A+ A-

Hármasban...

A párommal már hét éve vagyunk együtt, szexuális életünk az utóbbi hónapokban eléggé ellaposodott. Hiába dobtuk fel mindenféle játékszerrel, újabbnál újabb pozitúrákkal, vagy esetleg extrém helyekkel, egyszerűen már nem éreztük az igazinak. Gondolom ezzel az érzéssel már sokak találkoztak, akik hosszabb párkapcsolatban élnek. Egyszer felhoztam neki az ötletet hogy mi lenne ha kipróbálnánk az édes hármast, ráadásul én nem a tipikus férfi álommal hozakodtam elő azaz a két nő egy férfi hanem pont az ellenkezőjével. Tetszett neki az ötlet, bár rengeteg kétsége, és félelme támadt az egésszel kapcsolatban. Párnapos gondolkodás és hosszas beszélgetések után végül mindketten eldöntöttük, hogy kipróbáljuk. Ezután jött a neheze, kiválasztani a harmadik félt, barát, ismeretlen, egy ismerős.
Az ismeretlennél döntöttünk, különböző okok miatt ezt találtuk a legjobbnak. Az interneten keresgéltünk partnert, választék volt bőven, rengeteg srác hirdeti magát, aki szívesen csatlakozna harmadiknak párokhoz. Mi egy 26 éves átlagos testalkatú fiút választottunk, Zsoltot. Felvettük vele a kapcsolatot, párnapos chat-elés és egy-két telefon után kiderült hogy jól választottunk, majd megbeszéltünk egy találkozót. Egy esztergomi hangulatos kis pub-ban találkoztunk aminek a közvetlen közelében lévő panzióban kivettünk egy szobát. A találkozásunk eleinte mondhatni kínosnak és kellemetlenek tűnt, de az idő múlásával és persze némi alkohollal oldódott a hangulat. Egy jó óra elteltével észre vettem hogy Andi nem csak rám összpontosít, a mellette ülő Zsolti combját cirógatta a kezével. Ekkor összenéztünk és tudtam hogy indulni kell, a panzió csak két házzal volt arrébb, viszont ahogy közeledtünk egyre fogytak a szavak. Ahogy beléptünk a panzióba, és elindultunk, a szoba felé már teljesen csöndben voltunk. A szobában Zsolti és én a hatalmas francia ággyal szemben lévő két fotelba leültünk majd a magunkkal hozott pezsgőt kortyolgattuk és jelentéktelen dolgokról beszélgettünk, eközben Andi elment lezuhanyozni. Mikor végzett a zuhanyzással és kilépett a fürdőszobából a lélegzetünk is elállt a látványtól.
A kedvesem nem egy top modell alkat, 165 magas enyhén telt formás női idomokkal rendelkezik, viszont rendkívül hatalmas, enyhén megereszkedett mellei vannak. A haja világosbarna szőke melír csíkokkal, bőre szolibarna, és gyönyörű sötét barna szemei vannak. Egy hófehér törölköző volt maga köré tekerve épp hogy eltakarva az intim részeket, teste csillogott a víztől, haját törölgetve leült velünk szembe az ágyra. A kezeire támaszkodva hátrébb dőlt így megpillanthattuk a combjai közt kivillanó punciját eközben alsó ajkát harapdálva erotikusan szemezett velünk. Én és Zsolt szinte egyszerre „álltunk fel” ruháinktól megszabadulva közelebb léptünk Andihoz, aki ebben a pillanatban lassan levette a maga köré tekert törölközőt. Mindketten párcentire álltunk egymástól Andi pedig előttünk ülve méregette merevedő hímvesszőinket. Egyik kezével elkezdte gyengéden markolászni a golyóimat míg másik kezével Zsolt farkát kezdte húzogatni, a farkamon éreztem Andi forró leheletét annyira közel volt hozzánk. Felemelte a fejét, mélyen a szemembe nézett majd a tövénél megragadta Zsolti farkát és elkezdte szopni, közben végig a szemembe nézett és a szabad kezével egyre hevesebben kézimunkázott a szerszámomon. Belemarkoltam a hajába és hátra feszítettem a fejét, partnerünk pedig a makkját csapkodta az ajkaihoz.
Erősebben megszorítottam a haját és megkérdeztem, hogy ez tetszik e neki. Kéjesen azt válaszolta, hogy igen és azt akarja, hogy keményen dugjuk meg. Ekkor a hajánál fogva tövig ráhúztam a fejét Zsolt farkára, majd egyre ritmusosabban húzogattam a fejét, néha váltottunk, hol az én hol pedig Zsolt falloszát szoptattam Andival. Egészen a torkáig toltuk, néha már majdnem öklendezett, a combjainkba egyre erősebben kapaszkodott, de látszott rajta hogy élvezte, ahogy az szoptatjuk. Zsolton eleinte látszódott némi meglepődöttség, de hamar felvette a durva ritmust. Egy ideig szoptattuk, majd hanyatt döntöttem az ágyon, lefeküdtem a lábai közé és illatos puncijába tövig dugtam a nyelvem, amely már olyan forró és nedves volt amilyennek még talán soha nem éreztem. A nyelvemmel épp a csiklójával játszadoztam, amikor felpillantva azt láttam ahogy két kézzel hevesen veri Zsolti dorongját és mély átéléssel szopja miközben Zsolt a buján megereszkedett hatalmas melleit masszírozza.
Nem bírtam tovább, óvatosan a pinájához illesztettem a kőkemény farkam, a lábait az égnek meresztve a vállaimra helyeztem és elkezdtem lökdösni, eközben még mindig nagy átéléssel szopta a másik hímtagot, bár ahogy egyre mélyebbre és egyre gyorsabban hatoltam belé egyre nehezebben bírt összpontosítani a nyelvtechnikájára. Hosszas perceken keresztül vertem neki miközben Zsolt a fejét tartva szoptatta Andit, az illatok, az érzés, a látvány, egyszerűen leírhatatlan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 02. 24. péntek 04:21
Jó lett.
#9 sipospista 2017. 01. 22. vasárnap 09:37
Jooooo
#8 zolika77 2017. 01. 12. csütörtök 20:37
egynek elmegy
#7 cscsu50 2017. 01. 12. csütörtök 06:49
elmegy egynek
#6 vakon54 2017. 01. 11. szerda 15:24
Norbert11 Írdmeg a kétnő 1 férfi felállástis.
#5 sunyilo 2017. 01. 11. szerda 13:53
Egyszerű...
#4 Pavlov 2017. 01. 11. szerda 13:02
Sima leírás, párbeszédek nélkül, ezért halottnak tűnik a szöveg.
#3 listike 2017. 01. 11. szerda 08:34
Nagyon nem tetszett.
#2 veteran 2017. 01. 11. szerda 08:11
Átlagos.
#1 Törté-Net 2017. 01. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?