A+ A-

Niki vörösben

Niki vagyok, 26 éves. A barátaim szerint nagyon szép arcom és gyönyörű szemeim vannak. Átlagos magasságú vagyok, hosszú sötétbarna hajjal. Az úszás miatt jó alakot tudhatom magaménak. Izmos, feszes fenék és az átlagnál nagyobb mellek. Gyerekeknek tanítok úszást minden héten, és a tanóra után maradni szoktam az uszodában, hogy kikapcsolódjak és levezessem a feszültséget. Az uszodában mindig megbámulnak a férfiak, főleg, ha a piros fürdőruha volt rajtam, amit ma is viseltem. Szeretem, amikor néznek, felizgat a gondolat, hogy akarnak engem.
Most pénteken is maradtam, miután a gyerekek elmentek. Elkezdtem úszni, oda-vissza. Próbáltam ellazulni, próbáltam kizárni a külvilágot. Az uszodát a közeli egyetem hallgatói is használhatják, ezért mindig vannak páran medencében. Általában nem szoktam törődni velük, de ma zavaróan hangosak voltak. Megálltam, hogy megnézzem mivel szórakoznak. Két pályával jobbra egy fekete hajú srác épp engem bámult, de ahogy odafordultam és találkozott a tekintetünk elkapta a fejét és láttam, hogy elvörösödik. A társai a pálya szélén röhögésben törtek ki, amitől a fiú feje még vörösebbé vált. Kicsit sajnáltam, ezért úgy tettem, mintha nem hallanám a röhögést, újra úszni kezdtem. Úszást közben többször is észrevettem, hogy a fekete hajú srác figyelt, de mikor feléje néztem mindig úgy tett, mintha mást nézne.
Végeztem az úszással, ezért kimásztam a medencéből és elindultam az öltöző felé. A fiúk a medence szélén beszélgettek, csak az egyikük úszkált. Lehet arra várnak, hogy én végezzek és megbámulhassanak. Szándékosan a hosszabb utat választottam, hogy el kelljen mennem előttük. Végig a fekete hajú fiúra néztem, aki most nem kapta el a tekintetét, bátran, szinte kihívóan nézett rám. Ez nagyon tetszett. Így közelről láttam, hogy jóképű volt, szép szemekkel és érzéki ajkakkal. Alacsonyabb volt, mint a többiek, de izmosabb is. Az összes nagyszájú elnémult, amíg a közelükben voltam. Úgysem mered... - kezdte az egyikük, de nem hallottam a mondat végét, mert lehalkította a hangját én pedig már majdnem az öltözőnél voltam. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megálltam, nem mentem be az öltözőbe, érdekelt, hogy mi lesz ebből. Leültem egy padra és elkezdtem a hajam szárítani a törülközővel. Nem hallottam mit beszégettek, de a többi fiú tovább húzhatták a feketehajú fiú agyát, mert az bátortalanul elindult felém. Ahogy közelebb ért kihúzta magát, láttam rajta, hogy izgul.
- Szia - köszönt rám enyhén elpirulva - John vagyok. Aranyos - gondoltam.
- Szia, én Niki vagyok - mosolyogtam rá bátorításként. Láttam, hogy kicsit ellazul, könnyedebb testtartást vesz fel. Eddig észre sem vettem, hogy egy farkas van a jobb mellkasára tetoválva.
- Segítenél nekem valamiben? - kérdezte kicsit bátrabban. Láttam rajta, hogy tetszhetek neki, mert még mindig zavarban volt. Tetszett a dolog, izgatott, hogy ennyire nem tudja titkolni az érzéseit. Hogy én vagyok az, amire vágyik.
- Miben tudnék segíteni én? - kérdeztem vissza egy újabb mosoly kíséretében. Persze tudtam, hogy a barátai piszkálódása áll a háttérben, de érdekelt, hogy mire próbálták rávenni.
- Hát... ööö, izé - kezdte, lesütve a szemét. A padot kezdte el bámulni mellettem, az arca pedig ismét lángvörössé vált.
- Mit akarnak tőled a többiek, mit kell tenned?
- Én, én, nekem semmit... nem ők - kezdte volna, de a szavába vágtam.
- Hallottam az előbb, hogy rólam beszéltek - ez persze nem volt teljesen igaz, hiszem csak egy fél mondatot kaptam el a beszélgetésből, de itt volt velem szemben, szóval valószínűleg én voltam a beszélgetés tárgya.
Láttam rajta, hogy habozik. Nem akarta elmondani az igazat, de továbbra is a padot bámulva belekezdett.
- Scott szerint nem tudlak rávenni, hogy begyere velem az egyik kabinba a férfiöltözőben.
- Melyikük az a Scott - fordultam a haverjai felé, mintha a mondat második felét nem is hallottam volna.
- A magas szőkehajú.
- Az a girnyó? - kérdeztem. Scott még a többieknél is vékonyabb volt. Az a tipikus, aki csak úgy tud kitűnni a többiek közül, hogy másokat piszkál. Nem nyújtott épp férfias látványt. Most próbált feltűnően nem errefelé nézni, úgy tett, mintha az egyik sráccal beszélgetne. Gyáva.
- Igen.
Visszafordultam felé, a tekintete épp valahol a melleimnél jártak, de úgy tettem, mintha ezt sem vettem volna észre. Pedig észrevettem. Kezdtem nagyon beindulni. Mi van velem?
- Ami a fogadást illeti - kezdtem - a barátaid megérdemelnék, hogy megleckéztessük őket, igaz?
- Igaz - mondta. Láttam, hogy felvillan a szemében valami. Remény?
Haboztam kicsit, nem akartam ilyen könnyen adni magam - és te akarod?
-Mit?
-Hogy bemenjünk az öltözőbe. Együtt - az ,,Együtt'' szót szándékosan jobban megnyomtam.
- Igen, persze - mondta kicsit lelkesebben, mint akarta, ismér pír öntötte el az arcát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2016. 12. 10. szombat 06:07
jó folytasd!
#10 feherfabia 2016. 12. 10. szombat 05:38
folytasd!!!
#9 veteran 2016. 12. 9. péntek 15:31
Klasz jöhet a folytatás.
#8 vakon54 2016. 12. 9. péntek 12:20
Jöhet a folytatás. 10 Pont.
#7 RAVETRAIN 2016. 12. 9. péntek 10:54
Jóféle darab!
#6 deajk2008 2016. 12. 9. péntek 09:29
tetszett... 8p lett
#5 listike 2016. 12. 9. péntek 07:16
Legalább egy folytatás kéne.
#4 A57L 2016. 12. 9. péntek 04:18
Jobbat vártam.
#3 joozsi 2016. 12. 9. péntek 03:43
Egyetértek Pavlovval.
#2 Pavlov 2016. 12. 9. péntek 00:10
Én remélem, lesz folytatása! Sok lehetőség van ebben a sztoriban!
#1 Törté-Net 2016. 12. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?