A+ A-

Mi nem a fiúkat hecceltük a partin

22 éves koromban ismertem meg Brigit. Ahhoz képest, hogy a gyerekkori barátnőm gimnáziumi osztálytársa volt, pár hét múlva már velem lógott sülve főve.
Eleinte azért töltöttünk együtt több időt, mert Brigi volt az egyetlen barátnőm, aki szeretett snookerezni, de ezen kívül is alapból jobban megtaláltuk a közös hangot egymással, mint másokkal, mert sok mindennel kapcsolatban hasonló véleményen voltunk, de főként mert Brigi kifejezetten kifelé forduló személyiség, én pedig bár nem vagyok magamnak való, de jobban szeretem inkább meghallgatni az embereket, itt - ott megjegyzéseket fűzni a mondandójukhoz, szóval mondhatni tökéletesen kiegészítettük egymást. A befelé forduló személyiségem ellenére Brigivel beszédesebb voltam, mint másokkal, mert vele finomítgatások nélkül kimondhattam a gondolataim, mivel sok tekintetben egyformák voltunk. A felszabadult önmagamat láttam benne, amilyen mindig is lenni szerettem volna, és talán ezért is éreztem vele fesztelenebbnek magam annál, mint amilyen alapvetően voltam. Mondják, hogy régi barátot újért el ne hagyj. Hát én nem is hagytam el a gyerekkori barátnőm, de hamar átragasztottam a legjobb barátnőm címkét Brigire.
A gyerekkori barátnőm egyébként jobb csaj, de hozzá nem vonzódom szexuálisan, mert ő olyan nekem, mintha a testvérem lenne, mivel ezer éve ismerem, de Brigi már a kezdetektől fogva tetszett, ráadásul az odabújós stílusával mindig felizgatott.
Vele el tudtam volna képzelni egy kis barátnői kényeztetést. Főleg miután szakítottam a barátommal. De attól még, hogy a közvélemény kutatások szerint a nők többsége biszexuális
- persze beleértve azokat is, akik csupán egyszer részegen lefeküdtek egy barátnőjükkel, vagy még csak fantáziálnak nőkről - , én nem éreztem ezt ennyire magától értetődőnek.
Úgy gondoltam, majd egyszer titokban keresek egy idegen csajt, akivel kiélvezhetem a lányos szex nyújtotta újfajta gyönyöröket. Annak idején a barátnőim folyton drum and bass partikra jártak, ami nekem is tetszett, de engem 13 éves korom óta a house zene hozott igazán lázba, és még sosem voltam house partin, de mivel egyikük sem akart eljönni velem, egyedül meg nem akartam menni, inkább velük tartottam dárenbésszre, annak ellenére is, hogy egy ideje már kezdtem unni azt a légkört. Egyik este, amikor szokás szerint drum and bass - re indulva a csajokkal egy house klub előtt sétáltunk el, ahol épp az egyik kedvenc régi muzsikám dübörgött:
- De király ez a szám! - mondta Brigi a bortól feltüzelve. - Ezer éve nem hallottam!
- Nem megyünk be inkább ide? - csak félig meddig viccesen mertem kérdezni, mert azt hittem alap, hogy ő is a drum and bass - ért van oda.
- Hé! - előre kiáltott a csajoknak. - Mi bemegyünk ide! - talán giccsesen hangzik, de nekem ebben a pillanatban a szívem megdobbant. Hogy miután már többször elsétáltunk azelőtt a klub előtt, és nekem mindig inkább odahúzott a szívem, és az első alkalommal, amikor Brigi is velünk jött, csak úgy odaszól nekik, hogy ”puszi sziasztok mi inkább bemegyünk ide”…
- Jó mulatást! - Dóri és Lilla visszaintett.
- Te is szereted a house - t? - mosolyogtam.
- Annyira nem, de ilyen helyen még nem voltam. Ideje ezt is kipróbálni! - mosolygott, mielőtt a pénzszedő biztiőrök lába elé léptünk.
Ittunk egy koktélt, ami rendesen rátetőzött a korábbi alapozásunkra, aztán belevetettük magunkat a tömegbe, és táncolni kezdtünk. Magasról tettünk az árgus szemekkel figyelő férfiakra, egyszerűen csak egy csajos estét akartunk. Talán az ital miatt, vagy amúgy is megtörtént volna? Egyszerűen csak simogatni kezdtük egymás csípőjét, és amikor egy hajtincs Brigi arcára tapadt az izzadságtól, félresimítottam és megcsókoltam.
Perceken át csókolóztunk, és abszolút nem izgatott, hogy mások is látnak minket.
Ezt a képet egy parti fotós oldalról töltöttem le. Másnap gondoltam felnézek, hátha látszunk valamelyik képen. Hát nem is akárhogy! Fogalmunk nem volt róla, hogy valaki testközelből kapott le minket. Meg sem kérdezte, hogy föltehet - e minket. De mindegy is, mert most már felvállaljuk a kapcsolatunkat, és Briginek nagyon tetszik, hogy megörökítem magunkat ezzel a történettel, szóval tessék - lássék:
Én volnék a napszemüveges leányzó.
Úgy látszik, az úriembernek, aki ránk mutat, kettéáll az ujja a látványtól.
Hajnalig voltunk a klubban, aztán hazafelé sétálva búcsúzáskor, Brigi közelebb lépett:
- Máskor is lesmárolhatnál csak így szó nélkül!
- Ha szeretnéd! - leheltem alkoholittas ajkaira, mielőtt megcsókolt.
Megvártuk a magas sarkú kopogását elhaladni mellettünk, mielőtt elszakadtunk egymástól.
- Gyere át hétfő délelőtt! - mondtam. - A szüleim 10 - re járnak dolgozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 08. 12. péntek 08:02
Nem rossz.
#5 listike 2016. 08. 7. vasárnap 10:46
Jó volt, tetszett.
#4 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:01
Elgondolkodtató...
#3 RAVETRAIN 2016. 07. 19. kedd 11:19
Élmény volt!
#2 A57L 2016. 07. 19. kedd 03:56
Ez tetszett,jó kis történet.
#1 Törté-Net 2016. 07. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?