A+ A-

Az őrület filozófiája

Egyetlen nővel volt szexuális kapcsolatom életem során, mégis neki olyasfajta emlékeket köszönhetek, amikhez hasonlót mással nem tapasztalhattam volna meg.
Kevés ide az a kifejezés, hogy tartalmas életünk volt.
Egy régi jó barátnőmről mesélek neked, akit nem is tudom, hogy nevezzek.
Miként gondoljak rá. Hívhatnám a legjobb barátnőmnek, szerelmemnek, példaképemnek, amik részben igazak is, olyan szót viszont nem talált ki az emberiség, ami egymagában lefedné, ki volt ő nekem. Ha rá gondolok, vegyes érzelmek széles tárházának hullámvasútja ébred föl bennem, de mindezt messze felülmúlja az az emberfeletti izgalom, ami ha eszembe jut, képtelen vagyok haragudni rá mindazért, amit művelt velem.
Az őrült játékai, amik érthetetlen módon bennem is olyan adrenalin mámort keltettek, ami minden fájdalomért kárpótol, és így messziről visszaemlékezve, nemhogy nem bánom az egészet, hálás vagyok, hogy ismerhettem őt.
Annak ellenére is, hogy azóta képtelen vagyok bárkivel egy egészséges, épelméjű kapcsolatot kialakítani, vagy akár csak egy semmit jelentő kalandra.
Hogy nem működött-e az ejtőernyője, vagy szándékosan nem húzta meg a zsinórt?
Mindkettőt elképzelhetőnek tartom. Talán ahhoz hasonlóan vagy annál is sivárabbnak érezte a létezést, amilyennek én, mióta elhagyta ezt a világot.
Szerintem én is csak a töredékét ismertem a gondolatainak.
Kivételes egyéniség volt az biztos! Szerintem nem ezen a bolygón született.
Csak akkor érezte, hogy él, ha bármelyik percben belehalhatott abba, amit csinált.
Az a szó sem illik rá, hogy pszichopata, mert bár érzelmei nem voltak, nem manipulálta az embereket, és bántani sem akart senkit, egyszerűen a veszély éltette, vagy az, ha példának okáért: minél több nővel csinálta egyszerre, vagy bármit, ami szokatlan.
Talán az őrült szó fejezi ki leginkább ki volt ő, de ez sem teljes egészében, mivel olyan egyszerű logikára épülő filozófiával magyarázta tetteit, ami alapján, bár lehetetlen épp ésszel felfogni őt, elítélni sem lehet.
Sosem tudhattam, aznap milyen nem hétköznapi esemény vár rám, vagy hol leszek egy óra múlva, ha vele töltöm a napom. Eleinte előre féltem, ha csak egy sörért is ugrottunk be egy boltba, mit fog alakítani megint, aztán megszoktam.
Szinte minden nap csinált hasonlókat, mint például beéget engem a pénztárnál azzal, hogy csak úgy odaejti távozás előtt a csajnak, vagy akár 40 körüli nőknek is:
- Szexi a dekoltázsod, de te még inkább! –mikor mit mondott, aztán a kezébe nyomta a névjegyét.- A barátnőmmel harmadiknak keresünk egy ilyen csinos nőt, mint te. Hívj fel!
Az első ilyen alkalommal, amikor azt kérdezte, tetszik-e nekem az a csaj, azt hittem viccel. Már akkor is tudtam, hogy nem százas, de nem gondoltam, hogy meg is teszi.
Bár ki tudja, szerintem ő volt az egyetlen ember a világon, aki igazán mert élni, elvégre a célját elérte, akármilyen elmebetegségnek is tűnik a mikéntje.
Ehhez hasonlót rengetegszer játszott el az évek alatt. Végül is miért ne alapon.
Ez volt a filozófiája. Elég idétlenségnek gondoltam, de valahol csodáltam őt a bátorságáért.
És józan volt, azt hozzá kell tennem! Azt mondta, kíváncsi, mikor fog összejönni.
Minden alkalommal bejátszott ilyesmit, amikor mindkettőnknek tetszett a csaj. Kitartó volt. Adhattunk volna föl hirdetést is, de ő ezt élvezte. A naplójában jegyzetelt. A 47-edik ilyen alkalom után -amikor a bőr is leégett a pofámról, de komolyan mondom már élveztem amit művelt a nyilvánosság előtt, nézni az emberek döbbent tekintetét.- , az akkor aktuális nő akinek tiszteletét tette, másnap felhívta. Egy 30-as nő volt. Emlékszem előző nap a pénztárnál szóhoz sem jutott. Persze Timi nem azonnal várt választ. Miután besokkolta őt és a vásárlókat, széles mosollyal az arcunkon továbbálltunk. Még láttam, ahogy a nő kidobja a cetlit a szemetesbe, és hallottam, hogy zavart hangon valami ilyesmit mondd a következő vásárlónak: -Milyen emberek vannak?!
(Jusson eszünkbe, hogy ezek után bizony kivette Timi névjegyét a szemetesből, amit valószínűleg csak azért dobott bele, mert a vásárlók előtt nem merte vállalni, hogy zsebre teszi. Vagy csak utána gondolkodott el rajta.)
Nem is tudom, miért mentem bele. Kíváncsi voltam, de amikor a tettek mezejére kellett volna lépnem, képtelen voltam rá. Sok mindent kipróbáltam, amit ő is, de ez már sok volt.
Osztozkodni valakivel a barátnőmön?! Csak testközelből döbbentem rá, mit jelent ez.
Otthagytam őket. Timi másnap elmondta, hogy lefeküdt vele, aztán a neten keresett további partnereket. Ki akarta próbálni, milyen 3 nővel egyszerre, és meg is tette.
Fájt, de nem tudtam szakítani vele ezért. Így szerettem őt, ahogy volt.
Egy őrült varázsló, aki az élet élvezetének egy addig nem ismert horizontját nyitotta meg előttem, amibe egy bizonyos mértékig bele is engedtem magam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 10. 24. kedd 07:28
Ez nekem kicsit sok volt.
#9 RAVETRAIN 2016. 11. 1. kedd 09:42
Főleg nem tőled vártam ilyesmit smile
De mondom nekem tetszik!
#8 RAVETRAIN 2016. 11. 1. kedd 09:38
Megérte elolvasni, de nekem jobban tetszenek a szolidabb történeteid smile
Mindenesetre izgató! A vége a leginkább. Pisi szexet még nem olvastam itt.
#7 RAVETRAIN 2016. 11. 1. kedd 09:36
Hú ez kemény! smile
#6 zsolesz69 2016. 05. 20. péntek 10:12
sőt! Jó! smile
#5 papi 2016. 05. 18. szerda 18:27
Nem rossz.
#4 veteran 2016. 05. 18. szerda 08:57
Jó írás, de a leszbi nem az én műfajom.
#3 feherfabia 2016. 05. 18. szerda 05:48
Nem tetszett!
#2 A57L 2016. 05. 18. szerda 05:20
Jól megírt történet,szép munka.
#1 Törté-Net 2016. 05. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?