A+ A-

Toszkánában Simona-val

Kellemes szeptemberi naplementében autózunk a Toszkán szőlőföldeken. 4 napos kiruccanásunk mai állomása Firenze volt. Finom ételek, romantikus andalgások kettesben Olaszország szívében. Sosem voltunk még ilyen szép helyen, most minden tökéletes.
A bérelt autónk halkan suhan, de nem sietünk, gyönyörködjünk a tájban. Szerencsére automata váltós, így kezem nyugodtan szoríthatja kezed. Ezzel próbálom tudomásodra adni, mennyit jelentesz nekem.
Kezem azonban tovább kalandozik, a combodat cirógatja, majd mikor egyre feljebb csúszik Te gyorsan lefogod. Úgy gondolod, most nem a megfelelő a hely és az idő a cirógatásra. Próbálok sértődött lenni, de nem megy. Kikapcsolod a klímát, picit leengeded az ablakot, és hagyod, hogy hajadat lágyan borzolja a szél. Kellemes ez a kora őszi meleg levegő.
A szállodába visszaérve egy gyors zuhany után úgy döntünk, lemegyünk a bárba. Pedig én nagyon azt terveztem, hogy innentől kezdve az estét a combjaid között tölthetem. Nézem, ahogy törölközővel a fejedben, pucéran tipegsz a szekrény előtt. Kiveszed a legszexibb masnis tangád, finoman felhúzod, én pedig majdnem elélvezek a pillanatkor, amikor a tanga befeszül a popsidba. Megfordulsz, és a legnagyobb természetességgel veszed fel melltartódat, ami a feszes, kerek, peckesen álló melleidet takarja. Imádom :)
Könnyű nyári ruhádban letipegsz mellettem a szálloda bárjába, én ahol csak tudom az isteni feneked markolom. Farkam már most duzzad a nadrágomban, alig várom, hogy Te is megérezd.
A bárban az az ötletem támad, hogy ismételjük meg az egyik első randinkat: rendelek neked egy pina colada-t, magamnak egy long island iced tea-t. A teraszon ülünk, kellemes nyári szellő hozza a parfümöd illatát az orromhoz. A semmi közepén vagyunk, látszik az összes csillag az égen. A koktélozás végére már oldott a hangulat, valahogy csak arra leszek figyelmes, hogy egyre többet nevetünk. Felsétálunk a szobához és nyitom az ajtót, kapcsolom a villanyt, de semmi sem történik. Végül is a recepción szóltak, hogy bármikor lehet egy kis áramszünet.
A teljes sötétség azonban egy új világot hoz el nekünk: a tesztoszteronszintem az egekben, nem bírom türtőztetni magam. Finoman a falhoz nyomlak, megmarkolom a feneked és megcsókollak. Egyik kezemmel félrehúzom a szoknyád, így a másikkal máris végig tudom simítani a combod. Kellemes meglepetés ér, ahogy lassan csúsztatom a kezem felfelé és érzem, hogy a combixet választottad ma estére. De még mielőtt a lényegre térnék megállok, mire a szemed kikerekedik: vajon most mi jön? Megfordítalak, kezedet a fejed fölé emelem, felhajtóm szoknyád a csípődre, és lehúzom azt a szexi kis tangát, de a harisnyát hagyom. Lágyan végigsimítom a nyílásod, épp csak megcirógatlak, egészen fel a hasadig. Visszafelé kicsit széthúzom a szeméremajkaid, kíváncsian kutatva, hogy vajon volt-e hatása az eddigieknek. A hüvelyed bejáratához érek, ujjamra kenek a nedvedből amennyit csak tudok, és megkeresem a csiklód. Már az első érintéstől megremegsz, én pedig finoman, de határozottan izgatlak. 4-5 csiklóizgató mozdulat után két ujjamat a puncidba nyomom, mire te kéjesen felnyögsz. Felváltva játszom a csiklóddal és ujjazom a puncidat, mikor egyszer csak jelzed kezeddel, hogy erősebb izgatást kívánsz. Nem hagyom ki a ziccert, és Te remegve élvezel el. A játék még csak most kezdődik...
A vaksötétben bevezetlek a szobába, az ágyunkra. Igazi mediterrán kovácsoltvas ágy baldachinnal. Hasra fekszel, és én kérlek, hogy fordulj arccal az ágy vége felé. Várod, hogy vajon mire készülök. Bár vaksötét van, én a biztonság kedvéért egy fekete selyemsállal bekötöm a szemedet. Nem tudod mire vélni a dolgot, de megnyugtatlak, nem kell félned. Egy másik ilyen sállal lágyan simogatom a hátad, a combod a nyakad. Majd pedig finoman de határozottan összekötöm a két kezed, és a sál másik végét a az ágy végéhez kötöm. De itt még nem állok meg. Szétteszem combjaid, és mindkét bokádnál megkötözlek. Furcsa érzés, de élvezed, ahogy uralkodok fölötted. A sötétben fogalmad sincs mi készülődik, csak sejted, hogy levetkőzök, a hangokból ítélve. Te nem látod, de én eléd térdelek, merev csupasz péniszem az arcodhoz tolom, de 1 centire előtte megállok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 07. 16. vasárnap 04:33
Többet nem is.
#7 veteran 2017. 06. 26. hétfő 09:38
Közepesnek elmegy.
#6 cscsu50 2017. 06. 21. szerda 21:51
nagyon gyenge
#5 sunyilo 2017. 06. 20. kedd 21:30
Elolvasható...
#4 Andreas6 2017. 06. 20. kedd 07:30
Nem a legjobb, de egyáltalán nem rossz, jó közepes. Vannak olyanok, akiket a kőkemény pornón kívül semmi sem érdekel. Szegények!
#3 gyuri0926 2017. 06. 20. kedd 07:23
autózunk a Toszkán szőlőföldeken. 4 napos

Innen már nem voltam kíváncsi a többire , aki arra vetemedik , hogy a szőlőföldeken autózik az nem normális , vagy nem beszél magyarul.
#2 listike 2017. 06. 20. kedd 06:57
Ami nem megy, nem kell erőltetni.
#1 Törté-Net 2017. 06. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?