A+ A-

Szombat esti vágyak

Szombat este érkeztem meg hozzá. Egy társkeresőn ismerkedünk meg. 20 évvel volt nálam idősebb, de ez nem zavart. A mi kapcsolatunk csak szexről szólt, és abban nem volt hiba. Ugyan arra indult be, amire én, és a mérete is csodás volt. Megfelelő vastagságú, igazán hosszú, és hozzá még tudta is megfelelően használni.
Már nyitva volt az ajtó, amikor felértem hozzá. Egész napos elfoglaltságok után, mintha haza érkeztem volna meg hozzá. Már kopogni sem kopogtam, hiszen várt rám, és tudta, hogy már az épületben vagyok. Az aznapi üzeneteiből tudtam, hogy nagyon játékos kedvében van, így én is az lettem. Vágytam egy nagyon jó, nagyon mocskos szexre, amit csak ő adhat meg nekem.
Ahogy beléptem az ajtón, már a folyosón fogadott. Nagyon szeretem, ha egy férfi farmert hord, főleg ez még igazán jól is áll rajta. Hát rajta nagyon jól állt, és tisztában is volt vele, hogy ez egy gyenge ponton. Felül nem volt rajta semmi. Természetesen látszott már a bőrén a kora, de nagyon figyelt a testére, így nem volt mit rejtegetnie. Izgalomba mégsem ez hozott, hanem a gomboknál kilógó méretes, ám még lankadt farka. Ezzel végleg felizgatott, és éreztem, hogy pusztán ettől a látványtól, és az este ígéretétől nedvesedni kezd a puncim.
Azonnal letettem a táskámat az előszoba szekrényre, és letérdeltem elé.
- Oh, Uram. – és már be is kaptam a lankadt farkát. Nem váratott sokáig magára, azonnal merevedni kezdett a számba. Ezt nagyon szeretem. Amikor érzem, hogy egy farok a számban lesz kemény. Fantasztikus érzés a számomra. Ő beletúrt a hajamba, és játszott vele, majd megfogta a fejemet, és elkezdett szájba baszni. Ez idő alatt én levettem az ingemet és a melltartómat. Nem sokáig tartott a szopásom, illetve szopatásom, néhány perc alatt elélvezett, és rá a melleimre. Imádtam az érzést, amit folyik végig a meleg a sperma a bimbóimon. Miután rám élvezett, még a farkával szétkente a melleimen a testápoló nedűt.
- Szia Drágám. –köszöntött most már szavakkal is. –Gyönyörű vagy, mint mindig. – csókolt meg. Sokáig csókolóztunk. – Gyere mossuk le rólad ezt a gecit. – Bementem a szobába, ledobtam magamról a nadrágot, és bugyit, majd pedig a fürdőbe mentem utána. Beguggoltam a kádba, ő pedig elém állt, és rám engedte az aranyló vizeletét. Sem az arcomra nem hagytam soha, sem a számba, de a mellemre, a puncimra igen. Egyik kezével a farkát fogta, a másik kezével a melleimet simogatta. – Most már elég tiszta vagy. – Mondta, amikor elapadt az aranyló folyadék. Felálltam, és megnyitottam a meleg vizet zuhanyzáshoz. Ő lábam közé nyúlt, és a csiklómat kezdte simogatni. Egy kis óvatos játék után beljebb merészkedett, és a középső ujját a hüvelyembe nyomta. Könnyedén becsusszant, hiszen már nagyon nedves voltam. Finoman, gyengéden a simogatott belülről. Tenyere hozzá-hozzáért a csiklómhoz, és éreztem, hogy nem sok van az orgazmusomhoz.
- Uram, hagyja abba. – kértem. Ismert, tudta, hogy nálam nem úgy jön az orgazmus, mint a romantikus leányregényekben, hogy folyamatosan, megállíthatatlanul. Attól is, ha egy férfi ránéz. Nekem jó esetben egyszer van, és ha az elején azt ellöjjük, még a kedvem is, leginkább a perverz dolgok iránti kedvem is alábbhagy. Így elvette a kezét a puncimtól, és most a mellbimbóimra tért át. Kezdetben finoman, gyengéden, majd pedig egyre durvábban. Csípte, húzta, harapta, ütögette. Minden mozdulat maga volt a mámor. A fájdalom, amit kiváltott belőlem, leírhatatlan. Hirtelen abbahagyta, és ott hagyott a fürdőben. Én befejeztem a zuhanyzást, majd pedig utána mentem a nappaliba. Ott várt már minden jóval, amit csak el tudtam képzelni arra az estére. Egy nagy párna volt a nappali közepén, lent a földön. Tudtam, hogy az most az én helyen, így odatérdeltem. Kihúztam magam, melleimet előretoltam, és vártam. Odalépett hozzám egy lovaglópálcával a kezében, és elkezdte azzal simogatni a melleimet. Ágaskodó bimbóim bele-beleakadtak a végébe. Majd lecsapott. 20-20 ütést mért mind a két mellemre, különösen figyelve arra, hogy lehetőleg a bimbókat érje a csapás. Ezután megcsavargatta még őket, majd feltette rájuk a lánccal összefogatott mellbimbó csipeszt. Belém hasított a fájdalom, mire felszisszentem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6
2017. 02. 1. szerda 13:34
zsuzsika! Amikor az "erőszakot" élvezi az, akin elkövetik, akkor az már nem erőszak, hanem S/M játék. Mindezt úgy mondom, hogy ez nem az én világom, persze az erőszak még ennyire sem az. Válaszolok rá!
#10 listike
2016. 11. 17. csütörtök 11:49
Nem volt jó. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2016. 11. 13. vasárnap 16:46
folytasd Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2016. 11. 12. szombat 11:57
Nagyon jó írás. A szerepjáték nem erőszak... Válaszolok rá!
#7 zsuzsika
2016. 11. 11. péntek 17:31
Az erőszakot nem szeretem. Válaszolok rá!
#6 genius33
2016. 11. 11. péntek 13:54
Furcsa ez a fölényesség, de az irás maga remek. Válaszolok rá!
#5 Pavlov
2016. 11. 11. péntek 07:33
Érdekes volt a dominancia. Válaszolok rá!
#4 deajk2008
2016. 11. 11. péntek 07:01
szeretem a vibris szexjátékokat... ez annyira felizgat Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2016. 11. 11. péntek 06:20
Nem tetszett! Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 11. 11. péntek 03:39
Kellemesen csalódtam,jó írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 11. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!