A+ A-

Egy kellemes strandolás

- Hová pakoljunk? – kérdeztem Ákost, a pénztártól a strand területére besétálva.
- Nézd csak! – mutatott a hátul levő termál medence irányába. – Ott van árnyék nekem és napos rész neked. És arra nyugis, nincsenek sokan.
Arrafelé vettük az irányt, és a strand hátsó sarkában lepakoltuk a cuccunkat. Nyugodtnak csak kis szépséghibával volt az, mert egy család: apu, anyu és két örökmozgó 7-8 év körüli gyerek volt letáborozva nem messze tőlünk. Gyerekek csivitelésétől eltekintve viszont tényleg csendes kis zugot találtunk. Apuka az illőnél kicsit jobban megnézett, amiért az asszony szemrehányó pillantásaival bűnhődött szinte azonnal. Én kis mosollyal nyugtáztam magamban az elismerő pillantást. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem hibáztatom. 26 évesen, 8 évnyi versenytáncos múlttal nincs miért szégyenkeznem az alakom miatt. Az arcomat is többször illették a bájos babaarc jelzővel.
A hatást csak fokozhatta a barátomtól kapott fürdőruha. Magamtól soha nem vettem volna ilyet fel, de ajándékot nem illik visszautasítani, pláne, ha kérik is, hogy abban menjek. Hát igen, egy szemérmetlenül vékony pántú tanga fürdőruhában feszengtem. Az összhatáson talán az aprócska háromszög alakú a felsőrészben levő pirinyó kebleim rontottak. Nem vagyok egy lapos deszka, de talán a félalmányi melleimhez hozzácsaphatta volna a természet a másik felét is a gyümölcsnek. Na mindegy, nem szoktam pörögni rajta, műttetni pedig biztos nem fogom. Eddigi párjaimnak jó volt így, a jelenleginek is, pedig nagy szexmániás, és hát az adottságaim miatt egy-két dologról le kell mondania.
Ákos 3 évvel fiatalabb nálam, de a szexualitás terén ő az érettebb. Lassan fél éve vagyunk együtt, de ez a hat hónap alatt több orgazmusom volt, mit előtte hat éve összesen. Más dimenziókba került a szex, nyitottabb lettem sok dologra, például…
- Elszaladok, csobbanok egyet kicsim. Jössz? – térített magamhoz az ábrándozásaimból Ákos.
- Nem most, köszi. – hebegtem összeszedve a gondolataimat.
Elpakolásztam és ledőltem a pléd napos oldalára. Még elkaptam pár lopott pillantást az apukától, azután hanyatt fekve, csukott szemmel élveztem a napsütést.
Nem nagyon tudtam ellazulni, mert kisebb csapat fiú táborozott le nem messze tőlünk, talán egy kicsit közelebb, mint a vágyakozó, 35 körüli apuka és cuki családja, csak a másik irányban. Egy-két egymás között váltott, szemtelen jelzővel tarkított mondatból megtudtam, hogy engem is észrevettek. Magamban mosolyogva, mintha nem hallottam volna, napoztam tovább.
- Ez jól esett. – huppant le mellém Ákos vizes testtel.
- Köszi, most tiszta víz lettem. – morogtam viccesen picit.
Kis játékos civódás után élveztük az édes semmittevést. Igyekeztem egyenletesen forgatni magam a napon, Ákos pedig az árnyékosabb részen, a telefonján nézegetett valamit.
Éppen hason fekve barnítottam a hátam és a fürdőruhának köszönhetően fenekem nagyobb részét, amikor kis kattanást hallottam.
- Ugye nem fotóztál le? – kérdeztem oda se nézve, bár tudtam a választ. Ez is az egyik mániája volt. Elég sok képet és videót készített már rólam ruhában és anélkül, különböző pózokban,sokféle tevékenység közben. Persze amint végignéztük párszor, a kérésemre duzzogva mindig ki is törölte. Egy fehérneműs kép maradhatott az engedélyemmel, de azon nem látszódik az arcom.
- Gyönyörű vagy kicsim. – hízelgett, és megint a fényképező hangját hallottam.
- Oké, de tudod a szabályt.
- Na de miért? Olyan szép vagy. Benned gyönyörködni kell. – nyafogott, mint egy gyerek.
- Két dolog. Nem vagyok olyan nagy szám és tudod, hogy mennyire gátlásos vagyok. Gyere inkább kend be a hátam! – zártam le a témát.
- Igenis úrnőm! – váltott erotikusan búgó hangra. Bolondos kis hülye.
- De ne csorgasd ráááááááá! – szóltam későn, mert a mondat végén már kis alakzatokat mintázott a felhevült hátamon a hűvös napkrémmel.
Persze egy pillanat alatt felmelegedett és már csak a finom érintésére koncentráltam, ahogy eldolgozta a hátamon. A hátamon, a karomon, hirtelen váltva már a vádlimon siklott a keze. Kis melegség járt át, ahogy a keze a combom felé haladt. Igyekeztem nem mutatni, de szinte biztos, hogy érezte a szaporább szuszogásom, ahogyan a keze be-bekalandozott a combom belső oldala felé.
Talán csak egy kicsit nyitottam szét a lábam, segítve, hogy a keze mindenhol elérjen. Amikor már egészen közel kalandozott a legérzékenyebb testrészem felé, minden átmenet nélkül a fenekemre siklott át a krémes tenyere. A plédet a számba gyömöszölve haraptam az anyagot. Kikészít.
Egészen megfeledkeztem magamról, hogy hol vagyunk. Úgy játszott a testemen, mint egy művész a hangszerén. Mindig tudja, hogy mikor hova kell nyúlni a legjobb „hangzás” eléréséhez. Ha nem lettünk volna nyilvános helyen, azt hiszem lett volna már „hangzás” a részemről.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2016. 10. 24. hétfő 09:39
érdekes... olyan furcsa, de jó
#11 cscsu50 2016. 10. 2. vasárnap 01:28
jöhet a folytatás
#10 sunyilo 2016. 10. 1. szombat 12:12
Elsőrangú.
#9 sipospista 2016. 09. 30. péntek 19:50
Szuper
#8 genius33 2016. 09. 30. péntek 07:30
Egész kellemes. smile
#7 vakon54 2016. 09. 29. csütörtök 12:45
Jooó ez az íírás!
#6 deajk2008 2016. 09. 29. csütörtök 12:03
nekem is elment és erre 5p tudtam adni...
#5 zsuzsika 2016. 09. 29. csütörtök 09:45
Öt pontos történet.
#4 veteran 2016. 09. 29. csütörtök 08:29
Közepes.
#3 listike 2016. 09. 29. csütörtök 07:45
Nem nagyon kötött le.
#2 A57L 2016. 09. 29. csütörtök 05:23
Kellemes elbeszélés.
#1 Törté-Net 2016. 09. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?