 04. 25. szerda 06:04
Ekkora ökörséget ezen az oldalon még nem láttam. Nem lehetne levenni?
#5 A57L 2018. 04. 25. szerda 04:24
Rettenetes.
#4 veteran 2018. 04. 25. szerda 04:12
Ekkora marhaságot.
#3 joozsi 2018. 04. 25. szerda 02:20
Hülyeség.
#2 sztbali 2018. 04. 25. szerda 00:39
Borzalmas.
#1 Törté-Net 2018. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?