A+ A-

Anyósom és barátnője ismét látni akart

Editnél történt zárjavítás óta eltelt háromhét. Hétfőn Edit telefonált, hogy szeretnék, ha tiszteletem tenném csütörtök délelőtt nála, csengetés nélkül kopogtatással jelezzem érkezésem, kérte. Gondoltam ismét hiányzik nekik valami, amit nem tudnak a piacon megvenni. Meg ígértem, hogy kilenc órára ott leszek, lépcsőházban már éreztem a finom kávé illatot. Kopogtatásra semmi válasz nem érkezett. Kilincset lenyomva az ajtó csendben megnyílt, az előszobába lépve furcsa hangokra lettem figyelmes mely a nappali felől hallatszott. Az üvegajtón belesve árnyékokból kivehető volt, hogy anyósom és barátnője kényeztetik egymást hatvankilences pozícióban. A konyhába visszalopózva ittam egy kávét, még akkor sem észlelték ottlétem, alsónadrágra vetkőzve lopóztam be hozzájuk. Edit volt felül, sikerült melléjük lépnem, hogy nem vették észre, Puszit leheltem forró, nyakszirtjére. Ijedten emelte fel fejét, félbehagyva a nyalakodást. Nem vártatok meg, kis mocskok, talán már dugtatok is? Erre már anyósom is kidugta fejét Edit combjai közül, és rekedtes hangon kérte, had játszanak még egymással, közben felálltak a rekamiéról. Csak azt kérem, hogy emberszámba vegyetek. Érdekes eddig kissé viszolyogtam az egyneműek szerelmeskedésétől. De ahogy ők egymás felé fordultak, amilyen lágyan megérintették egymást, ahogy egymásra néztek, ahogy olvadtak, hát beleborzongtam. Levéve alsómat a fotelba ülve figyeltem ténykedésüket, keményen álló szerszámomat enyhén simogatva, vigyázva nehogy elélvezzek idő előtt. Vibrált körülöttük a levegő. Minden beszéd nélkül, egy lágy tapintásra nyitotta szét Edit a combjait, anyósom kezének araszoló simogatására. Anyósom pedig már eleve széttárt combokkal várta Edit kezét. Hatalmas masztiba kezdtek. Hihetetlen volt, de Edit szinte, mint a cigarettát, úgy sodorta anyósom klitoriszát, mely már mélyvörös színben izzott. Horkantás szerű nyögés volt a válasz. Az asszonyok rólam már szinte tudomást sem véve addig-addig helyezkedtek, míg 69-es pózt vettek fel a rekamiéra eldőlve. Edit volt alul , anyósom felül. Óvatosan megpróbáltam anyósomhoz közelíteni a már lassan fájdalmasra merevedet vesszőmmel. Edit észrevette férfidíszemet, de anyósom saját combja mellet átnyúlva, megmarkolta azt, kétszer, háromszor végigvezette saját vagináján, de betolni nem engedte. Csak dörzsölni. Mikor már saját véleménye szerint kellő vágynedvet kotort össze makkomon, laza mozdulattal saját popsi lyukához igazította vesszőmet és kiadta a parancsot, ”vágd be neki”. Lassan nyomtam, de éreztem, hogy határozat tolásom miatt haladok rendesen befelé. Óvatos voltam nem akartam fájdalmat okozni, talán nem is tudtam volna. Edit egy vibrátort kotort elő valahonnan, kíméletlenül benyomta anyósom hüvelyébe. A végbél és hüvely falán keresztül éreztem fütyimen a vibri behatolását, rezgését.
Anyósom felszisszent, felnyögött, de egyáltalán nem fájdalmasan, inkább olyan kéjesnek tűnt nekem, mint a kishalál előtti pillanatnak. De Edit nem engedte elélvezni, kirántotta a vibrit, engem durván félrelökött. Éreztem hiába vagyok merev, de itt most felesleges vagyok. Gyorsan négykézlábra fordította, mögétérdelve egyszerre kezdte lefetyelni a két lyukat. Anyósom pedig hosszan elnyúló folyamatos orgazmusba kezdet. Nem, nem játszotta meg, mert ezt nem lehet megjátszani. Azt a görcsös rángást, azt a remegést, a majdnem kifordult, messze révedő szemeket, nem, nem. Ezt nem lehet eljátszani. Persze azért én sem vagyok olyan ostoba, hogy csak nézzek ki a fejemből. Pár centire előttem négykézláb dolgozó Edit hófehér popsija villogott. No nézzük csak, óvatosan széthúztam a farpofákat. Vártam, hogy mint egy vadóc kis csikó hátra rúg, de nem. Szinte észre sem vette. A picit megnyílt hüvelybemenetet óvatosan piszkálgatni kezdtem, nagyujjammal. Izgalmi állapotban volt. Engedett. Engedet a mutató ujjamnak is. Nos férfi ujjból kettő, hát az már majdnem egy fütyi méret. Picit forgatva kezemet, sikerült hüvelykemmel a csiklóját is dörzsölgetnem. Érdekes, hogy klitorisza csak úgy nődögélt a masszírozás alatt. Esküszöm, hogy izgalmi mérete a csiklóján már egy pár centis fütyivel vetekedett. Nem bírtam tovább.
Vesszőm már fájdalmasan lüktetett, vérbőséggel maximálisan telítődött. Ujjaimat kihúztam, nagyajkait széthúzva, határozottan, de egyáltalán nem kíméletesen betoltam hüvelyébe, csak úgy férfiasan, a vesszőmmel. Éreztem Edit hüvelyfalának enyhe reakcióját, de tudtam és éreztem itt messze nem én vagyok a prím hegedűs. Ezért óvatosra vettem az általam eltervezett rohamot. Nem folytattam az aktust, nem mozdultam. Így késleltetni tudtam kitörővágyam elömlését. Edit folyamatosan dolgozott anyósom mind két lyukán, közben én is kaptam a morzsából. Olyan büszke voltam magamra, azt hittem én diktálom az ütemet. Csak mikor Edit hátranyúlt baljával és áthelyezte veszőmet a kicsi lyukához, akkor lepődtem meg. A ritmus maradt. Próbálkoztam finom lenni, vagy óvatos semmibe sem vette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2016. 09. 6. kedd 07:24
Még ilyeneket.
#6 sunyilo 2016. 09. 1. csütörtök 10:07
Anreas6 vegyél Viagrát. A történet jó.
#5 vakon53 2016. 08. 31. szerda 22:47
Én ugyaneszt éltemmeg a hugommal és anyámmal. 10 pont.
#4 Andreas6 2016. 08. 31. szerda 08:10
Attól jó egy szextörténet, ha felizgat. Engem ez inkább lelombozott.
#3 zsuzsika 2016. 08. 31. szerda 07:00
Tetszett.
#2 A57L 2016. 08. 31. szerda 04:13
Nagyon jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 08. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?