A+ A-

Éjszaka a cigánylányokkal

- Leszopjalak? – kérdezte a cigány lány – egy ezresért leszoplak, ha akarod.
Éppen csak leértem az aluljáró lépcsőjének aljára mikor megpillantottam a két fiatal cigány lányt. Mindketten alacsonyabbak voltak nálam, hosszú fekete hajú, barna bőrű és nem különösebben lehengerlő, de azért jó alakú csajok. Egyikük lófarokban viselte haját, szoknyában sétált és ridikült tartott magánál, mikor pedig meglátott engem cigányul mondott valamit társnőjének. Az röviden válaszolt, majd finoman megigazította a rajtalévő szűk farmernadrágot és farmerdzsekit. Éppen arra tartottak amerről én jöttem így találkozásunk elkerülhetetlen volt.
A farmeros cigány lány odalépett elém és feltette a fentebb említett kérdést. Fekete szemeivel kíváncsian nézett rám, ajkait szelíd mosolyra húzta. Akkor hirtelen megtetszett nekem, amint ott kurvaként felkínálta magát. Orra kissé erős vonalú volt ugyan, de csinos pofija, csintalan tekintete és pajkos hangja felébresztette jó ideje kielégítetlen vágyaimat.
- Miért ne? – mondtam.
- Jól van szépfiú. Csak kövess minket pár méterről – azzal elindult fel a lépcsőn. Én kissé elgondolkoztam, talán még sem kéne utána mennem. – Na, jössz vagy nem? – kérdése visszazökkentett, ránéztem amint ott állt a lépcsőkön, szemeim formás fenekén állapodtak meg és szó nélkül elindultam utána.
A lófarkas lány hamar beérte társát és együtt értek fel a lépcsőn. Én csendben követtem őket, amint kiléptek a város kellemes nyári éjszakájába. Egyenesen egy félreeső sikátorhoz vezettek, láthatóan ismerték a terepet. Nem meglepő, valószínűleg ez az ő munkahelyük. A retikülös átnyújtott valamit a farmerosnak, aki amint utolértem őket kézen fogott és bevezetett a folyosószerű, szűk sikátorba.
A két többemeletes panelház között úgy középtájon egy tűzlépcső vezetett le a földre. Az kitakart minket arról az utcáról, amelyről érkeztünk, ugyanakkor egy ott lévő lámpa gyenge fénye kellemesen bevilágította a helyszínt. Átnéztem a túloldalra, egy nagyjából két méteres sövény alakját rajzolták ki távoli lámpák fényei, onnan sem vehetett észre minket senki. A házakon voltak ugyan ablakok, de egyikből sem lehetett ránk látni.
Még észbe sem kaptam és a lány letérdelt a fal mentén a lépcső előtt. Közelebb vont magához és lehúzta a sliccemet, majd kihalászta farkamat.
- Ne aggódj! Nincs az-az isten, hogy itt lebukjunk és a barátnőm különben is őrködik. – azzal benyálazta ujjait és ügyesen hátrahúzta a bőrt. Testem azonnal zsongni kezdett érintésétől, ügyes ujjai a makkomat simogatták, míg félig merevvé nem váltam. Ekkor beleköpött tenyerébe és lassan verni kezdte a faszomat. Mikor eléggé nedvesé vált a faszfejem elővette egy óvszert, amit bizonyára az előbb kapott az utcán strázsáló barátnőjétől. Fogaival felnyitotta és sebesen dákómra húzta a gumit. Majd rábukott a farkamra, bólogatott párszor, de megállítottam.
- Mit csinálsz?
- Szopok.
- Mit szopsz?
- A faszodat.
- Nem. Te a gumit szopod, ami a faszomon van.
- Mi bajod van? – szólt kissé ingerülten, de közben egyik keze simogatni kezdte a rudamat.
- Az a bajom, hogy egy óvszert húztál fel.
- Tán a nélkül szopjalak?
- Nem vagy-e kurva?- itt megütközve nézett rám, mígnem folytattam – a kurva pénzért szopik annak, aki fizet.
- Ez igaz. De nem értem mi a bajod.
- Én fizetek, nem a gumi. Úgyhogy engem szopj ne a gumit.
- Egy ezresért? – fintorgott.
- Mi az? Te szólítottál le engem! A pénzem kell a munkát meg elsunyiznád? Pedig csinos kis csajszi vagy. Ha ügyesen szopsz, talán meg is baszlak – kissé megrökönyödve nézett rám
- Jó van. De az többe kerül ám.
- Mennyi?
- Kétezer. Gumi nélkül három.
- Adok egy ötöst – erre elkerekedett a szeme – de csak ha a barátnőd is beszáll – teszem hozzá gyorsan.
- Várj itt! – azzal ellépked. Én ott állok, és várakozás közben lehúzom magamról a gumit, amit eldobok a francba. Nem kell sokat várnom, mire a két cigány lány megvitatja a dolgot és odajönnek hozzám.
- Rendben, de csak szopás gumi nélkül mindkettőnktől.
- Ötezerért?
- Ötezerért.
- Akkor térdre – mondom vidáman.
A lányok azonnal így tesznek, ezúttal két csinos kis cigány lány térdel előttem. Én kicsatolom az övemet és leengedem a nadrágomat. A farmeros csaj vesz először kezelésbe, míg társa lerakja maga mellé a ridikült. A csupasz makkom finoman becsúszik a cigány lány meleg ajkai közé. Szája hihetetlenül puha és nedves. És a nyelve! Olyan ügyesen cirógatja vele a faszom fejét mintha erre született volna. Körbejár a síkos nyelv és teljesen keménnyé tesz.
Közben kezével tövénél kapja el a farkamat. Kecsesen ráfog, miközben kényeztet, és felnéz rám. Kisminkelt szeme alatt orrából kicsap lélegzete, melyet makkomon érzek, mielőtt bólogatni kezd. Ki-be jár farkam ajkai között, mind mélyebbre engedi magába a kemény faszt, bele kellemesen kényelmes kis szájába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sztbali 2017. 12. 5. kedd 15:37
Egész jó.
#8 listike 2017. 08. 27. vasárnap 10:33
Egy fantáziának elmegy.
#7 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 07:05
kissé hihetetlen
#6 Andreas6 2017. 08. 25. péntek 10:41
Én nem tartom lehetetlennek, mindenesetre valószínűtlen. Ismerek egy hivatásost, ő igen kedvesen viselkedve, maximálisan mindent vállalva "dolgozik".
#5 gyuri0926 2017. 08. 25. péntek 09:22
Aki ezt irta sosem volt kurvaval
#4 A57L 2017. 08. 25. péntek 04:22
Tetszett,jó történet.
#3 veteran 2017. 08. 25. péntek 04:12
Remek sztori.
#2 vakon54 2017. 08. 25. péntek 01:12
David123 nemsemmi írás.
#1 Törté-Net 2017. 08. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?