A+ A-

Céges hétvége 1. rész

Niki már 3 éve dolgozik első munkahelyén egy nagy faipari vállalatnál. A pénzügyi osztályon kezdett adminisztrátorként, majd évente mindig sikerült egyet-egyet feljebb lépnie a ranglétrán, így ebben az évben az új könyvelő program bevezetésének lett a felelős koordinátora. Természetesen számos irigykedő tekintettel kell nap, mint nap szembenéznie, hiszen hosszú, egyenes barna hajával, zöld szemeivel és nőies alakjával mindig magára vonzza a férfiak érdeklődését. Öltözködésében sem vetette meg soha az alakját hangsúlyozó miniszoknyákat, testre simuló, alkalmanként kissé áttetsző blúzokat. A rossz nyelvek folyton arról beszéltek, hogy a főnökével, Lacival folytatott viszonyának eredménye ez az új előléptetés.
A pletykáknak mindössze annyi alapja volt, hogy valóban tapasztalt már szexuális töltetű közeledést Lacitól, sőt más kollégáitól is, de ezeket mindig visszautasította. Nem esett nehezére a visszautasítás, mivel boldog párkapcsolatban élt, ráadásul ezek a „hódolók” sem voltak vonzóak a számára. Egyik férfi sem mozgatta meg a fantáziáját, szinte a hideg rázta, ha megpróbálta elképzelni, hogy valamelyikük megérinti. Mindemellett kifejezetten taszították a házas, gyermekes családokban élő férfiak, közeledései. Így Lacié is, aki pocakos, kopaszodó kétgyermekes családapa, mégis számtalanszor tett megjegyzést formás melleire. A sors azonban változtatott a feltételeken.
A vállalat olyan mértékűvé nőtte ki magát, hogy egy informatikus már nem bírta ellátni a napi feladatokat. Így került februárban a céghez Dávid, a 30 esztendős új informatikus, aki 190 cm-es magasságával, széles vállú, izmos testalkatával és férfias jellemével felpezsdítette a női irodák életét. Niki meglepve tapasztalta, hogy kolléganői már-már túlzásba viszik a férfi ugratását, és félreérthető, kacér megjegyzéseikkel a munkahelyi zaklatást női oldalról keltik életre. Dávid az irodákban mindig mosolyogva fogadta a közeledéseket, néha még rá is kacsintott az egyik hölgyre, így hamarosan róla is felröppentek a szaftos pletykák.
Niki gyakran elmélkedett a pletykák valóságtartalmán, de konkrét bizonyítékot még senki sem tudott felmutatni a fiú viszonyaival kapcsolatban. Abban azonban biztos volt, hogy ahányszor IT segítségre volt szüksége, igyekezett a régi informatikushoz, Gáborhoz fordulni, hogy elkerülje Dávid tekintetét.
Az új könyvelőprogram bevezetése az utolsó fázisba ért, így napi 5-6 alkalommal is segítségre volt szüksége. Elkerülhetetlenek voltak a Dáviddal folytatott beszélgetések, amelyekből minél hamarabb szeretett volna szabadulni. Ahányszor a férfi szemébe nézett, mindig zavarba jött és alig tudta elmondani, hogy mire van szüksége. Ilyenkor Dávid a székében hátradőlve, kezeit a tarkójára téve, némán hallgatta végig a mondandóját, de szemeit folyamatosan a lányéba fúrta. Visszafojtva mosolygott, amitől Niki zavara csak tovább fokozódott. Általában nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt, hogy „megoldjuk”. Nikit dühítette a férfi hozzáállása, mivel a megoldjuk kifejezés nem jelentett túl gyors reakciót. A legtöbbször csak a harmadik kérés után szokták elvégezni a kívánt módosításokat. Tehetetlennek és butának érezte magát, amiért láthatóan hülyére vették, mégsem tudott ez ellen tenni, mert Dávid társaságában folyton leblokkolt.
Júniusban további változások következtek be, amikor Niki párkapcsolata, párja hűtlensége miatt hirtelen felbomlott. Szerencsére a munkahelyi túlóráknak és a sok barátjának köszönhetően, akik rengeteg közös programot szerveztek a számára, nem volt ideje a szakításon rágódni.
Hamar el is érkezett az augusztus, a céges csapatépítő hétvége ideje, amikor a vállalat vezetősége az irodai dolgozókkal együtt egy közös hétvégére leutazik a céges Balaton parti nyaralóba. A kiruccanásnak természetesen elterjedt a híre, hiszen a fürdőző, italozó, esetenként bulizó kollégák könnyen kaphatóak bármire. A hírhedt nyaralásra főként a fiatal kollégák szoktak csak elmenni, esetleg azok a családosok, akik nem titkolták szándékaikat. Niki eddig egyik évben sem vett részt, de most, hogy egyedülálló lett és több barátnője is vele tart a pénzügyről, úgy látta idén ő sem hagyhatja ki. A lányokkal megbeszélték, hogy egy szobában fognak aludni és mindegyikük betartja a házi nyúlra nem lövünk szabályt, ám az ellen nincs kifogásuk, hogy este átmenjenek Siófokra és ott felejthetetlen élményekre tegyenek szert.
Pénteken a munkaidő lejárta után 7 személyautóval és egy kisbusszal indultak Balatonaliga irányába. Niki 2 barátnőjével, Zsuzsival és Judittal külön autóval tervezett lemenni, de az utolsó pillanatban Ibolya is bekönyörögte magát közéjük a jogi osztályról. Zsuzsi és Judit a 30-as éveik elején járó, szintén egyedülálló lányok. Zsuzsi barna hajú, alacsony, vékony, kissé fiús testalkatú sportosan öltözködő, bevállalós lány. Egy csomó különleges sportot is kipróbált már, pl. tandem ugrás, vadvízi evezés, stb. Judit alacsony, feltűnő, szőke hajú lány, hatalmas mellekkel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 07. 5. kedd 07:45
Egész jó
#9 sunyilo 2016. 06. 25. szombat 13:12
Igen jó darab. Folytasd!
#8 Andreas6 2016. 06. 22. szerda 15:10
Végre ismét egy írás, ami több, mint egy unalmas pornó forgatókönyv. Persze, akinek annál magasabb igényei nincsenek, annak nem tetszik.
#7 vakon53 2016. 06. 22. szerda 12:55
A feleségemnek és nekem tetszett várjuk a folytatást.
#6 veteran 2016. 06. 22. szerda 11:10
Közepes.
#5 listike 2016. 06. 22. szerda 07:10
Egyáltalán nem tetszett.
#4 feherfabia 2016. 06. 22. szerda 06:14
Tetszett!
#3 hairy_pussy 2016. 06. 22. szerda 06:05
Nagyon jó történet
#2 A57L 2016. 06. 22. szerda 04:33
Nem hozott lázba,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 06. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?