A+ A-

Strandolás

Történetem 2010 - ből való. És az egyik környékbeli tónál történt velem. Nem vagyok egy nagy strandra járós ember, talán mert nem tudok úszni. De ha van egy jó társaság, akkor szívesen elmegyek. Így volt ez akkor is.
Egyik nap mikor dolgoztam nagyon meleg volt, gondoltam is holnap szabadnapos leszek, tuti esni fog. Bár az előrejelzés ugyanolyan meleget ígért mint aznap. Tervezgettem is, mit lehetne csinálni holnap. Este fele összefutottam Klaudiával(18), akivel jó barátok vagyunk és ennyi. Tudunk egymásról sok mindent, de testiség nem történt semmi. Max arcra puszi, ha üdvözöltük egymást. Szóval Klaudiával beszédbe elegyedtünk. A szokásos beszélgetés, mizu, hogy vagy, stb... körök után, a munkámra meg a melegre terelődött a szó. Megbeszéltük milyen rossz ilyen melegbe dolgozni. Mondtam neki, elég meleg lehet a víz, este ha végeztem a melóval menjünk el csobbanni egyet. Eleinte benne volt aztán mondta, hogy inkább másnap menjünk. Ebben maradtunk. És abban, hogy 10 - 11 körül kellene menni.
Másnap délelőtt 9 körül ébredtem, rendbe szedtem magam ami javarészt borotválkozásból(mindenhol) állt, ettem, és felhívtam Klaudiát. Olyan 10 óra lehetett.
- Szia! Az előbb keltem. Ne haragudj! - szólt kissé álmos hangon
- Szia! Jaj ne viccelj! Miért haragudnék!? - tettem fel a költői kérdést, de nem hagytam rá válaszolni - Kb. mire készülsz el?
- Fél óra. Te már kész vagy?
- Igen én már készen állok - mondtam
- Akkor gyere át addig.
- Jó átmegyek, úgyis unatkoznék itthon egyedül.
- Gyere csak. Na de rakjuk le azzal is korábban kész leszek.
- Oké. Pár perc és ott vagyok. Szia
- Szia
Elköszöntünk és összekaptam magam, kocsiba pattantam, irány Klaudia. Megérkeztem, csengettem és Bianka(17), Klau barátnője, akivel hasonlóan jó viszonyba vagyok, nyitott ajtót. Meglepődve végigmértem. Festett fekete, hullámos haja volt, piros bikini felső valami aranyszínű motívumokkal, fedte a szép, formás cickóit. Nem voltak kis mellei, olyan pont jók. Nos felűl csak ennyi, a tekintetemmel haladtam lefele, a köldökében a piercing ezüst színe nagyon jól mutatott a nap barnította hasához. Alul meg egy fehér nagyon rövid short, alatta meg(ekkor még csak gondoltam) a bikinije alsó része, a lábai csodálatosak szintén szép barnák. És egy piros tangapapucs volt a tekintettúrám vége. Gyönyörű volt.
- Szia! Én is mennék veletek ha nem gond - mondta mosolyogva, mivel tudta hogy egyáltalán nem lesz probléma
- Szia! Ha ilyen látvány fogad miután kinyitod az ajtót nekem, nem tudok nemet mondani semmire - próbáltam kis poénba burkolni a dicséretet
- Ohh ne hozz zavarba. Klau mindjárt kész és mehetünk. Addig gyere be
- Mintha itthon lennél - mondtam nevetve
Ahogy beléptem Klau is üdvözölt miután kinézett a szobájából. Amíg elkészült addig beszéltünk Biával. Elmondta, hogy Klau meghívta és mikor megtudta, én leszek a harmadik örült, hogy nem valami hülyével vagy hülyékkel mennek akik isznak egész nap és délután már nem tudnak normálisan viselkedni. Ennek megörültem hogy így vélekedik rólam. Úgy 5 perce beszélhettünk, mikor nyílt a szoba ajtó. Klau kilépett olyan filigrán természetű volt mint általában. Izgatottan mondta, kész van és közben pördült egyet. A kérdésére, hogy hogy néz ki, én vágyakozó tekintettel csak annyit mondtam szép vagy. Végigmértem őt is. A haja enyhén hullámos szőkés - barna. Világos - kék bikini - felső, rajta is látszólag ugyanolyan fehér rövid short és fehér tangapapucs. Klau is szép napbarnított bőrű volt. A két lány testalkatra nagyjából hasonló volt, talán Bia egy hajszállal vékonyabb volt. Viszont talán emiatt Klaunak kicsivel nagyobb mellei voltak.
Mielőtt elindultunk volna Klau még itallal kínált. Én egy üdítőt ittam ők szintén, viszont eszébe jutott Biának, hogy megbeszéltek valamit tegnap. Én nem tudtam miről van szó és mi lesz most. Klau eltűnt egy fél percre és pálinkás üveggel tért vissza. Megittak egyet, aztán töltött még egyet Klau, mondván mielőtt megyünk lehúzzák. Erre került a sor. Megitták, én is az italomat és elindultunk a kocsi felé. Én értem a kocsihoz először, ők kicsit lemaradva jöttek egymás mellett. A kocsi mellől néztem végig őket ahogy közeledtek.
- Huhh csajok... - mondtam, majd kis mosolyra húztam a számat
- Mi a baj András? - kérdi Klau, de ő is vigyorog és Bia is
- Nagyon jól néztek ki - mondtam elégedetten, amit mindketten megköszöntek.
Elindultunk és megbeszéltük, hogy még a boltba beugrunk valami italért, meg kajáért. Én még csaptam hozzá kettő citromos, kettő narancsos sört, tudtam, ezt szeretik. Olyan negyed óra autóval a tó, útközben itták az ízesített sört.
Odaérve látjuk nem sokan vannak így bőven volt árnyékos hely az autónak, és nekünk is lehetett választani a jobbnál jobb helyek közül. Füves volt a strand, letelepedtünk egy olyan helyre ahonnan senkit nem láthattunk és persze minket sem láttak. Körbe a parton magas nádas, a parton meg bokros.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2017. 02. 19. vasárnap 04:52
Izgató kis történet.
#10 fiesta14 2017. 01. 22. vasárnap 18:22
folytatás? jó lenne.
#9 Pavlov 2017. 01. 22. vasárnap 11:54
Zavaróak a helyesírási hibák!
#8 cscsu50 2017. 01. 22. vasárnap 06:24
remekmű
#7 sunyilo 2017. 01. 20. péntek 22:53
Jó, de a helyesírás-ellenőrző ingyen van, és a nyelvtani hibákat sem ártott volna kigyomlálni...
#6 vakon54 2017. 01. 20. péntek 22:17
Bandi Jooó.
#5 listike 2017. 01. 20. péntek 19:07
Nagyon jó volt, írj még.
#4 veteran 2017. 01. 20. péntek 10:22
Remek!
#3 Andreas6 2017. 01. 20. péntek 07:12
Jó lenne; ha nem lenne annyi hiba benne, még jobban is tetszene. Igeidő-keveredés, elírások. Van még egy fogalmi zavar is: a filigrán vékony, törékeny alakot jelent, és semmi köze valakinek a természetéhez.
#2 feherfabia 2017. 01. 20. péntek 06:25
Tetszett!
#1 Törté-Net 2017. 01. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?