A+ A-

Egyéjszakás kaland

Már jó néhány éve esett meg velem az a történet, amit szeretnék megosztani veletek. Akkoriban egy barátommal igen sokat jártunk az éjszakába. Egy - egy ilyen buli alkalmával főként az alkohol és a kiszemelt hölgyek ágyba vitele játszották a főszerepet. Jól éreztük magunkat, éltünk, mint hal a vízben. Persze nem minden akciónk zárult sikerrel, de egy ilyen vidéki bulit, ami előtt akkor álltunk nem hagytunk volna ki semmi pénzért.
Egy csapatsportágat űzünk és az ilyen vidéki tornák alkalmával mindig összeverődik 6 - 8 csapatnyi ember, plusz a helyiek. Egyszóval fergeteges mulatság, ami csajozás szempontjából is óriási lehetőségeket rejt magában. A szóban forgó város kb. 180 km - re van Budapesttől és már számtalan kellemes élményem fűződik hozzá. Ilyenkor már a lefelé tartó úton elkezdünk iszogatni, hogy mire leérünk, már meglegyen az alaphangulat. Ezen az estén is eléggé felöntöttünk a garatra, mert mire leértünk már elfogyott az üveg Ballantine's negyede, majd az elkövetkező röpke két órában immáron többedmagunkkal betermeltük az egész üveget.
Ahogy ott iszogattunk az autó mellett próbáltuk becserkészni az arra elhaladó lányokat. Hozzátartozik a történethez, hogy nyáron történt és a szóban forgó város strandján volt a buli. Ez a strand egy óriási terület, benne egy kempinggel, ahol mi az éjszakát szándékoztunk tölteni. A buli központi helye néhány büfé sok - sok paddal, ahol a népes társaság mulatozik.
Szóval más igencsak spicces állapotban a barátom keresésére indultam, aki meglépett valamerre, amíg én sorban álltam egy kis utánpótlásért. Nemsokára megláttam őt a sörsátor közelében két hölgy társaságában. Gondolkodás nélkül csatlakoztam hozzájuk és én is szóba elegyedtem a lányokkal. Mindkét lány formás alkat volt és látszott rajtuk, hogy már ittak ők is rendesen. Belekaroltam az egyik lányba (tulajdonképpen mindegy volt melyikbe) és invitáltam, hogy igyunk valamit. A büféig tartó úton beszélgettünk néhány szót, megtudtam egy - két dolgot róla, például azt, hogy varrónőként dolgozik a városban és még a szüleivel él.
A pultnál sorban állás közben már hátulról átkaroltam és magamba szívtam a hajának illatát. Nagyon fontos dolog számomra egy lánynak az illata, mert még ilyen esetekben is szükségem van a kémiai összhangra. A hajának jó illata volt, így azonnal megcsókoltam a nyakát is, amit ő jóleső sóhajjal nyugtázott. Itallal a kezünkben bementünk a tömegbe táncolni. Tánc közben igen közel kerültünk egymáshoz, én egyik lábammal beléptem a lába közé, csípőnk ütemesen körözött és szinte azonnal vad és szenvedélyes csókolódzásba kezdtünk. Kezem közben felfedezőútra indult a testén, vadul megmarkoltam a fenekét, majd az inge alá nyúlva végigsimítottam a hátát, végül pedig két kezembe helyeztem formás, közepes nagyságú és meglepően kemény melleit. Természetesen a melltartó zavart egy kicsit a teljes élvezetben, de reméltem, hogy szabadon is érinthetem majd őket. Ő eközben kigombolt néhány gombot az ingemen és a mellkasomat harapdálta, miközben körmeivel a hátamat karcolta végig.
Az tánc mindkettőnket bepörgetett annyira, hogy kézen fogtam, és magam után húztam a bungalók közötti susnyásba, mire ő nem ellenkezett. Behúztam a bokrok közé egy olyan padot, amelyen napozni szoktak és arra ülve folytattuk egymás izgatását. Ekkor már feltoltam a melltartóját és végre szabad kézzel érinthettem a mellét, simogattam, szopogattam a mellbimbóit, amelyek pont úgy ágaskodtak, mint amennyire az én farkam. Forgott velem a világ rendesen, és lehullott rólam minden gátlás. Életemben először olyan dolgot csináltam, amit még eddig soha. Hirtelen felálltam, kigomboltam a sliccemet, elővettem a farkamat, jobb kezemmel megfogtam lány fejét és ellentmondást nem tűrő mozdulattal odahúztam a farkamhoz. Ő kinyitotta a száját és megnyalta a makkomat, majd szinte azonnal bevette a szájába. Leírhatatlan érzés volt, amikor a száraz kényeztetésre váró farkam megmártózott a finom meleg, nyálas szájban. Pár másodpercig élveztem a mozdulatlanságot, majd ütemesen mozgatni kezdtem a fejét. Utólag visszaemlékezve nem szopott túl jól a lány, de abban a pillanatban ez maga volt a mennyország.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.75 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sztbali 2016. 02. 6. szombat 19:10
Rendkívül gyenge és valótlannak is elmegy.
#14 lulu 2002. 08. 26. hétfő 19:57
taho pasi, akit en se hasznalnek 1 ejszakanal tovabb. :)
#13 Jack 2002. 05. 10. péntek 16:18
Platonix: Elég gáz egy alak vagy, vazze. :-(
#12 Valaki 2002. 05. 10. péntek 16:00
Szerintem nagyon jo!
#11 Pass 2002. 05. 10. péntek 12:35
Szerintem gyenge. Es az elejen a pia fogyasara valo utalas jelzi (egynegyed uveg ballantine's semmi), ez inkabb egy kisdiak alma, semmint valos eset.
#10 nagydee 2002. 05. 10. péntek 06:56
Fogadjunk, hogy már próbálta..., sőt ez a normális hozzáállás...

De mindegy...
#9 platonix 2002. 05. 10. péntek 00:31
"A kb. egy perces szopás után felállítottam, és mélyen beledugtam a nyelvem a szájába. Ismét csókolóztunk..."

:-)))))a fene a gusztusát!fogadok hogy ezt még nem próbáltad az életben!!
#8 kokas 2002. 05. 9. csütörtök 13:10
Az elején túl kevés a konkrétum (hely, idő) a vége (utolsó három mondat) meg felesleges. Gyenge, de elmegy. 4 pont.
#7 Skiny 2002. 05. 9. csütörtök 09:50
Szerintem jó a történet.Sok hasonló emlékem eszembe jutott közben.
5 feletti,tehát a jó kategória.
gratula a szerzőnek!-:)
#6 zero 2002. 05. 8. szerda 14:39
Jajj
#5 tordeousz 2002. 05. 8. szerda 01:08
2 pont
#4 Maci 2002. 05. 7. kedd 22:09
Még álomnak is gyenge volt,de a sok gépelésért 1 pont.Különben nullát adnék :-)
#3 bygirl 2002. 05. 7. kedd 14:34
3 pont
#2 Ildica 2002. 05. 7. kedd 05:44
hm...no comment...de hogy nem kap rá három pontot,az biztos.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?