A+ A-

Fitnessterem

Különösebben sosem volt kedvem a testmozgáshoz, Petra javasolta, menjek el, nem is annyira a fizikai erőnlét miatt, hanem mert azt mondta, amióta napi szinten sportol, lelkileg is kiegyensúlyozottabban éli a hétköznapjait. Pár hete ismertük egymást. Napközben pultosként dolgozott a kávézóban, ahova újabban beültem néha meló után egy jóféle kávéból erőt meríteni a néhány szabad órához, ami estig hátravan. Kedveltem, mert a pozitív gondolkozásával, és ahogy néha egy mondattal viccet csinált olyan dolgokból is, amik nekem eszembe se jutottak, mindig jobb kedvre derített egy - egy fárasztó nap után.
Egyik alkalommal szóba került, hogy hétköznap esténként aerobic edző egy közeli sportklubban, és akkor ajánlotta.
- Nem kell túlhajszolnod magad! Már pár perc után is észre fogod venni, milyen sokat dob a hangulatodon! Meg nő az állóképesség, élénkebb leszel, könnyebben kezeled a stressz helyzeteket!
Hát ezek után nagyreményektől fűtve indultam útnak a klubba. Petra a buszmegállóban várt. Amikor leszálltam, puszival üdvözölt, és a klub felé indultunk.
Aznap már reggel is érezni lehetett a nyár közeledtét. Csak egy miniszoknyát és egy laza topot kaptam magamra. Petra többet engedett látni a melleiből a járókelőknek. Egymás mellett sétálva a járdán, az első adandó alkalommal odanéztem. Ő nem vette észre, ellenben a fél busz láthatta, amint egy csaj megnézi a barátnője melleit. Mikor is máskor osont volna el mellettünk, ha nem, amikor Petra épp félrenézett, és odapillanthattam. A busz felé néztem, látott - e valaki.
Hát néztek páran :) Feltűnőek lehettünk a miniszoknyás szezon kezdetén :) Két szép lábú nő a buszmegállóban, vékonypántú ujjatlan papucsban puszilkodva :)
Petrától vettem az ötletet. A kávézóban mindig ilyet hordott a bőrhöz simuló térdnadrágjaihoz. Igaz, picit alacsony vagyok benne, de ezerszer kényelmesebb,
mint a magas sarkúm, és ebben nem csak a lábfejem, hanem a lábujjaim és a talpam is szabadon szellőzhet. A klubba érve vettünk egy kávét, és miközben elkortyoltuk, körbevezetett, mielőtt az öltözőbe mennénk. Tetszett a hely. Nyugis, külvárosi környezet… A büfé és a bársarok teraszán a Music Fm szólt,
a kondi teremből valami jóféle house mix dübörgött... A szabadtéri részen tenisz és röplabdapálya… egy hatalmas medence, ami körül napozni lehet a füvön…
vagy tetszés szerint a bárterasz árnyékából nézelődni egy itallal a kezünkben :) Nyáron szerintem ideális hely a lazításhoz. No és az erőfeszítéshez :)
Az aerobic teremben akadt néhány szép nő (rajtunk kívül :), akiknek nem volt mit formálniuk az alakjukon. Furcsálltam is, minek kínozzák itt magukat,
aztán leesett, talán pont ezért néznek ki így, mert idejárnak. Az alakommal elégedett voltam (azért egy pincurit nagyobb fenekekkel megáldhatott volna a természet :) csak a napi stresszt akartam levezetni, de látva Petra sportos combjait a gyakorlatok alatt, egyből én is olyanokat akartam :) Örültem, hogy a terem a klub egy eldugott részén volt, és nem csak egy üvegfal választott el minket a külvilágtól, mint egyes helyeken, ahol bárki kedvére gyönyörködhetett volna a fenekünkben, amikor lehajoltunk :) Petra az óra alatt gyakran engem nézett, és amikor összeakadt a tekintetünk, mindig elmosolyodott, amitől nekem is fölfelé görbült a szám.
Gondoltam biztos azt nézi jól csinálom - e, mert még új vagyok. A ritmusra koncentráltam, és hogy milyen felszabadító érzés, és még jobb, és még jobb, és egyre jobban kívánom. Az óra után Petra váltott néhány szót azokkal, akiknek kérdéseik voltak, a rutinosabbak pedig indultak az öltözőbe. Megvártam, míg mindenki elment, nekem újcsajként úgyis több kérdésem volt, nem akartam föltartani őket.
- Hát igen! Jó, ha van otthon, aki segít, mert egyedül nem lehet teljesen kimozgatni az izmokat! - mondta a tőle megszokott vidám hangulatban.
Végig nagyon közel állt hozzám, mialatt beszélgettünk. A többi nővel nem volt ilyen közvetlen, és azelőtt ennyire velem sem. Szinte belemászott az arcomba,
de tőle nem éreztem tolakodásnak. Vonzott a közelsége. A határozott fellépésétől és a kedvességétől egész elvarázsolódtam. Néha csak fél füllel figyeltem,
amit mondott. Tudat alatt jobban lefoglalt az, ahogyan mondta. Tetszett, hogy amolyan kemény, irányító csaj is tud lenni. Ezt az oldalát még nem ismertem.
Biztos az adrenalin hozta ki belőle :) Beszélgetés közben gyakran megérintette a vállam, ami nagyon jól esett. Először éreztem, hogy megbizsergetnek egy nő érintései. Azt kívántam, bár le se venné rólam a kezét. Az alatt a pár perc alatt addig - addig érintgetett, azt hittem lesmárolom, ha még egyszer hozzám ér.
Szerelmes nőbe sosem voltam, de izgatott milyen érzés lehet egy gyönyörű nővel szeretkezni, és Petra enyhén szólva is az esetem volt.
Helyes arc, kellemes hang… A kávézóban kiengedve hordta szép hosszú szőke haját, de így copfban is jól állt neki. Nagyon szexi volt abban a profi fitness szerelésben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2017. 07. 23. vasárnap 15:13
nekem mindig tetszik, ha nők egymással játszanak szexuálisan... annyira izgató 9p lett
#11 AnDrOiD 2017. 07. 14. péntek 14:23
Nekem csak a rengeteg smile bosszant. Minek? Az ötlet jó, a megfogalmazás jó a smile fölösleges, hacsak nem tervezed hogy a következőt full emoji style-ban írod le.
#10 cscsu50 2017. 07. 14. péntek 06:42
el lehet olvasni
#9 genius33 2017. 07. 13. csütörtök 07:44
Nem lett rossz. smile
#8 vakon54 2017. 07. 12. szerda 12:47
Ez a fitnesterem 21 századi azértárúlnak alkoholt is.
#7 RAVETRAIN 2017. 07. 12. szerda 10:52
no mindegy ez ezek szerint nem lett veretős))) sebaj)
#6 RAVETRAIN 2017. 07. 12. szerda 10:50
Ez egy sportklub, nem csak fitnessterem, és ha figyelmesebben olvastad volna, leírtam:
"a büfé és a bársarok" az szerintem két különböző dolog smile
#5 cvirag 2017. 07. 12. szerda 08:35
Nekem kicsit vontatottnak hat. Magyarázom: a történet szempontjából lényegtelen részletek lelassítják az agyat. Ilyen mondjuk az, hogy milyen zene szól a teremből, vagy milyen koktélt isznak. Ilyen az erőltetett mondatszerkezet: "Felizgatott éreznem melleit a hátamnak nyomódni", "Elhúzódtam tőle puncimmal,
amikor túlérzékennyé vált a csiklóm, de már rántottam is magamra, picit behajlítva a térdem, hogy mindenestül hozzám simulhasson, miközben a combomhoz dörzsöli punciját", stb...
Nincs kedvem végigmenni tételesen. smile Ettől függetlenül látszik, hogy dolgoztál vele, de túl férfias a nézőpontod, amiből írtál. A ráhangolódást hiányolom, ami más történeteidben érezhető.
#4 veteran 2017. 07. 12. szerda 08:07
Nem sikerült a remekmű.
#3 Craig 2017. 07. 12. szerda 04:26
Egy fitneszterem büféjében mióta árulnak alkoholt?
#2 A57L 2017. 07. 12. szerda 02:04
A közepest sem éri el.
#1 Törté-Net 2017. 07. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?