A+ A-

Ági

24 éves létemre még szűz voltam. Tudom erős, de nekem még inkább az volt, mint neked most ezt hallani. Voltam párszor partikban a haverokkal, de soha nem mertem lányokhoz odamenni. Piásan sem. Emlékszem egyszer kilépett a táncolók közül, és mellém állt a falhoz egy helyes szőke csaj. Pár percig várt, majd elment. Én nyomorék. Elég lett volna csak annyit kiabálnom a fülébe:
- Táncolunk?
Ezt nehéz volt feldolgoznom. A tragikomédia az egészben, hogy jóképű vagyok, viszont anyám a szoknyája alatt nevelt, apám pedig maximalista, és alkoholista, aki - épelméjű érvek felől nézve alaptalanul - , mindennap megalázott.
Úgy beszélt velem –én meg persze gyerekfejjel magamra vettem - , ha ilyet látnék valakitől, a kezét eltörném. Egyszer 6 - 7 éves koromban elvitt bemutatni az ivócimboráinak, valamelyikük borospincéjébe, és miután eleget ivott, megsimogatta a szőke kis buksim:
- Mi van kukubenkó! –mosolygott, mint egy gyagyás idióta. A haverjai szemöldök ráncolva összenéztek, hogy ez nem normális. Erre még ennyi év távlatából is tisztán emlékszem,
annyira megszégyenített előttük minden ok nélkül.
Kőkemény gátlások láncait cipeltem magamon, amikor tinédzserkoromban olyan társaságba mentem, ahol lányok is voltak. Akkoriban lettem piás. Menekültem még a haverjaim elől is, pedig szerettem volna társasági ember lenni, de ennyire cikinek éreztem magam, amiért még szűz vagyok. 24 éves koromra már megérett annyira a tököm, hogy még ha némi ital után is, de legalább már le mertem szólítani nőket.
Nem is akármilyeneket. Mind kinézetre, mind korra. Magam is meglepődtem, milyen természetességgel teszem mindezt, ha van bennem két - három feles.
Serdülő korom óta a 40 körüli nőkhöz vonzódtam inkább. Az első magömlésem egy álom idézte elő, amiben az egyik tanárnőmmel csókolóztam. Annyira emlékszem belőle, hogy egy réten álltunk, ő átölelt és megcsókolt, én pedig arra ébredtem, hogy éppen belefolyik valami a gatyeszomba, ami nem éppen pisinek mondható.
Szóval volt egymás után kb. 3 - 4 olyan napom, amikor apránként elfelesezgetve jártam a várost, csak úgy, miért ne alapon, hisz előbb - utóbb belebotlok egy olyan nőbe, aki szereti a fiatal fiúkákat. Sajnos estefele már alaposan lerészegedtem, és in medias res stílusban nyomtam, de hangozzon akármilyen szánalmasnak is, ittasan élveztem, hogy őszinte vagyok velük, még ha ezzel be is égetem magam. Mit számít?! Legalább idővel talán józanul is ki merem mondani, amit gondolok, és akkor még juthatok is valamire, ha eszemnél vagyok.
Amikor megláttam az utcán egy szép 40 körüli nőt: (meseszép hazánkban persze a nők 80% - a gyönyörű –szerintem ők vonzzák ide a turistákat - , de csak néhányukhoz mentem oda óránként. Közben azon gondolkoztam, melyiküknek milyen gondolatok járhattak a fejében, miközben kedves mosollyal az arcán lerázott. Szerintem azért voltak ilyen kedvesek még, amikor trotty készen is voltam, mert csak amolyan babaarcú mosolygós cuki fiú voltam a szemükben, és ártalmatlannak gondoltak.)
- Elnézést, nem akarok semmi különöset, csak gondoltam elmondom, hogy maga nagyon gyönyörű, mert biztos jól esik ezt egy fiatal férfi szájából hallania!
A nő elmosolyodott, aztán tovább ment. Ennyire emlékszem. Hogy mondott - e valamit, vagy a többi nő hogy reagált? Azt már csak az égiek tudják. Nekik már az arcukra sem emlékszem. Egyik alkalommal egy cukrász üzlet előtt elhaladva az egyik eladónő kijött, és rágyújtott egy cigarettára. Adta magát a helyzet. Végül is miért mennék el szó nélkül mellette ahelyett, hogy beégessem magam! Nagy állat voltam, de piásan élveztem, ha hülyét csinálok magamból egy legalább annyira jó, amennyire idegen nő előtt. (Tanulságosabb is lehetett volna, ha józan vagyok, és részletesebben emlékszem a válaszára! Ez a kemény egyébként, hogy simán lehetne ilyeneket józanul is csinálni, csak hát nekem ugye kellett hozzá a bátorság vize.)
- Bocsánat, ne haragudjon, csak elfogyott a cigim, tudna adni egy szálat?
- Kevés van, bocsi!
- Mindegy, igazából nem akarom zavarni, csak nagyon érdekelne, hogy egy érett nőnek, mi a véleménye azzal kapcsolatban, hogy fiatal férfiként egy 40 körüli nővel szeretném elveszíteni a szüzességem. Nyugodtan mondja azt, hogy menjek innen a francba, csak miért ne lehetnénk őszinték egymással? Úgyis idegenek vagyunk, meg utána elhúzok innen, én egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményére, ha megtisztelne vele, mert sokat segítene!
Az egész beszélgetésből annyira emlékszem, hogy néha elmosolyodott, és a végén azt mondta: - Na jó, adok neked egy cigarettát!
Aztán bement. Hogy egyáltalán elköszönt - e? Úgy rémlik nem, csak a szopós szájára, és az anyajegyére az arcán emlékszem.
Ja meg, hogy valami ilyesmit is mondtam:
- Legalább este elmesélheti a férjének, hogy egy őrült leszólította, és a vicc kedvéért hülyét csinált magából!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 00:42
Jópofa!
#8 papi 2016. 06. 10. péntek 13:29
Elmegy.
#7 cscsu50 2016. 06. 5. vasárnap 06:01
közepes
#6 veteran 2016. 06. 2. csütörtök 15:06
Közepes.
#5 RAVETRAIN 2016. 06. 2. csütörtök 14:43
Minden jó, ha vége jó! smile
#4 listike 2016. 06. 2. csütörtök 07:54
Sok benne az önsajnálat és így lerontja az egésuet.
#3 feherfabia 2016. 06. 2. csütörtök 06:25
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 2. csütörtök 04:00
Nem rossz,de nem tudott lekötni.
#1 Törté-Net 2016. 06. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?