A+ A-

Így kezdődött minden

Amiről soha nem beszéltem másoknak, hogy mióta anyuék bevezették a netet, szabályos „pornó függő” lettem. A pasiknál ez természetes dolog, de a lányok nem szoktak ilyen filmeket nézni, nekem pedig szinte szenvedélyemmé, és éjszakai szertartássá vált a különböző kategóriák feltérképezése. Nemi életem ennyit jelentett, éjjel maszti valami szoft leszbi pornóra, majd a lelkiismeret-furdalás, és a félelem, hogy vajon leszbikus vagyok-e? Erről egyébként keringett is rólam ekkortájt egy pletyka, mivel mint sokan mások, én is lelkes emo voltam ekkor, és a fekete rúzst, fekete körömlakkot, és egyéb stílus kiegészítők az osztály köztudatában a leszbikusok jellemzői voltak. Ráadásul nem volt egy barátom sem, a mellem nem volt nagy, mindig csak nadrágba láttak.
Mint minden év végén, idén is elmentünk osztálykirándulásra, ebben az évben éppen a Balatonra. Az osztályfőnökünk elég szabad kezet adott, a három napból egy volt kötelezően kulturális jellegű, a többiben azt csináltuk, amit akartunk. Ez nap közben a Balatonban való fürdést, éjjel pedig piálást, és felelsz vagy merszezést jelentett, legalábbis azoknak, akik nem feküdtek össze valakivel.
Azon az estén öten játszottunk, VBK-val alaposan feltankolva. Christa, Livy, Vivi, Tomi, és én. (A neveket megváltoztattam.)
Tomi persze nagyon élvezte, hogy ennyi lánnyal feszegetheti az alkohol nyújtotta lehetőségek határait, és egyre lelkesebben talált ki feladatokat. Szerencsére a szinte kötelező smárolós körből kimaradtam, a felső levevős feladatra pedig készültem, mert a pólóm alatt volt még egy trikó is, amit kifejezetten emiatt vettem fel. Tomi arca tanulmány volt, miután sikerült kiszednie pár körrel előbb, hogy nincs rajtam melltartó, majd elérnie, hogy le keljen kapjam a pólóm, és mégsem láthatott semmi olyat.
Közülünk Christa volt a legaktívabb. Mi többiek inkább csak vihogtunk, mint az idétlen tinik, ami egyrészt azért történt így, mert valóban idétlen tinik voltunk, másrészt pedig az elfogyasztott vörösboros kóla hatására. Tomi felsülése után ő került sorra, mire Tomi „merek”-et mondott.
- Szóval mersz? – Christa szája eddig sosem látott, gonosz mosolyra húzódott. – Rendben. Mivel Cassandrával nagyon gonosz voltál, hogy le akartad csalni róla a felsőjét, kérj tőle bocsánatot.
- Ennyi?
- Kevesled? Rendben… akkor kérj bocsánatot térden állva, és hogy lássuk, tényleg bánod, csókold meg a lábfejét is!
A lányok vihogtak, köztük én is, de mellé feltűnt az is, hogy Tomi arca egy pillanatra milyen lángvörösre gyúlt, és mint ha a lába között is megmozdult volna valami. Tomi egyébként mindig tetszett nekem, de sose hittem, hogy rám, a kis különcre úgy gondolna, mint csajra. Inkább barátok voltunk, ő Christával lógott általában.
- Na ne… ez nem durva kicsit? – Tomi furán ijedten próbálkozott, de a lányok (köztük én is) egy emberként hurrogták le.
- Na mi van, nagyfiú? Nem mered?
- Pedig mi bevállaltunk ennél merészebbeket is…
- Vagy talán nem tetszik a fekete lakk? – tódítottam hozzá én is, a lábkörmeim fekete színére utalva.
- Jól van, jól van. Bocsi Cassandra, sajnálom.
Tomi térdre ereszkedett, majd lassú, óvatos mozdulattal megcsókolta a lábfejem.
Már éppen emelkedett volna fel, mikor Christa megszólalt.
- Ennyi? Na ne szórakozz. Csókolgasd rendesen!
Tomi nem mondott semmit, de mikor a többiek szintén lelkesen követelni kezdték, még vagy egy percig csókolgatta a lábfejem, és mindegyik után újra bocsánatot kért.
Úgy éreztem, mint ha atombombát robbantottak volna a fejemben. Nagyon különös érzés vett rajtam erőt, megremegtem, és éreztem, hogy benedvesedtem. A lányok lelkesen hujjogtak, vihogtak és tapsoltak, Tomi tűzvörös arccal állt fel, és rögtön a VBK után nyúlt, így szerencsére nem vették észre, hogy rám különös hatást gyakorolt ez a dolog. Igyekeztem vihogással eltakarni a zavaromat.
Innentől nem tartott soká a játék. Késő volt, a boros kóla is kifogyott, és mind egyetértettünk, hogy Tomi megalázásánál ma már nem tudunk jobbat kitalálni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov
2016. 10. 17. hétfő 01:18
Ügyesen kombináltad benne a fétist, szűzies kezdést és szexjelentet. Tetszett! Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2016. 05. 20. péntek 08:57
egynek elmegy Válaszolok rá!
#9 nandika66
2016. 05. 19. csütörtök 20:49
Nem tetszik! Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2016. 05. 19. csütörtök 19:50
A történet egy lufi meghámozása egy nyeletlen bicskával, aminek nincs pengéje sem... Válaszolok rá!
#7 veteran
2016. 05. 19. csütörtök 10:07
Kezdésnek elmenne. Válaszolok rá!
#6 vakon53
2016. 05. 19. csütörtök 09:51
El lehetett olvasni. Válaszolok rá!
#5 hairy_pussy
2016. 05. 19. csütörtök 07:02
Nekem tetszett. Várom a folytatást Válaszolok rá!
#4 papi
2016. 05. 19. csütörtök 06:40
Nem tetszik. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2016. 05. 19. csütörtök 05:48
Ha jól meggondolom, egy nagy semmi... Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 05. 19. csütörtök 04:01
Nem tetszett,nem élvezetes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 05. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!