A+ A-

Segíteni egy egyetemistának

Fordítás
Eredeti történet: Helping out a College Student, Literotica.com
Évente párszor üzleti útra megyek az ország különböző sarkaiba. Korai ötvenes vagyok, nős, felnőtt gyerekekkel. Ezeken az utakon néha magamra is szánok időt, alkalmat adva arra, hogy jobban felfedezzem a biszexuális oldalamat. Gyermekkorom óta érdekel a férfitest, talán annak is köszönhetően, hogy hat fiútestvérem volt. Tinédzser korunkban mindannyian kiváncsiak és kisérletezők voltunk, de ennek kibontása egy másik történet lenne.
Néhány nappal azelőtt, hogy megérkeztem volna a négynapos üzleti utam helyszínére, feltettem egy hirdetést a helyi Creiglistre, hogy kiverném vagy leápolnám egy fiatalabb fiú farkát, esetleg megmasszíroznám a testét vagy nyalogatnám a lábát. Általában rengeteg választ kapok, ami megerősít abban a hitemben, hogy egy csomó magát heterónak mondó fiú van a világon, aki ugyanabban a cipőben járnak, mint én, tele gondosan titkolt fantáziákkal.
Az egyik válaszoló egy egyetemista fiú volt, aki első szexuális élményét akarta átélni egy pasival, és megkérdezte, segítenék-e neki ebben. Azt mondta magáról, hogy 18 éves, és soha nem csinált semmi ilyesmit a haverokkal. Először szkeptikus voltam, túl fiatalnak ítélve őt, és arra kértem, egy nyilvános helyen találkozzunk, ahol megmutatja a jogosítványát, bizonyítva, hogy tényleg betöltötte a tizennyolcat. Beleegyezett, és megállapodtunk, hogy a késő délutánig tartó kurzusai után találkozunk. Jó dolog, hogy rugalmas a munkaidőm, és épp ráérek, gondoltam.
Amíg a gyorsétteremben vártam rá, megpróbáltam elképzelni, hogy nézhet ki egy fiatal, jó formában lévő sportoló, ugyanis írta, hogy atletizál. Azt is említette, hogy nagyon félénk a lányokkal, velük sem mert eddig kezdeményezni. Egyszercsak megjelent előttem a legszebb fiatal fiú, akit mostanában láttam. Odajött, leült, kezet fogtunk és letette a jogosítványát az asztalra. Tényleg felnőtt, állapítottam meg, hamarosan tölti a tizenkilencet. Elindultunk a házuk felé, ahol szerencsére egyedül volt, mert a szülők elmentek pár napra.
Egy sarokkal arrébb parkoltunk le, és a hátsó bejáraton mentünk be, le az alagsorba. Bevallotta, hogy nagyon ideges, de régóta akart találkozni egy apja-korabeli idősebb pasival. Beértünk a vendégszobába, miközben biztattam, hogy engedje el magát és élvezze az élményt, ahogy kényeztetem.
Az ágy felé irányítottam és leültettem. Odaálltam elé, és rátettem a fejére egy szemtakarót. Felállítottam, megfordítottam és a háta mögé állva megöleltem és lassan elkezdtem simogatni. A fejétől a bokájáig haladtam, kicsit elidőzve a farmerben duzzadó csomagján. Ekkor halkan felnyögött, és én arra biztattam, nyugodtan lehet hangosabb is, ha jól esik. Szót fogadott, és tényleg élvezte, ahogy simogattam, mert minden egyes mozdulatomra jól hallhatóan reagált. Ettől keményen felállt a farkam, és amikor nekinyomtam a farmerom egy kicsit a fenekének, ő még jobban hátratolta a popsiját.
Ahogy lassan simogattam a fejét és arcát a kezeimmel, csókolgatni kezdtem a nyakát, majd megfordítva az ajkait. Felizgat, amikor a srácok reagálnak az érintésemre, és ő tökéletes partner volt ebben. Lassan levettem róla a pólóját áthúzva a fején, és a mozdulat közben egy pillanatra megálltam, hogy megcsodáljam a csodálatos mellkasát. Mint egy szoboré, úgy nézett ki. Levetettem a saját ingem is, és szorosan átöleltem. Hangosan felnyögött, amikor a meztelen felsőtestünk összeért. Kis idő múlva letérdeltem elé, megsimogattam a gyönyörű kerek popsiját, majd masszírozni kezdtem a farkát a nadrágon keresztül. Kigomboltam, lehúztam a zippzárt, miközben az ajkammal a hasát nyalogattam. Aztán elindultam lefele, a kezeimmel a mellbimbóit morzsolgatva.
Kifűztem a cipőit, és megtoltam, hogy üljön le az ágyra. Lassan levetettem a csukákat simogatni kezdve a zoknis lábait. Nem tudta megállni, hogy ne nyögjön, és minden egyes érintésemre jól hallhatóan közelebb került az eksztázishoz. Amikor lekerült róla a farmer és a zokni is, meg kellett állnom egy pillanatra, hogy megcsodáljam ezt az Adoniszt, akinek egy jókora nedves folt van az alsóján – rengeteg előnedve jött az eddig átélt izgalom hatására.
Levetettem az alsóját és mondtam, hogy forduljon hasra. Levetkőztem én is, majd masszírozóolajat csepegtettem a hátára. Ahogy lassan és érzékien elkezdtem gyúrni a hátát, megkérdeztem tőle, volt-e valaha megmasszírozva. Soha, motyogta. Lassan haladtam lefele a gerince mentén, aztán a combjához és lábához értem, alaposan végigmasszírozva, majd végignyalogatva minden hajlatot. Ahogy a belső combjaihoz közeledtem, szétnyitotta a lábait, hogy jobban hozzájuk férjek. Amikor a golyóihoz értem, felemelte a fenekét. Széthúztam a félgömböket, szembenézve a lyukával.
Elkezdtem masszírozni a két félgömböt, és ahogy dolgoztam rajta, az egyik ujjam becsúsztattam a fenekébe. Úgy tűnt, hogy élvezi, mert egyre jobban nyomta fel a fenekét az ujjamra, és éreztem, amint az izmaival rászorít, mintha szopná az ujjam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 veteran 2018. 02. 21. szerda 10:50
Kár volt megírni.
#3 cscsu50 2018. 02. 20. kedd 06:29
Gyenge
#2 A57L 2018. 02. 20. kedd 02:05
Gyenge erőlködés.
#1 Törté-Net 2018. 02. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?