Mutasd meg nekem

Szavazás átlaga: 7.02 pont (197 szavazat)
Megjelenés: 2002. április 20.
Hossz: 23 058 karakter
Elolvasva: 14 272 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Igus története

Péntek délután vártuk a frissen vásárolt bútor megérkezését egy jó barátommal. Megkért engem, hogy segítsek már a lakását úgy berendezni, hogy a nők otthonos fészekre való törekedése jobban észrevehető legyen, mintha csak ő, különösebb elképzelés nélkül behalmozná oda a holmikat.
Szívesen vállalkoztam rá, holott tudtam, nem csak a függönyöket kell fölaggatni a karnisokra, hanem komoly, fárasztó pakolászásnak nézek elébe.
Mindenesetre előrelátóan a porszívómat is beraktam az autója csomagtartójába, meg a felmosó vödrömet is, mivelhogy föltételeztem, hogy egy frissen fölszerelésre kerülő legénylakásban egyenlőre nem kapott túl nagy hangsúlyt az ilyesféle lakás – kiegészítő.

Keresztülszeltük a várost, mert egy külsőkerületben volt ez a mostanában vett kis önálló garzonlakás. Útközben beszélgettünk.

Menet közben aztán valami dévaj
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
g
szállt meg engem, vagy mi – merthogy olyan intim kérdéseket tettem föl neki, hogy csak nyelt nagyokat. De becsületére legyen mondva, hogy mindenféle zavarba ejtő kíváncsiskodásomra hajlandó volt válaszolni. Pedig a fiúk a nők előtt elég diszkréten kezelik az olyan magánügyeiket, amikről én sorozatosan kérdezgettem őt.
Számomra ismeretlen területe a pasiknak ez a féle működése, hogy például miként szoktak masztizni, meg hogy miként élik meg a nőknél a szexuális sikereiket, vagy éppen a kudarcaikat.
Minél inkább megnyílt nekem, annál inkább felverte az érdeklődésemet a dolog, és még többet, minél többet szerettem volna hallani ezekről a titkos dolgokról.
Nem is tudom, miért szedtem ki belőle, de egyféle kellemes izgatottság járt át, ahogy ilyen titkok birtokába juthattam. Meg aztán nagyon élveztem, hogy ilyen bizalommal van irántam, hogy ennyire rejtett ügyeiről is kérdezhetem.
Azért ez nagy dolog.

Aztán amikor már bementünk az üres lakásba, és nekifogtunk a takarításnak, majd pedig a bútorok helyretologatásának, és a kartondobozok kipakolásának, amiért tulajdonképpen idejöttünk, szóval dolgoztunk folyamatosan – de engem csak nem hagyott nyugton a frissen szerzett ismeret, és szerettem volna, ha még tovább, még mélyebben beavat ezekbe a férfias dolgokba.

Megint szóbahoztam neki, hogy mennyire izgalomban tart a téma, és további kérdéseim is lennének még, ha nem bánja.
Talán egy csöppecskét megütközött a kérésemen, de azért mégis beadta a derekát, hogyha már ennyire jutottunk, elmond mindent, ami érdekelhet engem.
Utóbb már odáig merészkedtem, hogy egyenesen megkértem rá, hogy látni is szeretném azt a tevékenységet, amiről ennyit beszélgetünk, amit csak úgy lazán, gyűjtőszóval masztinak neveznek, de mégis ahány pasi, annyiféleképpen lát neki.

Láthatóan meghökkent a kívánságomtól.
Ez már perverzió? Talán az.
Merthogy más dolog beszélni róla, és megint más, hogy meg is mutassa nekem.
Bármennyire is toleráns velem, ez azért már túl van azon a határon, ami megengedhető közöttünk, hiszen mi nem vagyunk olyan féle intim viszonyban, hogy ilyesmit is láthassak, hiszen a mienk pusztán csak egy szoros barátság.

A cél reményében megígértem, hogy nem mondom el senkinek, ha megmutatná, megőrizném a titkát, és ha nem akarjak, akkor nem is érintem meg, és hogy akarata ellenére nem úsztatom át a dolgot egy szeretkezésbe, vagy hasonlóba, stb.
Mindent megígértem, de mégis elutasította a kíváncsiskodásomat.
Pedig úgy éreztem, hogy már egészen közel voltam a lehetőséghez, hogy egyszer lássak egy ilyesmit testközelből.

Hát jó, ha láthatóan ellenáll, hát nem
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oskodhatok
.

Alighanem én se mutatnám meg másnak pusztán csak demonstratív jelleggel, hogy én miként kényeztetem magam (habár sejtem, hogy a férfiak zömét fokozottan érdekelné egy ilyesféle látvány. ) De nem mertem fölajánlani cserébe, merthogy őt egyáltalán nem érdekelte ez, nem is kérdezett róla egy kukkot se.

Tempósan rámoltuk a holmikat tovább. Egészen jól haladt a munka. Szeretem, amikor látszatja van az erőfeszítéseimnek. És itt most egyre inkább kialakult a végleges otthon vázlata.

Nem hoztam többé szóba, habár a gondolataim mégis csak visszajártak ehhez a szokatlan kíváncsiskodásomhoz, úgyszólván egyfolytában ezen jártattam az eszem munka közben. Nem mertem ismét említeni neki, láthatóan keményen megmakacsolta magát az ügyben.

Amikor aztán órák múltán befejeztük a rakodást, kellemes fáradtság zsibbasztotta a karjaimat, a torkom kiszáradt, és jól esett volna lerogyni üldögélni valami fotelba, de az ülőgarnitúra még nem került leszállításra ide.
Hanem a hálószobának titulált pici szobácskában már volt egy heverő. Besüppedt a súlyom alatt, de kényelmes matracával hívogatón ölelt magához.
Jólesett végigheverni rajta. Súlyosan elnehezített a fáradtság.

Aztán amikor az autótól megint feljött a srác is, körbejárta a félig – meddig fölöltöztetett lakást, engem a heverőn talált kidőlve.
Bizonygattam, hogy nem akarok aludni, csak elfáradtam egy kicsit, és jólesett elnyúlni.
Megpaskoltam a heverőt,
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
a pihenőhelyet magam mellett neki is.
Fáradtan végighasalt mellettem.

Aztán felém fordította az arcát és súgva kérdezte, mintha a hangosan kimondott szótól elszállna az elhatározása:
– Tényleg azt állítod, hogy szeretnéd látni, hogy hogyan masztizok?
Felkaptam a fejem :
– Szóval láthatom???
– Hát... Nem is tudom... nem kéne ilyen engedékenynek lennem... annyira nem tartozik rád ez az egész dolog!
– Nos, tényleg nem, de ha nem tartozik is, azért attól még egyszer, csak egyetlen egyszer igazán megmutathatnád. Nem élek vissza a helyzettel, becsszó!
– fogadkoztam. – Szeretném látni, hogy hogyan csinálod, aztán eltemetjük, s csak a kettőnk titka marad. Kérlek... engedd, hogy had nézzem, kérlek...

Sóhajtva a hátára fordult, de tétovázott még, elrévedt.
Aztán tűnődőn néhányszor végigsimított az ágyékán, úgy nadrágon keresztül, mint aki csak föltérképezi, hogy hol is van a keresett holmi, aztán egy gyakorlott mozdulattal fölnyitotta az övcsatot, és pattogva végignyílt a farmerjának gombsora. A nyitott sliccen beláthattam, egy középkék pamut alsó volt rajta. Enyhén elődudorodott a közepén.

Izgatottan vártam a látványosságot, mint a kisgyerek a Mikulást. Félkönyékre emelkedtem, hogy jobban lássam, ami következni fog. Ő meg inkább becsukta a szemét, hogy ne is lássa, hogy nézője van a műsorának.
Meghatódtam tőle, hogy akarata, kedve ellenére mégiscsak megtesz nekem valamit (ilyesmit), pusztán csak azért, hogy a kedvembe járjon.

Megsimogatta a ruhafélék közé ágyazódott dudorosságot – valójában alig láttam valamit is, annyira rejtetten volt. Enyhén megemelte a csípőjét, és valamivel lejjebb tolta a farmerját. De még mindig csak az alsónadrágon keresztül simogatta magát, s bíztam benne, hogy nem egész végig csak így marad. Ettől azért többet reméltem.
Remélhettem is, mert az idő múltával egyre jelentősebben duzzadt az alsója. Egyre ígéretesebbnek tűnt a dolog.
– Told le a gatyádat, hogy megnézhessem! – kértem.
– Khm... ööö... Inkább te told le nekem!
Hm. Én???

Érte nyúltam, és a korcát óvatosan átemeltem a domborulat fölött, de nem értem hozzá! Letúrtam egészen a combja közepéig. Huuh. Egészen izgató helyzet volt vetkőztetni, ennyire testközelben lenni, egy ilyen intim helyzetben. Kiszáradt a torkom, és remegtek az ujjaim.

Most derült csak ki, hogy ami eddig a nadrágon belül rejtezkedett, hirtelen felütötte a fejét, mint egy keljfeljancsi, és égnek meredő csúcsával egészen jelentős darabnak látszott.
El se bírtam emelni róla a szemem. Megbűvölten vizsgálgattam a tövétől a csúcsáig. Vonzó látványnak tűnt.

Talán kár volt megígérni, hogy nem érintem meg. Hmmmm. De jó volna, ha megérinthetném mégis. Hah! Meg aztán ez a karnyújtásnyi közelség is, meg az a férfias illat, és a kettőnk titka, a sűrű erotika mind izgalommal töltött el. Hirtelen elvörösödtem az előkúszó vágytól – ami egyre jelentősebben ellepett – persze el kellett fojtanom!!! Hisz megígértem neki, hogy nem viszem tovább. Eh!
Megremegett az ölem, végigborzongott a gerincem, újra tudatosítottam magamban, hogy nem szabad megérintenem. Mindent csak a szememnek!!
De azért az érzékeim csak
f
alf
og
alf
ék
alf
on
alf
yak
maradtak, és hát – bizony egyre inkább tetszett a dolog.

Sóhajtott egy mélyet, és belenézett a szemembe:
– Akarod folytatni nekem?? – kérdezte.
– Nem! Nem. Hanem csak nézni szeretném, hogy hogyan csinálod magadnak. – hazudtam. De szerintem látta az arcomon, hogy nem mondok igazat.
– Hát jól van, akkor nézzed. De azért csak mégis tedd a tenyeredet a combomra, vagy az ágyékomra, hogy érezzelek.

Rátenyereltem a combjára. A bőre meleg volt, a szőrszálai csiklandozták a tenyerem, és ahogy marokra fogva gyöngén simogatta a farkát, az egész ágyéka környéke mozgásban volt. Mint egy mocorgó kis élet, úgy tekergett a kezem alatt. Olykor megfeszítette a lábait, akkor egészen megkeményedett a combizma, aztán meg ellazította ismét. Én meg ott szimatolgattam, és egyre égett a fülem a fokozódó izgalomtól.
Kicsit közelebb araszoltam az ágyékához. Egészen vékony volt a bőre, a tenyerem alatt éreztem, a verőerében a vére lüktetését. Jó volt ott tartani a kezemet. Kicsit megint közelebb toltam, s a kézfejemmel megérintettem a zacskója alját. Egészen puhának, selymesnek éreztem a bőrét. A szőrszálai vékony kis pihéknek látszottak.

Hátrafeszítette a fejét, a légzése elmélyült, egyre gyakrabban feszítette meg a combját, majd ellazítás után fészkelődött egy kicsit.

Váratlanul a kezem után kapott, és határozottan behúzta az ölébe. Ráfonta az ujjaimat a dákójára, rászorította, és úgy táncoltatta tovább, hogy már valamennyire az én markom is részese volt a dolognak. Érdekes volt. Meglepően forrónak éreztem. Keményre merevedett az egész, de a bőre mégis olyan selymesen puha és sima, száraz, meleg. Jólesett fogni.

Ezek után teljesen váratlanul ért, hogy egyszer csak abbahagyta a dolgot.
Eltolta a kezemet onnét, és ő sem folytatta tovább.
– Na, vége van a bemutatónak! Ezt akartad látni, hogy hogyan csinálom, hát megmutattam, most már láttad. Ennyi volt!!!

Ahelyett, hogy örültem volna neki, hogy ennyit is láthattam, a mély csalódottság keserűsége maradt bennem, amiért nincs tovább. Olyan ingerlően forró volt, ahogy a markomba foghattam a madárkáját, olyan eleven volt és ígéretes, hogy azt hittem, az elélvezéséig viszi, hogy láthattam volna közben az arcát is, hogy milyenné válik az arckifejezése, amikor a gyönyörben úszik. Igen, leginkább szerettem volna látni az arcát. Azt a látványt megőriztem volna a retinámon, s akármikor csak lehunyom a szemem, fölidézhettem volna magamnak, hogy milyen az arca... olyankor, közben!

– Csináljuk még tovább, látni szeretnélek! – kérleltem.
– Jaj, ne gyötörj már Igus, őrjítő, hogy csak itt markolgatod a családfámat, aztán semmi többre nincs kilátás. Ezt én így nem bírom...!
– Akkor mondd meg te, hogy mit szeretnél? Mi fér bele neked egy bemutatózásba? Hogyan legyen?
– Hát... például... simogasd egy kicsit te is nekem, szorítsd meg, és hajolj oda közel, hogy a lélegzetedet érezzem az ágyékomon,... és... és...


Máris visszaröppentem az ölébe, és kényelmes lassún simogatni kezdtem, előbb csak a tojásait görgettem az ujjaim között, azután a dús szeméremszőrzetében futtattam a kezemet.
Becsukta a szemét, és csak hagyta, hogy az élmény átjárja. Akkor közelebb hajoltam, hogy – ahogy kérte – az ágyékán érezhesse a lélegzetemet. A hosszú hajam előreesett, és a szálak puha simogatással csiklandozták az érzékeny bőrét. Borzongott.

Nem emlékszem, hogy melyik volt az a pillanat, amikor már nem csak ráleheltem az ágyékára, hanem amikor megérintettem az ajkammal, bátortalan, bizonytalan kis puszijaimmal szórtam teli. Azután pedig kitoltam a nyelvem, és körbecirókáltam az ágyékát, leszaladtam a gátig, meg újra, és visszafelé jőve a számba emelem a mogyoróit. A nyelvemmel feltoltam a szájpadlásomig, és ott billegtettem, morzsolgattam, miközben szorító markomban ütemesen táncolt a farka.
Mélyről morgott, dörmögött hozzá. Éreztem, ahogy megfeszítette a combját, meg ellazult megint, és a lélegzetvétele ismét elmélyült, egészen hörgősen mélyről indult, és sóhajszerűen nagy levegőket vett.

A tenyeremmel éreztem, hogy egyre feszülősebb a lüktetése, mintha lassan már túllépné azt a határt ameddig tűrni lehet, s ezután már csak a robbanás következhet.
Nem akartam, hogy váratlanul máris vége legyen, hanem szerettem volna minél hosszabban kiélvezni a játékszert, ha már egyszer ennyi kérlelés után végre a markomban tudhatom.

Hirtelen elszakadtam az ágyékától, és föltápászkodtam az ágyról.
Meglepetten kinyitotta a szemét, de hiába kapott utánam, addigra már fölálltam mellőle.

A szoknyám derekát megragadva, az ujjammal a harisnyanadrágom meg a bugyim korcát is egyidejűleg lefelé túrva, az egész ruhahalmot letoltam a padlóig és kiléptem belőle.
A zöld pulcsim alól kilógott rövid kis kombiném selyme, elfedte a hirtelen meztelenségemet. De ő azért pontosan tudta, hogy már nincs rajtam bugyi.

Értem nyújtotta a kezét, s ahelyett, hogy a kombiné alá kalandozott volna, mint hittem, inkább csak a síkos selymen keresztül a tomporom dombján siklatta az ujjait. Hátravitte a félgömb határáig, majd ismét a domborulatokon simogatott. Egyértelműen nagyon tetszett neki az anyag texturája, a tapintás simasága, s élvezettel cirógatta a csípőmet, derekamat benne.
Közelebb léptem, mert nekem is tetszett érezni, ahogy örömét leli bennem.
Nem is volt kedve abbahagyni, csak markolgatott simogatott, és éreztem, hogy azt szeretném, ha sose fejezné be. Imádtam a kezét.
– Guggolj rám – lehelte felém.
Nem értettem, hogy mit szeretne pontosan. Hogy a szája fölé guggoljak-e vagy az égnek meredező férfiassága fölé? Hm?

Picit tétováztam, hogy mi legyen, aztán a válla mellé térdepeltem, és a másik vállán túl lendítettem a lábamat, ezáltal az arca fölé tornyosultam, közvetlen közelre
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
az ölemet. Mindkét kezével a kombinét simogatta, élvezettel siklatta a sima anyagon a tenyerét. Olykor lecsúsztatta egészen a keskeny kis csipkeszegélyéig is, már szinte a combomig is. Egyik kezével tényleg bekalandozott a combtövemhez, a finom belső bőrét simogatva, s ott bolyongott az átnedvesedetten várakozó szirmaim környékén, de a másik kezével kitartóan továbbra is a fenekem selyembe burkolt domborulatát simogatta.

Előrehajoltam, hogy az imént félbehagyott csókolgatást ott folytathassam, ahol megszakadt. Most már elsősorban a makkjára fordítottam a figyelmemet. Hallottam, hogy jóleső morgással nyugtázta a 69 – es felállást, és közelebb húzta az arcához az ölemet. Forró volt a lélegzete, amikor enyhén ráfújt, majd ismerkedős, barátkozós óvatosan megnyalintotta a kitüremkedő macskanyelvet. Majd felbátorodva intenzívebbre váltott, én meg csaknem elaléltam az élménytől. Alig tudtam őrá figyelni, merthogy az én érzékelésem annyira élesen vágtázott a gerincem hosszában végig, hogy úgyszólván megszűnt a külvilág, csak egyetlen kicsi kis területen létezett a számomra, de ott egyre ragyogóbban vibrált.

Egyre inkább fészkelődött, már úgyszólván folyamatossá vált, ahogy megfeszült a combja, meg a hasa, majd azután ellazította egy pillanatra, hogy máris ismét megfeszítse. Finoman ringatta a csípőjét, és olykor egészen rázárta a combjait az arcomra. Éreztem, hogy lassan egyre magasabbra emeli a gyönyör, már egyre inkább emelgette a csípőjét.

Elszakítottam magam a pozitúrából – fájdalmasan nehéz volt kimozdulnom belőle – és úgy fordultam meg, hogy láthassam az arcát, és kényelmesen ráereszkedhessek a fütykösére.
Megpróbáltam lassú ütemet tartani, de nem nagyon sikerült.
Ő egyre csak elragadtatottan simogatta a selyemkombinés csípőmet, olykor a pulóverem alá is beszalajtotta a kezeit, hogy megmarkolgassa a melleimet is, de szívesebben a derekamat, fenekemet tapogatta.
A lassúbbnak tervezett ütemem egyre hevesebbé vált, kettőnk teste szinte nem is távolodott el egymástól, csak összeszorítottuk, amennyire lehetett, és úgy dörzsöltük egymáson, egymásét, mint két összeszokott szerető, mint akik nem most csinálják először együtt. Rövid húzásokkal, kis körkörös csúszkálásokkal, egyre fokozódó gyönyörrel.

Nem húzhattuk túl soká, mert a beteljesülés vágya annyira reszkettette a hátam, hogy képtelen voltam taktikázva befolyásolni a dolgok menetét. Csak hagytam magam úszni a repkedős gyönyörben. Fektében kicsit belesegített a dolgokba, amennyiben apró lökéshullámokkal alulról ütköztette az ölét az enyémhez.
Két kézzel megragadta a derekamat, és jó erősen magához szorította a hasam, hogy el se nagyon lehessen távolodni. Ebben az erős nyomásban, amikor odabenn fokozódó feszülésben rezgett az egész lucskos alagút, idekinn meg széjjelhúzódtak a kisajkaim, egészen szabadon hagyva a kicsi csiklóm gombját, akkor finoman himbálni kezdte a törzsemet a nyársa körül.

Húúúú, szinte széjjelkenődött egymáson a két felület. Teljesen bezsongtam tőle.
Honnan tudja, hogy én ettől egészen...
– Húúúú – valamiféle magashangú vinnyogást préseltem ki a fogaim közül.
Honnan tudja, hogy ez nekem ennyire...
Húúúú, de finom, húúúú egészen elhagy az erőm, képtelen vagyok támaszkodni a karomra, nincs benne semmi szilárd csont, csak a szikrázóan bizsergető, velőig ható gyönyör lüktet bennem, végigönti a hátamat, a tarkómon felbizsergeti a hajszálakat, és... és... jaj... ááááááá...
Mellesleg megint nem sikerült végignéznem egy igazi masztit. Merthogy elfajultak a dolgok, és egy kéjes, kanapényikorgatós délutánba fulladt a kíváncsi kezdeményezésem. De azért így is nagyon élvezetes vége lett.

Szerintem soha többé nem lesz ennyi esélyem se, hogy végignézzek ilyesmit, csak maradhat a képzelgés. Azért egyszer még előhozakodom vele, hogy nagyon szeretném végignézni, ahogy csinálja, s megkérem, hogy mutassa meg nekem. Hátha ráállna.
Nagyon szeretném látni, ahogy csinálod, ahogy elélvezel tőle, kérlek, hogy mutasd meg nekem! Kérlek rá, hogy egyszer végignézhessem!

2001. november

jinjang tükörtörténete


Hjaj... hát ez az Igus...!! Hogy ez mire nem képes?! Megáll az eszem rajta! Ki hitte volna...?!
Nahát...! Még mindig nem tudok napirendre térni a dolog fölött...

Gyanús volt már nekem a kocsiban is, hogy miket nem kérdezget tőlem...?! Nem is értettem, mi ütött belé? Azért a lányok nem szoktak csak úgy ilyesmiről beszélgetni férfiakkal...
De hát még beszélgetni róla csak – csak. Az nem olyan ciki. Meg hát látszott rajta, hogy tényleg érdekli a dolog.
Na de amikor előállt azzal, hogy mutassam is meg!! Hát az azért már több volt a soknál! Mert még egy kis sikamlós témájú beszélgetés beleférhet egy olyan barátságba, mint a miénk, de megmutatni... Azt azért még akkor is meggondolná az ember, ha épp a szeretőjével lenne, mert hát ugye azért a maszti azért az ami, mert egyedül szokás csinálni. Meg az úgy egyébként is sokkal... hmm, nem tudom, de valahogy sokkal intimebb is, mint egy sima szeretkezés. Mert akkor csak az egyik fél adja ki magát a másik előtt, nem kölcsönösen.
Naná, hogy nem akartam. De persze... azért a
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
g
ott motoszkált már bennem. Mert hát vajon miért is kérdezgetett, meg akarta, hogy megmutassam? Csak nem akarna esetleg valami mást is, csak nem meri mondani?
És Igus azért... hát szóval ugye nem az a kategória, akit az ember kitessékelne az ágyából, ha egyszer ott találná...
De aztán meg abbahagyta az unszolásom, és úgy tett, mint akit már nem is érdekel a dolog. Pedig engem meg már közben egyre jobban kezdett érdekelni. Aztán ahogy ott feküdt ott az ágyon, gondoltam, esetleg meg lehetne próbálni... valamit...
Azért az elején nagyon furcsa volt... Mert hát mégis, én még sose csináltam ilyet. De aztán arra gondoltam, hogy milyen is lenne, ha ez a formás kis nő, most nem felöltözve heverne itt mellettem, hanem meztelenül, és a kéz, ami simogatja a nadrágom, az ő keze lenne. Elképzeltem, ahogy a karcsú ujjacskái először csak végigsimítják feltérképezőn a rudamat, aztán megérezve, ahogy az vágyakozásában egyre növekedve kéretőzik a szorosabb fogás után, először gyengéden, aztán egyre erősebben szorítva rákulcsolódnak, köréfonódnak simogatás közben. Persze a képzeletemben már rég nem volt rajtam az alsó, és igazából nem is bántam, hogy kérte, hogy toljam le, de szerettem volna, ha nem csak a fantáziámban, hanem igaziból is hozzámérne. Igazán csalódott voltam, hogy nem tette, muszáj volt megkérdeznem, hogy nem folytatná – e. Nekem nagyon úgy rémlett, hogy de igen, ha nem is meri beismerni.
Persze nagyon jó volt, ahogy ott volt a keze aztán a combomon, de azért... én szerettem volna, ha kicsit feljebb csúsztatná. És mintha tényleg feljebb csúszott volna. Először el se akartam hinni, de aztán már éreztem, ahogy a golyóimhoz ér. Akkor már nagyon nem bírtam magammal, mert hát... hogy is lehetne egy ilyen helyzetben elviselni, hogy ott van egy nő, és közben alig ér hozzám?! Egyszerűen muszáj volt most már odahúzni a kezét!! Olyan jó volt, olyan meleg és puha, és már csak maga az érzés, hogy az övé, nem a magamé... De hát magától nem akarta csinálni, pedig az lett volna a legjobb, meg az, ha nem csak a kezével simogat, meg...
Hát nem bírtam tovább! Hallottam ám a lélegzetvételén, hogy már ő is nagyon odavan, gondoltam, most már aztán igazán ideje, hogy kiugrassam a nyulat a bokorból.
És jól sejtettem, szinte csak egy szavamba került, és máris ott volt, szinte belefeküdt az ölembe, és már simogatott is az a drága keze, morzsolgatta egy ideig a golyóim, aztán bejárta mindenütt a környéket, én meg már majd megőrültem a kívánástól, aztán amikor az édes, forró nyelvével is elkezdett izgatni...! Hát nem is tudom, mit csináltam volna, ha nem veszi a szájába sürgősen! Annyira vágytam már ott lenn egy forró és nedves helyre, akár a szájára, akár a puncijára. A szája is nagyon jó volt, ahogy a nyelvecskéje körbesimogatta, ahogy meg – megszívott közben... nem sok hiányzott hozzá, hogy ott menjek el benne.
Jobb is volt az a kis szünet, amíg lekapta magáról a ruhát alulról, legalább csillapodtam egy kicsit. Ümmm, milyen formás volt a feneke, olyan jólesett megsimogatni. Azon a finom anyagú kombinén keresztül még izgatóbb volt. És milyen illatos volt a puncija is... Teljesen felpörögtem tőle, ahogy ott nyögdécselt és sóhajtozott fölöttem, amíg végigkóstolgattam a szirmocskáit. Ő meg közben egyre szenvedélyesebben szopogatott engem. Tényleg nem sok hiányzott már megint, hogy elmenjek, de végülis nem bántam meg, hogy nem így lett. Mert azért mégiscsak az volt az igazi, amikor megfordult és rámereszkedett azzal a forró, lucskos kis barlangjával. Micsoda élmény volt, ahogy éreztem a szenvedélyes kívánását, ami egyre gyorsuló ütemre ösztökélte őt is. Istenem, milyen szorosan ölelt közben, úgy bújt hozzá, hogy alig fért kettőnk közé a kezem, hogy azokat rugalmasan puha és mégis kemény mellecskéit a tenyerembe bújtathassam... Uhh, hogy sikongatott a drága, amikor az egyre szenvedélyesebb ütemes mozgásunktól végül elélvezett! Gyönyörű volt közben az arca, és csupa – csupa lüktetés az egész ágyéka... Nem bírtam már tovább, még egy utolsó nagy lökés, aztán már csak azok a kéjes kirobbanások...

Még hogy maszti...! : – ))
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.02 pont (197 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. március 14. 05:08
#29
Nagyon jó írás.
1
cscsu50
2021. június 24. 13:08
#28
Érdekes volt!
1
én55
2020. december 3. 08:15
#27
Olvasható, 5 pont.
1
z
zoltan611230
2019. február 14. 02:57
#25
Jó ez nagyon.
1
t
t.555
2017. október 6. 02:16
#24
Igazán jó lett, tetszett!
1
f
feherfabia
2016. február 13. 07:19
#23
Tetszett!
1
feherkalman1
2014. november 18. 10:14
#22
Jövő héten költözködöm, elkelne egy kis segítség.
1
a
A57L
2013. október 12. 04:10
#21
Nem rossz.
1
tutajos46
2013. szeptember 28. 06:49
#20
10 pont.
1
p
papi
2013. július 12. 09:56
#19
Nagyon jó
1
v-ir-a
2011. szeptember 11. 23:41
#18
simán 10 pont nálam🙂
1
pandur
2007. szeptember 13. 12:39
#17
jó volt gratula
1
Torkos
2007. szeptember 13. 08:22
#16
Nem értem a pontozókat! Ki a fenének adnak 10 pontot?
Ez a stílus, ez a fátyol mögé bújtatott vagányság
egyszerűen fenomenális. Látni, hogy a másik mit hogyan
csinál csak egy dologra jó, megpróbálni felülmúlni az
általa elért gyönyört. Adni valamit, amivel a soron következő jobb lesz. Elfoglalni a képzeletben az örök
első helyet, jelen lenni az összes ezután következő
masztiban. Mert egyedül ez sem megy. Valakiben testet
ölt a vágy. Az övé, mert a masztival téged akar boldoggá tenni, amikor elérhetetlenül messze vagy.
De ha ott vagy érzi, hogy szenvedsz. Persze hogy bevon, mert te sem tudsz kívül maradni. Ketten sem
jó gyötrődni.
1
Liv
2005. május 24. 12:55
#15
Ne izgulj Igus.. én sem tudtam soha végignézni... :) valahogy mindig közbe kellett avatkozni, gyenge ilyenkor az önkontroll...:)))
1
Salix
2004. június 28. 14:08
#14
Hello Igus!
Gratula!
En szivesen megmutatnam egy lanynak a dolog mikentjet, csak sajna soha nem kertek meg...
A sztori tetszett!
1
vaskos
2004. március 29. 09:01
#13
hiszi a pici
1
igus
2002. június 8. 21:57
#12
Miért ? Mi volt Viki véleménye ???
1
MORFEUS
2002. április 23. 19:45
#11
Szuper a tortenet, Viki velemenye nem mervado!
1
roger
2002. április 23. 00:21
#10
na:-))
1