A+ A-

A perverz éjszaka

Már régóta vágytam rá, hogy egy húsos, kemény fasz átjárja szűk járatomat.
Érintetlen, hamvas testű szűz voltam, de belül egy határtalanul perverz kéjnő. Éjszakáimon fantasztikusan érzéki játékokat találtam ki, de eddig senkivel nem tudtam azokat megvalósítani. Combjaim között még soha nem járt férfi, magányos kézimunkáim után egyedül nyaltam le mind a tíz ujjamat. Már nagyon vágytam egy tüzes hímre.
Nemsokára ki is szemeltem valakit. Kifejlett, izmos példány volt, ugyanúgy 19 éves és 170 cm, mint én. Biztosan megbaszott már néhány friss husikát. Észrevettem, hogy én is ingerlem őt. Ahányszor találkoztam perzselő tekintetével, tudtam, hogy gondolatban már a spárgáig nyitott lábam között mozgatja ki tudja mi - lyen nagy farkát.
Az egyik "szemezésünkkor" úgy nézett rám, hogy megremegett a lábam és elöntött a forróság. Most tennem kell valamit. Úgy behajoltam, hogy feszes miniszoknyám alól már a derekam is kilátszott, nemcsak a kin - csemet eltakaró selyembugyi. Nem érdekelt, hogy a körülöttem álló összes fiú szeme odatapad kívánatos résemre és legalább negyvenen képzelik azt, hogy mögöttem állnak és apró ruhadarabomat félrehúzva vagy letépve tövig nyomják fegyverüket szűz alagutamba és fröcskölnek tele gecivel. Engem egyedül ő érdekelt. Terpeszbe nyitott lábam között fejjel lefele rápillantottam és láttam, hogy nadrágja felveszi megmerevedett fallosza alakját. Azt az őrjítő vágyat, ami az arcáról tükröződött!
Nem esett zavarba, a férfi - WC felé vette az irányt. Tudtam, hogy ha nemcsak mellbimbóimat és puncilétől csepegő ujjaimat akarom szopogatni ma este, akkor utána kell mennem.
Megigazítottam sötétkék miniszoknyámat, benyúltam blúzom alá, mivel eléggé mélyre dőltem be, formás, gömbölyded melleimet visszatettem a csipkés melltartómba. Jaj, de édes érzés tapogatni, simogatni a testemet!
Aztán már le is fordultam a folyosóra, ahol a mosdók voltak.Halkan lenyomtam a kilincset. Kis helyiség, egy mosdókagyló, egy kézszárító és egy újabb ajtó. Amely mögött az egyetlen WC - csésze. Még kilincs sincs rajta. Nyögések. Egyre erősödő nyögések és félszavak. Ő az. Az én tökéletes testemre gondolva veri a faszát. Már tudom, mit teszek. Halkan behajtottam az ajtót, majd nesztelenül léptem kettőt felé. Aztán hirtelen rányitottam az ajtót. Azt a látványt!
Előttem ül, letolt nadrággal, kezében a farka. Mit meg nem adnék, hogy a számba vegyem! Vörös kalapját ölelgetném a nyelvemmel, a makktól a tövéig harapdálnám és gyönyörködnék a duzzadó erekben! Micsoda feszes, merev rúd! Azt a hatalmas szopnivaló falloszt! Ráadásul, mintha csak rám célozna! Elhallgat, meglepődve néz fel, s íme, előtte áll álmai leggyönyörűbb nője. Mindkettőnket sokkol az izgató látvány. Mire feleszmélünk, már azt veszem észre, hogy lövell az ondó a farkából. Nyílegyenes sugárban fröccsen a szoknyámra, a második, a harmadik adag is, aztán egy a combomra, a többi pedig egyenletesen buggyan fel hímvesszőjéből és folydogál végig termetes rúdján és bal kezén, egészen a tövéig.
Én töröm meg a hosszú csendet:
- Húú! Ez igen!
Mutatóujjamat belemártom a szoknyámon lévő gecibe és megkóstolom. Tehát ilyen a férfiak nedve. Milyen fehér! Milyen sűrű!
- Finom! - mondom neki. Ma éjszaka várlak.
Egy papírt dobok a földre, rajta a lakcímem, majd elindulok kifele. Az ajtóból még visszaszólok:
- Nyitva lesz!
Hazafelé sétálva álmodozom. Micsoda kéjes pózokban fog ez a gyönyörű hím engem megkúrni. Leteper, bejáratja hamvas puncimat, addig basz, döf, kúr, amíg el nem ájulok. Micsoda vad pornóéjszaka lesz! Kiélhetem minden perverz vágyamat.
Már alig várom, hogy eljöjjön a 10 óra. Beolajozott testtel fekszem hanyatt a holdfényben. A szobámhoz a ruhadarabjaim mutatják az utat. Elsőként miniszoknyám. Már rég lenyaltam róla a drága ondót. Rajtam csak vörös selyembugyim van. Imádom. Fontos szerepe lesz még ma éjszaka. Ajtónyitást hallok. Ő lesz az. Lecsukom a szemem, alvást színlelek. Ő hamar eltalál a szobámhoz. Benéz a kitárt ajtón és meglátja eszményi testemet. Légzéskor lágyan megemelkednek gömbölyű melleim. Szétterpesztett combom közé nem látni be, árnyékban van. A holdfényben csillogó olajozott testemtől felizgul és amint belépve megszabadul az összes ruhájától, már égnek ágaskodik 25 centis fasza.
Tudja, hogy nem alszom. Így kezdődik a játék. S ő belemegy. Vajon miről álmodhat egy nő, akit álmában basznak meg?
Az asztalon minden ki van készítve, amire szükségünk lehet. Egy bőrszíjat vesz fel. Csuklóimat összefűzi vele és az ágy vasához kötözi. Ajkamba csókol, majd tűhegyes mellbimbóimat nyalogatja és harapdálja gyengéden. Alig bírom visszafogni nyögdécselésemet. Nyelvével végigjárja hasam és szeméremdombom emelkedőit, majd leereszkedk a völgybe. Eléggé nedves vagyok.
Már nemcsak az illatot érzi, hanem nyelvével átázott bugyimat is ízleli. Nagyon türelmesen csókolgatja érzékeny pontjaimat a selymen keresztül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2018. 02. 9. péntek 07:38
Nekem a hosszával volt gondom, ezért 7p lett
#14 Andreas6 2017. 02. 11. szombat 18:39
Borzalmasan gyenge.
#13 listike 2014. 03. 28. péntek 07:05
A fele sem igaz.
#12 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:26
Nem rossz.
#11 genius33 2013. 03. 17. vasárnap 15:57
Ez igen nyes
#10 tyúkanyó 2009. 01. 4. vasárnap 21:16
Nekem több bukfenc is volt a sztoriban:
- már sokszor járt magában, mégis nagyon vérzik a szűzhártya elszakadásakor
- feldugta a butyit, hogy egy kicsi kilógjon, majd tövig nyomta a 25 centist. Akkor becsúszott a bugyi is?!
Ezek megtörték számomra a beleélés folyamatát, pedig jól kezdődött.
#9 nyalonc 2005. 10. 13. csütörtök 22:08
2
#8 dinnye 2003. 04. 3. csütörtök 17:14
Vannak mégg 11 éves élénk fantáziájú kisgyerekek.
#7 AnyuCicca 2003. 02. 23. vasárnap 21:33
:) nem rossz. Bár, hogy egy ilyen pasi szűz lenne...
#6 Amazon 2002. 07. 19. péntek 16:27
Hát,szegény bugyi jó büdös lehet.
#5 Hmm 2002. 06. 22. szombat 11:17
Jo csak rovid...
#4 fakk 2002. 06. 21. péntek 08:16
Ez Pasza! csak igy tovább bazeg!
#3 erk 2002. 05. 15. szerda 21:34
Végre egy kis szint hoztál nekünk a szürkeségbe!
#2 perverz 2002. 05. 15. szerda 00:33
perverz
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?