A+ A-

Csoki-vanília

Mindenki az élménymedencében tobzódott, várták az imitált tengeri hullámokat, és a felhevült testükre záporozó trópusi esőt.
Az augusztusi perzselő hőség elálmosított, szerettem volna ledobni még azt a tenyérnyi fürdőbugyimat is, ami a medence vizétől ázott- nyirkosan tapadt a puncimra. Imádtam volna ráhasalni egy hatalmas jégkrémre, hogy lehűtsön egy kicsit és félig lehunyt szempilláim mögött elképzeltem, milyen lenne a látvány, amint a cickóim forróságától olvadozó eperkrémet a szomjazó strandolók mohón felnyalogatják…
Ehelyett egy ostoba piros strandlabda reppent fel a medencéből, és hatalmas puffanással a popsimnak ütközött.
Haragosan felpattantam, hogy utálatos gazdájának visszalőjem. Törölközőm nyekkenve csúszott le a napozóágyról, és egy pillanatra megnyalta a lábszáramat, mielőtt a fűbe hemperedett.
Egy elképesztően csokibőrű nő bámult vissza rám a medence kékcsempés szegélyéről, és a labdáját követelte.
Lábujjhegyen – hogy a tűzforró kövek ne égessék agyon a meztelen talpamat – odalibegtem hozzá, és lebiggyesztett szájjal a kezébe nyomtam a labdát.
- Legközelebb talán ne a popómat célozgassa! – nyafogtam oda neki, és már éppen készültem hátat fordítani, amikor labdáért nyúló keze a csuklómra kulcsolódott, és fekete ujjaival úgy szorított, mintha egy eleven bilincset kattintottak volna a bőrömre.
- Nem a popsidat akartam eltalálni – felelte olyan hangon, mintha olvasztott karamellát csorgattak volna a fülkagylómba.
- Hanem mit?! – kérdeztem csodálkozástól hatalmasra nyílt szemekkel
A fekete csoda egészen közel hajolt a fülecskémhez, úgy suttogta:
- Egyenesen a puncid kellős közepébe céloztam!
- De az nagyon fájt volna… - döbbentem meg ekkora brutalitáson.
- Utána meggyógyítottalak volna – felelte ő őszinte átéléssel. Szinte már éreztem is, ahogy gyöngéd mozdulatokkal becézgetni kezdi a puncimat.
Ettől egy pillanatra elakadt a lélegzetem, és akkorát nyeltem, hogy biztosan ő is észrevette.
- Nézd, milyen szép hosszúak az ujjaim! – mutatta csokoládébarna tenyerét – Biztosan jól el tudod képzelni, mi mindenre képesek ezek a szép hosszú ujjak!
Ó, igen, már el is képzeltem, miféle huncutságokat művelne agyonforrósodott puncimmal az a tökéletes ujj.
Egy picit elpárásodott a tekintetem, és a fekete nő dzsungel-tüzű szemeibe néztem.
Ő csak mosolygott rendületlenül, és mivel nem ellenkeztem, szépen kézen fogott, és magával vonszolt az öltözőkabinok irányába.
Párducmintás fürdőbugyit viselt, ami még jobban megnyújtotta alakját. Szoborszép lábain olyan könnyedén lépdelt velem, mintha vattapamacsokon járnánk. A mellei pedig minden egyes lépésnél ruganyosan ugrabugráltak, akár a vidám gumilabdák.
Ilyen rekkenő hőségben egy svéd szőkeség biztosan jobban esett volna, de nem tudtam ellenállni a fekete lány szemében megbújó izgalmas ígéreteknek!
A kabinkulcsot a bugyijából varázsolta elő, és a zár csodás könnyedséggel engedelmeskedett fekete ujjainak.
- Gyere csak beljebb! – terelt tovább az ajtófélfánál. A kabin éppen akkorka volt csak, hogy ketten kényelmesen elfértünk egymás mellett. Ha öltözködni kellett volna, valószínűleg folyton egymást lökdöstük volna…De hát a fekete csaj ma nem öltöztetni akart engem – ez az első perctől világos volt számomra.
A kabin sarkában egy kis pad állt, rajta egy összehajtogatott törölköző. Bizarr módon hófehér – már épp elképzeltem újdonsült csoki barátnőmet ebben a bolyhos fehér fürdőlepedőben, amikor selymes karjaival átkarolt hátulról, két tenyerét a cickóimra domborítva.
- Ahogy megláttalak, tudtam, hogy csakis a te vanília-puncidba akarok belekóstolni! – búgta a négerbaba érzéki hangon
- Miért pont az enyémbe? – sóhajtottam – Annyi gyönyörű lány mászkál a strandon! Sokkal szebbek és szexisebbek, mint én…
- Többször is elúsztál mellettem a vízben, és a combod a bőrömhöz ért. Biztos észre sem vetted, de közben elektromos szikrák pattogtak a bőrödből, és…
- Az enyémből?! Miféle szikrák?
- Érzéki szikrák, kedvesem! - nevetett a néger csaj, hogy hajfonatai is rázkódtak belé. – Olyan szexis szikrák, amitől mindenkiben feltámad a vágy, hogy téged azon nyomban meztelenre vetkőztessen, és minden létező eszközzel orgazmust csiholjon ki belőled!
Hmm, ezt már szeretem hallani! Ha valaki olyan odaadó, hogy másra sem tud gondolni, csakis az én orgazmusomra, az megérdemli, hogy belekóstolhasson a puncimba!
Picit hátradomborítottam a popsimat, hogy testem teljes egészében hozzásimuljon a lány hasához. Sokkal magasabb volt, mint én, de ez nem is csoda, hiszen a dzsungelben mindenki sokkal nagyobbra nő attól a rengeteg banántól, amit pici korukban felfalnak.
- Ahonnan te jöttél, ott mindenki ilyen tüzes vérű? – kíváncsiskodtam
- Nálunk a lányoknak is szabad egymással játszaniuk, sőt! Igazából egymástól tanuljuk meg, mit kell majd csinálnunk a férfiakkal, ha férjhez megyünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo
2016. 10. 9. vasárnap 21:31
A csokifagyit kevésbé szeretem nyalni, mint a puncit. De hát én egy fehér férfi vagyok. Ja, és hetero... Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2016. 10. 9. vasárnap 07:55
Tetszett! Válaszolok rá!
#6 cvirag
2016. 10. 7. péntek 21:56
Izgi volt. Válaszolok rá!
#5 veteran
2016. 10. 7. péntek 15:25
Ez is csak leszbi. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2016. 10. 7. péntek 10:20
jó munka Válaszolok rá!
#3 zsuzsika
2016. 10. 7. péntek 09:34
Találó a cím. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 10. 7. péntek 05:06
Szép történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 10. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!