A+ A-

Szilveszteri (szex)buli

Már hónapok óta sehol sem voltunk 'lazítani'. Utoljára még augusztus elején, egy nagyobb létszámú swinger házibuliban, ahol összefutottunk pár ismerősünkkel, velük szexeltünk csak szerényen, nem vetettük bele magunkat a nagyobb forgatagba. Az eltelt hónapok egyéb eseményei miatt kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy ilyen jellegű kalandokat hajszoljunk.
Viszont a karácsonyi időszakban kissé lenyugodtak körülöttünk a viharok, a szokásos családi vendégjárások után kezdtünk valami másra is vágyni újra.
Szilveszter előtti 1-2 napon kissé aktívabbak voltunk a két szexpartner-kereső oldalon, amelyeken regisztrálva voltunk, és ennek aztán megjött a kellő hozadéka: sikerült egy 6 fős szexbuliba meghívást nyernünk.
Kellőképpen felszerelkezve érkeztünk fél kilenc táján, a házigazda, Zoli a külvárosi kertes sorházuk ajtajában már várt minket. A párja, Kriszta az előszobában fogadott, kölcsönös bemutatkozás, puszi-puszi, majd leültünk a nappaliban kis csevejre. Általános dolgokról beszélgettünk, miközben finom eperízű likőrt kortyolgattunk. Zoli 40-es évei közepén járó, átlagos külsejű, de kedves és szimpatikus pasi, Kriszta pár évvel idősebb, nőiesen telt, vonzó csaj volt. A szeme csillogása is árulkodott arról, hogy már nagyon várta ezt az estét. Talán félórát dumcsiztunk így négyesben, mikor megérkezett a harmadik páros is: Csilla harmincas évei vége felé tartó, alig 2 évvel ezelőtti szülése miatt még kissé duci lány, a férje András, legalább 50 éves lehetett, magas, vékony, de nem vézna testalkattal.
Ők is töltöttek magukba némi 'feszültségoldót', közben kiderült, hogy a többesszex terén Csilla még 'szűz'.
Mivel előzőleg senki sem találkozott a többiekkel, javasoltam, hogy bemelegítésként játszunk egy vetkőzős pókerhez hasonlító játékot: a legmagasabb lapot húzó feladatot adhat a legkisebbet húzónak, amit ha nem akar megtenni, akkor egy ruhadarabjától meg kell válnia. Tetszett nekik az ötlet, Kriszta kerített hamar egy pakli kártyát, és elkezdtük. Az elején még döcögött a dolog, nem igazán indult be még a fantáziájuk, vagy nem voltak még elég merészek. Amikor rám került a sor, hogy valakinek utasításokat adhattam, nem fogtam vissza magam, és vagy lekerült pár ruhadarab, vagy jókat nevettünk (is), miközben teljesítette az 'áldozat'.
Idővel a többiek is ráéreztek a játék ízére, egyre vadabb dolgokat találtak ki: volt olyan, hogy a Drágámnak 'síelnie' kellett a két oldalán ülő fiúk 'botjával' (nem habozott egy pillanatig sem), vagy erotikus tánccal kellett valakit izgatni. Érdekes módon az egyperces masztit mindenki hárította (én is), inkább ledobtunk magunkról valamit. Alig egy óra elteltével rajtam már csak egy alsónadrág volt, Csilla is bugyi-melltartó kombinációban ücsörgött, a Drágámon sem volt már nadrág.
Közben fogyott a nem túl erős, de annál finomabb italokból is, meglehetősen emelkedett hangulatba kerültünk még jóval éjfél előtt. Nagyon vidáman telt az idő, röpke 2 óra alatt volt lehetőségünk játékos formában feltérképeznünk egymás testét, és kissé tán vágyait is. Azt hamar észrevettem, hogy Kriszta szemet vetett a páromra, de velem is kacérkodott kicsit. Csilla az egész helyzetet élvezte, egyáltalán nem tűnt kezdőnek.
A fiúk is élvezték a szituációt, az egyértelműen kétértelmű poénok folyamatosan röpködtek. Mindazonáltal az éjfél eme játék közben ért minket, pezsgőbontás és koccintás után vendéglátóink asztalhoz invitáltak. Bőséges, de gyomrot nem túlzottan terhelő étkekkel kínáltak bennünket, és láttam, hogy mindenki vigyázz arra, nehogy túlegye magát. Vacsora után visszaültünk a nappaliba, és Kriszta ajánlására azok, akiken még több ruha volt, önként a mi szintünkre vetkőztek. A hangulatfényben a párom keze elindult a combomon felfelé, majd kihámozva ágaskodó férfiasságomat, ráhajolt, és forró ajkaival kezdte kényeztetni a makkomat. A többiek is párjuk felé fordulva csókolták-simogatták egymást.
Zoli gyorsan kinyitotta a szélesebb kanapét, így négyen is elfértünk rajta. Csilla és András a dupla fotelben kényeztette egymást, míg én befúrtam a fejem a Drágám ölébe, hogy nyelvjátékommal előkészítsem vágytól nedvesedő punciját az elkövetkezőkre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 02. 13. hétfő 04:24
Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#9 cscsu50 2017. 02. 4. szombat 03:28
elkapkodott
#8 Pavlov 2017. 02. 1. szerda 23:32
Élővé kéne varázsolni érzékletes leírásokkal, dialógusokkal, mert így nagyon uncsi...
#7 sunyilo 2017. 02. 1. szerda 19:02
Naggyon el van kenve, semmi izgató...
#6 veteran 2017. 02. 1. szerda 09:35
100 után a 101.
#5 zoltan611230 2017. 02. 1. szerda 07:52
Elbeszélés az egész ....
#4 listike 2017. 02. 1. szerda 07:52
Egyenlő a nullával.
#3 gyuri0926 2017. 02. 1. szerda 07:42
Ez semmi , ráadásul nem is gruppen , mert mindenki a saját csaját dugta , ami nagyon uncsi és ez nem is ezért van kitalálva . A leírás meg nulla .
#2 joozsi 2017. 02. 1. szerda 03:18
Mint egy meccs közvetítés.
#1 Törté-Net 2017. 02. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?