A+ A-

Meglepetés

Kedd reggel volt. Egy csodálatos álomból ébredtem, kissé nedvesen. Ezt mégsem hagyhattam annyiban, így hát elkezdtem simogatni magam bugyin keresztül. Már így is éreztem, ahogy a kis pamut ruhadarab teljesen elázik rajtam. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja). Miután már nem nagyon bírtam, bedugtam az egyik ujjamat, és lassan elkezdtem ujjazni magam, majd 2 és végül 3 ujjal. Ez tarthatott kb. 10percig, éreztem, hogy közel a csúcs. Közben másik kezemmel a melleimet, majd a csiklómat dörzsölgettem. Nagyot élveztem a lepedőmre. Ezután elkészültem, kisminkeltem, kicsíptem magam, bár csak papírokért kellett felmennem a kórházba, valamiért mégis tudtam, hogy ma jól kell kinéznem. Fekete rövidnacimat, egy fehér csőtoppot és az új platform cipőmet vettem fel.
Útközben folyamatosan csak egy dolog járt a fejemben: a szex. Szerencsére mire megint eluralkodhatott volna rajtam a bizsergő érzés, odaértem a kórházhoz. Apum itt dolgozott, tehát nagyjából mindenki ismert és én is ismertem mindenkit. Kivéve egy embert.
Amikor végigmentem a folyosón, akkor pillantottam meg ÖT. Ott állt egy fehér pólóban, farmerban, ami kissé le volt csusszanva, és a barna szemeivel végigmérte a testemet. Már szinte zavarba jöttem. Tudtam, hogy kell nekem. Valahogy meg kell szereznem. Beszéltem apummal, mondta, hogy gyakornokok vannak az osztályon, és hogy velük kell foglalkozzon, addig üljek be a szobájába, majd jön kb. 1 óra múlva és hozza a papírokat. Remek, gondoltam magamban. Siettem, hogy ideérjek időben, erre várhatok 1 órát, és még az új kiszemeltem se "ér rám"…
Benn ültem apum szobájában, amikor nyílt az ajtó, és belépett rajta az a srác. Szó nélkül bejött, és bezárta maga után az ajtót. Csak ekkor szólalt meg:
- Szia, Dávid vagyok. Te vagy a főnök lánya, ha nem tévedek.
- Igen... te pedig egy újonc vagy... tényleg, nem éppen apummal kéne lenned?
- Szívesebben töltöm az időmet ilyen dekoratív lányokkal, mint te.
- Időtöltés... ez alatt mit értesz?
- Hát szerintem elég jól elszórakoztathatnánk egymást hiányos öltözetben.
Huuuuuha, gondoltam magamban, erre vártál, ragadd meg az alkalmat.
- Akkor gyere, és foglalj helyet - intettem neki, hogy üljön le mellém a bőrkanapéra.
Odajött, leült mellém, majd végig simította az arcomat, a nyakamat és megcsókolt. Olyan édesen, mint még eddig senki. Harapdálta, szívogatta, a nyelvemet és az alsó ajkamat. Ettől már teljesen beindultam, éreztem, hogy eléggé nedves is vagyok odalenn.
- Remélem, nem csak ennyire gondoltál. Folytasd!
Kezébe vette melleimet, ruhán keresztül (ilyen csőtoppok alá nem igazán szoktam melltartót húzni, így érezhette, hogy a bimbóim is már keményen állnak).
- Nem csak ennyire gondoltam, de neked is teljesítened kéne.
Letérdeltem elé, és nadrágon keresztül megsimogattam a farkát, éreztem, hogy kezd beindulni. Puszilgatni kezdtem, majd szépen lassan megszabadítottam farmerjától. Alsónacin keresztül még jobban kivehető volt, hogy mi is rejtőzik ott. Finoman csókolgattam, majd amikor már magától kikandikált, lehúztam róla a boxert. Kezembe vetem az igen méretes farkát. Igaz nem túl sok pasival voltam eddig, de ekkorát még nem igen láttam. Fel-alá húzogattam a bőrt, majd a végét nyelvemmel izgatni kezdtem. Nyalogattam körbe-körbe. Hallottam a nyögdécselését, ez még jobban beindított.
- Ezaz, vedd a szádba!
Szépen benyeltem neki, amíg csak bírtam, már szinte a manduláimat izgatta. Ez nagyon tetszett neki. Ezután ütemesen elkezdtem szopni. Már teljesen kemény volt, én pedig totálisan eláztam. Abba hagytam a szopást. Nem kellett megszólalnom, tudta, hogy most ö jön. Felültetett a kanapéra, és levetettük a maradék ruhát egymásról. Ott ültünk meztelenül apum irodájában. De ez cseppet sem érdekelt. Ekkor betérdelt két lában közé, és nyelves puszikkal kényeztetett odalenn. Sikoltozni nem igazán lett volna jó ötlet, így viszont nagyon nehéz volt visszatartani. Legszívesebben üvöltöttem volna. Már amikor smároltunk, tudtam, hogy jó a nyelvtechnikája, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.79 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 00:40
A számneveket ki kéne írni, nem váltogatni számjegyekkel, mert így nagyon zavaró.
#13 genius33 2017. 09. 11. hétfő 07:11
Hááát..
#12 sztbali 2017. 09. 9. szombat 21:10
Rövid és nagyon gyenge.
#11 JakeAmazing 2017. 09. 9. szombat 15:38
Andreas!

Csak a hozzászólók között Ő az egyetlen akinek tetszett.
#10 Andreas6 2017. 09. 9. szombat 07:43
Kedves vakon54! Nem tudom, feltűnt-e, hogy te vagy az egyetlen, akinek ez a sivárság tetszett? Ehhez az is passzol, hogy a hozzászólók között neked a legborzalmasabb a helyesírásod. (netörődjél és írjáltovább egyaránt külön írandó, stb.)
#9 Lemon Orange 2017. 09. 8. péntek 16:55
"[...] akkor pillantottam meg ÖT. [...]" Biztos, hogy nem HAT?
#8 vakon54 2017. 09. 8. péntek 15:14
Ismeretlen netörődjél a fikázókkal írjáltovább nyugottan.
#7 gyuri0926 2017. 09. 8. péntek 10:11
Ezzel csak egy logikai baj van , ha ilyen könnyen megy a szex ismeretlenül , akkor , hogyan lehetséges , hogy 2 hónapja senki sem baszta meg ? Csak nem egy lakatlan szigeten volt ??????

. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja).

Arról a hülyeségről nem is beszélve , mi szerint az izgatta fel a maszturbáció mellet , hogy milyen rég nem volt pasival .

Az a baj , fiataljainknak nem csak a promiszkuitás okoz gondot , hanem anya nyelvünk értelmezése is .

Nem csodálom e műremek alapján , hogy nem vállalta a nevét , kitalálni pedig nem akart , mert az már nehéz dolog .
#6 veteran 2017. 09. 8. péntek 08:33
Ez is túlzás, ismeretlenül, egyből fenékbe is.
#5 listike 2017. 09. 8. péntek 07:14
Tipikus mai fiatalság. Mindegy kivel, csak tegyük össze amink van és durr bele. Sajnálatra méltó.
#4 cscsu50 2017. 09. 8. péntek 07:01
gyengécske
#3 Andreas6 2017. 09. 8. péntek 06:20
Úgy látszik, ma ez a menő. Teljesen ismeretlenül, minden előzmény nélkül csak úgy összefeküdni, ennél az állatok is többre képesek. Nem tetszett.
#2 A57L 2017. 09. 8. péntek 03:27
Egy kis tiniszex.
#1 Törté-Net 2017. 09. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?