A+ A-

Buli a sötét házban

Ekkor én már 16 voltam, és neki is már csak 2-3 hónap kellett, hogy betöltse 16. életévét. Este volt, egy barátunk házibulijába igyekeztünk. Nem kell semmi különöset elképzelni. Zene, tánc, társas, asztalifoci, asztalitenisz, étel, ital, társaság - beszélgetés. Voltunk kb. 20-an. Nem volt egyáltalán züllött a társaság, habár néhányan azért végig kóstoltak jó pár alkoholos italt. De csak oldódásképpen. Voltak párok is, akik el - elvonultak néha kettesben, hogy maguk lehessenek.
Már bőven elmúlt éjfél, amikor az első emberek elkezdtek hazaszállingózni, vagy éppen a ház valamely hálószobáját keresték fel, fekhely után kutatva. De a társaság nagy része még mindig fenn volt, és táncolt.
Mivel más lányt a társaságból nem igazán kedveltem, ezért Zsuzsit pörgettem meg a táncparketten, ami körülbelül lehetett úgy 20 négyzetméter. Már eléggé belejöttünk, rocky-t twist váltott, majd újra rocky. Ilyenkor érzi csak az ember, mennyire jó a kötelező tánc óra az iskolában.
Gyakran táncoltunk együtt, habár nem voltunk osztálytársak. Az iskolában leveleztünk - igen, kézzel írott levelet vittünk egyik teremből a másikba - és sokat beszélgettünk amúgy is. Mint mondtam, ő a legjobb barátom.
De visszatérve arra a bizonyos estére.. Talán már több, mint egy órája táncoltunk, teljesen belemelegedtünk és akkor hirtelen, elment az áram. A zene egy bluetooth-os hangszóróról ment, így az ment tovább - éppen egy lassú szám volt - de a fények kialudtak. Illetve a riasztó is bekapcsolt, de ez most nem érdekes. Valamelyik pár természetesen egyből bekiabálta, hogy szabad a csók. Én ezen jót mosolyogtam, s próbáltam úgy-ahogy, Zsófi karjaival a nyakamban lassúzni tovább. Ám Ő elkezdett közeledni. Először csak a mellkasomra hajtotta fejét, majd lábujjhegyre állt, fülembe súgta - szabad a csók - majd lassan, fülemtől visszatérve megcsókolt. Én csak álltam ott, s bámultam, mint borjú az új kapura. Eszem jelezte, valami nem oké, de végül szívem nyert, főleg egy ilyen este, egy ilyen tánc után, azzal a lánnyal akit a legjobban - még ha csak barátként is - de szeretek. Elkezdtem hát visszacsókolni, lágyan, érzékien. Forogni kezdett a világ, megszűnt a zene, és egyszer csak sötétség.
Kinyitottam a szemem. Sötét volt. Valamelyik szobában voltam, egy nagyágyon, betakarva. Csak egy boxer volt rajtam. Na gondoltam, biztos csak álmodtam az egészet és nem is történt ilyen a bulin. Tudniillik én rendszeresen ott aludtam az ilyen házibulikon, nem egyszer keverve a valóságot az álmommal másnap. De ekkor megmozdult valami, pontosabban valaki mellettem. Felé fordultam. Zsuzsi volt az és engem bámult. Majd megtörte a csendet.
- Hány kiló vagy ember, 120?
- Mi van? - kérdeztem vissza.
- Marha nehéz volt téged idecipelni.
- Miért nem kértél meg valakit, hogy segítsen?
- Hát jól is néztem volna ki. " Te, Marci segítsél már légyszíves. Miért mi történt? Hát megcsókoltam, aztán beájult.." - érkezett a válasz, nagyon jól imitálva Marci barátunk hangját.
- Akkor ezt nem álmodtam?
- De nem ám.
- Értem.. és .. te miért maradtál itt? Mármint nem baj, sőt, csak miért nem mentél vissza a többiekhez?
- Reméltem hamar felkelsz, aztán folytatjuk ahol elkezdtük. Egy idő után a többiek is abbahagyták a táncot, vagy elmentek, vagy aludtak, hát gondoltam nem virrasztok egyedül.. befeküdtem melléd..
- Utcai ruhában? A Marci ezért meg fog ölni..
- Dehogy utcaiban.. Loptam a szekrényből egy gatyát és egy pólót.
- Szóval, ha jól értem, most csak ez a két ruhadarab van rajtad?
- Pontosan...
Kis szünet következett..
- Mondd, hol is tartottunk, mielőtt beájultam volna? - kérdeztem, kissé vicces hangnemben.
- Itt. - magához húzott, és ismét megcsókolt. Testemet elöntötte a vágy, de gondoltam egy ócska poén még belefér. Úgy tettem, mint aki elájult. 1 percig feküdtem némán, eszméletlenséget tettetve. Erre felült.
- Hallod, ha nem kelsz fel fél másodpercen belül, esküszöm tökön rúglak. - több se kellett, azonnal felültem én is. - Annyira hülye vagy, hogy az már nekem fáj - mondta.
- Bocsiii - kezdtem bele, de hamar leállított. - Ezzel nem mész semmire, mostmár mindegy - kezdte el játszani a sértődött szerepét. Nekem több se kellett, vállánál fogva leterítettem, mint homo habilis a mammutot, s elkezdtem csókolni. Az elején csak lágyan, mint hattyúk úsznak a tavon. Becsatlakozott, helyettünk most csak nyelveink lassúztak..Aztán egyre hevesebb tánc lett, gyorsan csapott át kardok viharába. Pár percig csak csókoltuk egymást. Fergeteges volt. De belül izzott a vágy.
Szépen lassan lejjebb csúsztattam egyik kezem, hasát kezdtem el simogatni, csak pólón keresztül. Rettenetesen jó alakja volt, táncolt, röpizett, futott, sportos volt, de nem volt túl férfiasan izmos. Pont kellően formás volt és volt tartása.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2016. 09. 6. kedd 09:45
folytatást igényel.
#11 sunyilo 2016. 09. 1. csütörtök 10:12
folytasd, mert jó...
#10 t2006 2016. 08. 31. szerda 23:26
Jo lesz ez!
#9 vakon53 2016. 08. 31. szerda 22:58
Ha folytatod akkor pontoznifogjuk feleségemmel.
#8 Andreas6 2016. 08. 31. szerda 07:59
Nem rossz ez, de folytatást igényel.
#7 Johnyy 2016. 08. 30. kedd 21:56
Szavazok, ha lesz folytatas.
#6 listike 2016. 08. 30. kedd 17:41
Ha, lesz folytatás, talán elfogadható lesz.
#5 veteran 2016. 08. 30. kedd 07:47
Kezdésnek jó.
#4 feherfabia 2016. 08. 30. kedd 07:03
Folytasd!
#3 zsuzsika 2016. 08. 30. kedd 06:00
Gyenge.
#2 A57L 2016. 08. 30. kedd 05:13
Ez még nagyon kezdetleges.
#1 Törté-Net 2016. 08. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?