A+ A-

Egy augusztusi történet 1. rész

Fáradt voltam, és kedvetlen, de át kellett volna ismételnem az eddig megtanult anyagot a nyelvvizsgára. A forró augusztusi napok ugy mentek el mellettem, hogy szinte semmit nem vettem észre belőle.
Ebből elég! - határoztam el magam. Jön az augusztus 20. - a, összekötöm a kellemest a hasznossal. Egyik barátom egy tévétoronyban dolgozik 24 órás szolgálatban. Hétvége jön, ráadásul ünnepnap, a három szolgálatban lévőn kívül nem lesz fenn senki. Hegy tetején, csend, jó levegő, nyugalom... mit kívánhatna még az ember? :)
A srác nem elhanyagolandó férfiassága el is döntötte a kérdést.S hogy a lelkiismeretem is meg legyen nyugtatva,a bepakolt táska mellett ott volt a mappám,tele átismétlendő anyagokkal.
Fülledt reggelre ébredtem,ami már sejtetni engedte,nem csak a kerti zuhanyzó fogja ontani a vízcseppeket.Az ismerősöm korán reggel szólt,sajnos ő nincs aznapra beosztva.De ne ijjedjek meg,hiszen a másik két munkatársát is ismerem,tudják,hogy megyek.Egyik kollegája,Pityu jött le értem a hegyről a szolgálati kocsival.Rajtam nyári szoknya,póló,volt ami alá nem vettem melltartót.Elvégre nekik is szünet van! :) Se nem túl kicsi,se nem túl nagy melleim örömükben,hogy nincsenek kordában tartva,szabadon köszöntötték egymást minden lépésemnél.
Kicsit dühös,és csalódott voltam,mert már elképzeltem egy - egy szünetként beiktatott nyalakodást.Ám ahogy a Pityu éhes szemeit megláttam,amint kidudorodó pólómra tapadtak,megnyugodtam.Nem lesz élvezet nélküli a mai nap! El is mosolyogtam magam,amit a srác bíztatásnak vett,mert beülve a kocsiba,mintegy véletlenül a sebváltó helyett a combomon landolt a keze.Kicsit szét is nyitottam a combjaim,így a legközelebbi sebesség váltásnál már a szoknya alatti parányi bugyit is meg tudta simítani.Érezhetően nem a nyári forróságtól volt átázva!
Felértünk a hegyre,és bementem köszönni a másik srácnak.Robika 40 - es éveiben járó,magas,vékony pasi,aki egy villám dugásra mindig kész.Csillogó szemeimből vette az adást,nem fogom rossz néven venni, ha a vendégházban meglátogat.Az a gondolat még jobban felizgatott,hogy rövid,de tág vagyok,s úgy hallottam,a Robikáé épp az ellenkezője...Hmm de szeretnék egy ilyen farkat egyszer magamban érezni!Robikára kacsintotam,majd elindultam a vendégházba hogy lepakoljak.Lezuhanyoztam,felkészülve az esetleges látogatóra.Nem is kellett sokáig várnom.Amikor egy szál törölközőben kiléptem a zuhanyzóból,sofőrőm már álló szerszámmal várta,hogy megháláljam,amiért felhozott.Régóta kíváncsi voltam már a barátom kollegáinak farkára.Tudnak - e vagy csak szájuk jár? Pityu odalépett hozzám,és keményen megfogta törölköző alatt rejlő melleimet,nyelvét fürgén a számba nyomta.Bevallom,élveztem ezt a kicsit erőszakos stilust,végre egy kiadós kefélést remélve a férfitól.Kezem közben farkát keresve lefelé indult,és a nadrág cipzárját lehúzva kiszabadítottam a már igencsak kemény férfiasságot.Pityu felnyögött,amint kezem marokra fogta a nem is oly kicsi szerszámot.Majd hirtelen elengedte a melleimet és durván lenyomott maga elé.Letérdeletem és farkát éhesen szopni kezdtem.Szívtam,nyelvemmel csiklandoztam a már - már lövésre kész farkat,miközben ujjaim a golyókkal játszadoztak.
Pityu egyre erősebb lövésekkel baszta a számat,amit én csak tartottam,és a golyókat maszíroztam egyre erőteljesebben.Épp elkezdtem élveni a szájba dugást,amikor kedvenc sofőröm hatalmas sóhajjal nyelvemre élvezett.Hmm,határozottam élveztem az ízét!Minden pasié más és örömmel konstatálta,hogy nincs ellenemre.
Jóllakott kiscicaként terültem el az ágyon,szokásomhoz híven széttárt combokkal élveztem a sperma ízét.Több sem kellett Pityunak,elém térdelt,és nyelvével birtokba vette frissen gyantázott puncimat.A zuhany alatti fantáziálgatásnak és a szopásnak köszönhetően puncim nedvesen csillogott,s örömmel vette a pasi ajkainak nem is oly gyengéd csókjait.Kezei visszatértek melleimre,amik pont belefértek széles tenyerébe,így minden porcikájuk a simogatás részévé vált.Nyelve kemény lökéssel cuppogott a pinám ajkai között,miközben csiklómat felső ajkai simogatták.Combom önkénytelenül vállára tettem,megakadályozva,hogy nyelvét kihuzza élvezkedő puncimból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2014. 09. 14. vasárnap 07:32
7P
#6 Emmma 2004. 06. 22. kedd 12:01
érdekes dolog a legjobb barátnőm történetét olvasni, de nekem tetszett a számomra ugyan kissé vulgáris, ám annál izgatóbb szóhasználat.
#5 locco 2003. 03. 6. csütörtök 18:42
5pont
#4 TheChronic 2003. 02. 17. hétfő 19:54
Azért messze nem átlagos.Közvetlen a stílusa,és pörgös,ennyi az egész.Persze nem mentes az elírásoktól,de ez nem baj.Az zavaróbb,hogy rosszul használja a "lökés" és "lövés" szavakat.Jobb lett volna kihagyni.
A másik,hogy azt írta,a Robi farka "épp ellenkezöje" a "rövid,de tág" puncikájának - eszerint hosszú és vékonyabb.De a farok mégis rövid és vastag.Akkor nem a "megfelelöje" inkább a puncinak?
Nagyon tetszett viszont a lendülete,ez üdítöen hat a sok vontatott sztori között.Teljesen megörjített a szabadon mozgó mellek leírása,ettöl mindig bepörgök...azt hiszem,rátalált a gyenge pontomra.... :D
#3 bundee 2002. 04. 24. szerda 17:01
atlagosabbnal is atlagosabb - de azert tetszett :)
#2 Mz/X 2002. 04. 24. szerda 16:40
Olyan, mint egy átlagos porófilmtöténet :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?