A+ A-

Álmában

Itt egy megtörtént eset egy lányról, aki az alkohol csapdájába került.
Nyáron a Diákszigetről jöttem hazafelé. Szokás szerint csak éjjeli vonat indult 3 - kor. A többi haverom másik vonattal ment haza. Jó buli volt a sziget. Ivászatok, csajozás stb. De nekem valahogy nem jött össze egy igazi kaland sem, ezért eléggé kétes emlékekkel szálltam fel a vonatra. Beültem az egyik üres fülkébe. A vonaton csak pár szigetről hazafelé tartó diák volt, azok is igen alkoholos állapotban. A vonat indulásáig még volt 15 perc, ezért kinyitottam az ablakot, és rágyújtottam. A vonat mellett állt két lány. Az egyik igen rossz állapotban, a másik lány támogatta a részeg csajt, majd segített neki felszállni a vonatra. Eldobtam a cigit, és kinéztem az ajtón,hogy lássam a két szerencsétlenkedő lányt. Közeledtek felém. Megszólítottam az értelemesebbet.
- Szia. Rosszúl van a barátnőd?
Így ránézésre tényleg eléggé kikészűlt. Elmondta a lány, hogy a barátnoje nagyon sokat ivott, de valahogy hazakellene juttatni. Megkérdezdtem, hogy hova mennek. Azt válaszolta, hogy ő csak elhozta a vonatig az Erikát (igy hívták), mert ő Pesten lakik, ezért nem kisérheti el. Erika Siófokra tartott.
Mondtam neki hogy bízza csak rám én is arra megyek,majd segítek neki. Nagyon megörült neki. Megadta a telefonszámát, hogyha valami baj lenne csak keressem. Erika vonatjegyét odaadta, és azt mondta, hogy ha pihen Siófokig, akkor tuti, hogy kijózanodik. 2 és fél óra alvás segíteni fog.
Felraktuk a hátizsákját. Lefektettük az ülésre. Kicsit össze kellett huznia magát, de azért elfért rajta. Mire a lány leszállt, és a vonat elindult, a kis utitársam mély álomba merült.
Most néztem úgy igazán végig rajta. Egész csinos volt. Úgy 17 lehetett. Haja vörösre volt festve, punkosan kócos, piros NOFX póló, térdig érő skótkockás szoknya, bordó bakancs. A bakancs és a szoknya között kellemesen karcsú boka fehérlett.
Felállatam és kinéztem a folyosóra. Kihalt volt. Behúztam a kabin ajtaját, behúztam a bordó függönyt, és letérdeltem a lány elé. Szerintem a legjobb helyre kerult. Ehe - ehe. Figyeltem a lélegzetét. Mélyen aludt az alkohol miatt. Próbaképpen elkezdtem a hátát símogatni, mivel hason feküdt. Semmi mozgás. Feláltam és mégegyszer kinéztem a folyosóra. Csend honolt. Visszahúztam a függönyt és visszatérdeltem a lányhoz,de most a combjaihoz. Remegett a gyomrom, nem tudtam hol kezdjek hozzá.
Kezemet a fenekére raktam. A szoknya alatt éreztem a popsi dombjait, kezemmel óvatosan símogatni kezdtem a kemény feneket. Ujjaimmal néha betértem a dombok közé is. A lány nem neszelt. Ezután a bakancs felett megfogtam a lábát. Forró volt a bőre. Picit nyomogadtam, próbáltam, hogy mehetek e feljebb. A lány mélyen aludt. A kocka el van vetve.
Megfogtam a szoknya alját és szép lassan felhajtottam a fenekére. Megremegtem. Két karcsú, selymes comb tárúlt a szemem elé, gömbölyű popsiban végződve. A fenék dombjai közé egy fehér tangabugyi volt behúzva. A combjai szorosan össze voltak zárva. Kezemet a comb tövéhez raktam és a húsos, forró popsidombok közé csúsztottam az ujjamat. Próbáltam a bugyit elérni az ujjaimmal, de túl mélyre volt behúzva. Így nem tudtam kihúzni. Nem mertem még a lábait szétnyitni, nehogy felébredjen. Ezért inkább közelebb hajoltam. Megfogtam mindkét kézzel a combtő felett a popsihúst és lassan széthúztam. Így beláttam a combok közé, ahol a tanga mellett fekete ször kandikált ki. Befúrtam az orromat az ujjaim közé, és beszívtam a lány illatát. Izzadságszag dominált... Elengedtem a popsit, ami visszacsukta kapuit. Kigomboltam a nadrágomat és kezembe vettem a merev farkamat. Húztam rajta párat, de nem mertem többet, mert akármelyik pillanatban elsült volna.
Felhajtottam mégjobban a szoknyát a derekáig, majd megfogtam a bugyit és szép lassan kezdtem lehúzni a lányról. Persze csak hátúl jött, mivel elől rajta feküdt. Így ki tudtam húzni a fenekéből, de lejjebb nem jött. Ismét közelhajoltam, széthúztam a popsiját. Mostmár a szemem elé tárúlt a rózsaszin popsilyuk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42 2018. 10. 22. hétfő 00:28
Én ezt "NEMI ERŐSZAKNAK" minősítem! Ennyi.
#10 zoltan611230 2018. 10. 21. vasárnap 07:30
Nem is tudom.
#9 vakon54 2017. 06. 28. szerda 22:23
Igazán rajtakaphatottvolna a kalauz.
#8 feherkalman1 2017. 06. 11. vasárnap 09:40
Legalább annyi volt benned hogy nem basztad meg.
#7 A57L 2016. 06. 4. szombat 04:22
Nekem is tetszett,jó kis írás.
#6 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 07:34
Ez egy undorító történet.
#5 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:14
Csatlakozok az előttem szólóhoz.
#4 Ember 2002. 10. 27. vasárnap 23:36
Kegyetlen nagy szemétség a csajjal szemben
#3 kIsToTyA 2002. 07. 31. szerda 00:44
Nekem tetszett! Nem rossz!
#2 romantika 2002. 07. 2. kedd 11:20
Rohadt yó!! Ez eddig a második legjobb történet amit itt olvastam. Ha ez tényleg megtörtént, akkor szívesen lettem volna a csaj hejében!! Tök yó lehetett neki! :)) De a srácnak is! :))))

byez: Romantika
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?