A+ A-

Nagyfiú lettem

Amit most elmesélek megtörtént velem 1985 áprilisában 15. születésnapom előtti este.
Akkoriban anyukámmal laktam egy kelet-magyarországi kisvárosban egy garzonlakásban. Anyukám egyedül nevelt születésem óta. 19 éves volt amikor megszülettem.
Nos a 15. születésnapom előtti délután anyukám szólt hogy az estét egyedül kell töltenem, mert elmegy otthonról és majd csak késő este fog haza jönni.
Nem sűrűn fordult elő ilyen, de ritkán megtörtént.
Gondoltam biztos pasi van a dologban. Anya nagyon csinos volt, ha akarta minden pasi megbámulta.
Mondta fürödjek meg majd feküdjek le időben. Este 7 óra volt amikor elment. Megfürödtem, majd gondoltam kihasználom az egyedül létet és hokizok egy jót.
Ritkán tudtam igazán nyugodtan ezt megtenni, mivel egy szobánk volt, és igazán a wc-n tudtam néha megtenni. Amikor elment nemsoká megfürödtem.
A köntösömben megágyaztam, majd a tv-t nézve elkezdtem magam simogatni. Már jócskán ágaskodott a szerszám amikor kopogtattak. Meglepődtem nagyon.
A köntöst hirtelen magamra kaptam, majd az ajtóhoz mentem és megkérdeztem ki az. Nóri volt anya legjobb barátnője. Nóri ugyan azon a napon szülte a fiát Tamást mint anya engem, és ott a kórházban lettek barátnők.
Nóri 18 évesen szintén lányanyaként szült. Régebben elég sokat voltunk együtt így Tamás volt nekem is a legjobb barátom. Kinyitottam az ajtót. Anyát kereste.
Mondtam nincs itthon, és szerintem későn fog haza jönni. Mivel akkor még nem volt mobiltelefon, sőt telefonunk sem volt, mondta bejönne és szeretne egy pár soros üzenetet hagyni anyának. Beengedtem. A farkam érzésem szerint még eléggé állt.
Nem tudom látszott e a köntösön keresztül. Nem mertem odanézni nehogy felhívjam a figyelmet rá, de szerintem látszódhatott. Bejött és mondtam keresek papírt és ceruzát.
Közbe kérdezte mit csináltam, nem félek e így este egyedül. Mondtam most fürödtem meg és tévézni akartam egy kicsit, és nem félek, mert előfordult régebben is, hogy néha egyedül maradtam este. Kérdeztem, Tamást is egyedül hagyta? Miért nem jött vele. Mondta dolga volt és anyával akar még beszélni ezért hagyta egyedül, de mindjárt megy haza hozzá.
A gimi felől kezdett érdeklődni, hogy megy a tanulás. Majd kérdezte hogy a csajok érdekelnek e már. Mondtam igen, de mivel elég félénk vagyok nem igazán merek közelíteni hozzájuk.
Közben a kezét a térdem fölé a combomra tette. Villámütésként ért amint a combomhoz ért. Valamiféle bizsergés indult el bennem. Nagyon elpirulhattam. Majd a kezét lassan kezdte feljebb húzni, és húzta vele a köntösöm is. Akkor még nem is voltál lánnyal? - kérdezte.
Nem szerelmeskedtél még? Elpirulva mondtam, hogy áááá nem. És szeretnél? - kérdezte. Zavartan mondtam, hogy háááát.... szeretnék. Közbe a keze felcsúszott a combom tövéhez. Nyugodj meg mondta. Segítek ha akarod. Nagyon meglepődtem és nehezen de kimondtam, hogy akarom.
Nóri is nagyon csinos volt. Formás csípője, feneke és gyönyörű, nem túl nagy mellei voltak. Már amit addig látni lehetett a ruháján keresztül. Ilyesmi csajokról fantáziáltam amikor néha könnyítettem magamon.
Felállt, megfogta a kezem és az ágyamhoz vezetett. Az ágyamnál még állva a kezeimet a melleihez tette. Megmarkoltam neki még ruhán keresztül. A szívem kalapálni kezdett, a farkam ismét kezdett megkeményedni. Ekkor fogta a blúzát és lassan levette.
Megfordult és kérte kapcsoljam ki a melltartóját. Kicsit ügyetlenkedtem vele de azért sikerült kikapcsolnom. Újra megfordult és magához ölelt úgy hogy az arcom a mellei közé tette. Nagyon izgató volt, gyengéden elkezdtem puszilgatni a melleit.
Közben a kezével felfedező tapogatást kezdett a farkam környékén. Simogatta a farkam felett a szőrös részt majd a zacsit kezdte simogatni. A farkam ekkor már kőkeményen állt. Fogta a köntösöm övét és kioldotta, és látható lett a nem túl nagy, kb. 15 cm-es farkam.
Megmarkolta majd lassan húzogatni kezdte, közben én a melleit puszilgattam. Lassan az ágyamra ültünk. Levette a cipőjét, a harisnyáját, majd a szoknyáját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 06. 14. kedd 15:44
Közepes
#10 A57L 2016. 05. 22. vasárnap 04:47
Lesz ez még jobb is,tömörebben nagyot szólt volna.
#9 papi 2016. 04. 21. csütörtök 09:52
Elmegy
#8 sunyilo 2016. 04. 20. szerda 20:59
Ti persze mindjárt a közepénél kezdtétek a szexet? Fogadok, ha le kéne írnotok, hogy történt először, még ilyent sem írnátok! Persze a stílus mindenképp csiszolandó...
#7 sztbali 2016. 04. 20. szerda 20:51
Közép alatti.
#6 gyuri0926 2016. 04. 20. szerda 16:47
Nagyobb fiú már nem leszel ?
#5 veteran 2016. 04. 20. szerda 09:06
Közepes.
#4 cscsu50 2016. 04. 20. szerda 07:20
közepes
#3 listike 2016. 04. 20. szerda 06:59
Nagyon gyenge.
#2 feherfabia 2016. 04. 20. szerda 06:48
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 04. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?