A+ A-

Lilla - A harmadik fél

1. rész
Itt vagyunk egy héttel a szülinapod után…
Gyorsan eltelt az a majdnem 2 év amióta ismerjük egymást... Kislány voltál. Szinte…. Külsőre…. Talán még gondolkozásodban is…. De vágyaidban?….
Keveseknek van ennyire „furcsa” beállítottságuk, ráadásul ennyire fiatalon. Vagy ha van is, nem merik felvállalni. Báár, te se így kezdted. Csak egy kérdéssel. „Igaz, hogy fenyítés hatására jobban tanul az ember?” Én meg elmondtam róla a véleményem, hogy van aki szerint igen, de inkább ellenállást szül, illetve kényszermegoldásokat. Mire te megkérdezted, hogy én már csináltam-e ilyet? Mondtam, hogy volt egy lány, aki így próbált angolul tanulni, de aztán kiderült, hogy ez csak egy indok volt, hogy valaki foglalkozzon vele, még ha büntetés okán is, annyira elhanyagoltnak érezte magát szegény. Én meg bár az elején kimondottan tetszett, csak büntetni nem akartam. Sose értettem, hogy miért akar csak büntetést, jutalmazást soha. Ezért aztán abba is maradtak a találkozások.
De te ezzel nem érted be. Tovább beszélgettünk. Kiderült., hogy neked a matek nem megy, és bukásra állsz belőle, hiába négyes, ötös minden más, ezzel gondjaid vannak. Próbáltam megértetni veled, hogy a fegyelmezéssel, fenekléssel max a seggelős, magolós tantárgyakat lehet inspirálni, egy olyat, ahol meg kell érteni dolgokat: nem.
Aztán persze kiderült, hogy onnan jött neked az ötlet, hogy láttál pornófilmeket, ahol így neveltek lányokat…. Persze…. azt el is kell hinni, hogy valós dolog… olyanoknak, akik erre izgulnak, azoknak egy igazolás. Vagy egyszerűen izgató dolog látni egy kiszolgáltatott pucér popsit, ahogy egyre vörösebb, lesz a tenyerek csapásaitól, illetve csíkosabb a vesszőzéstől. Néha felvillan a puncija is… igen. Tényleg izgató!
Megkérdeztem, hogy neked is nedvesedik-e az ilyen látványra a puncid? Hát persze!!!! Szóval nem is annyira a fenekelés izgat? NEM! Kitartottál továbbra is amellett, hogy neked fegyelmezésre van szükséged! Perszeeeee, ha utána kapsz jutalmaaaaat…. Mert megérdemleeeed…. Annak nem lennél ellenére.
Nagyjából itt tértünk át faces beszélgetésre. És kezdett kialakulni a barátság. Kiderült hány éves vagy. Hamarosan 17. Én meg elmondtam, hogy én már több mint kétszer annyi…. Ez nem zavart. Legalább meg van a „tanárbácsííí”-s érzet.
A háttered rendben, nem vertek, nem hanyagoltak el, szeretnek, sőőőt. Túlságosan is! Mindenben az ujjad köré tudod csavarni a szüleidet. Ők meg mivel eléggé elfoglalt vállalkozók, mint kis egykét elkényeztettek. És igazán - mivel kitűnő tanuló vagy a matekot leszámítva - nincs is okuk, hogy ha egy egy komolyabb kívánságod van, azt megtagadják! Akár egy komolyabb tankot a World of Tanks ben, akár egy ruhát, kisebb megtetsző ékszert,vagy ha az egy hónapos telefonod beleejted a levesbe, akkor is max egy kisebb fejmosást, kapsz. Meg persze egy új telót azonnal stb.
Napokig beszélgettünk. Én elmondtam, magamról, hogy van kedvesem, aki már jegyesem is, és nem titkolok előtte semmit! Mivel a bizalom meg van köztünk, ezért tudunk így beszélgetni, szinte a nap bármely szakában, nem titkolózunk, és nincs semmi féltékenykedés egymás közt. Korábbi házasságomból van egy gyerekem, aki veled egy idős. Megpróbáltalak lebeszélni a feltett szándékodról, hogy márpedig neked szükséged van egy ilyen fegyelmezőre. De ahogy beszélgettünk, beláttam, hogy ez nem fog menni. Csetek alatt kérdezgettél, hogy milyen dolgokat lenne jó csinálni veled, vagy mi az amit ajánlanék neked. Elmeséltem dolgokat, milyen mód lenne kedvemre való, hogy kielégülj, fantáziádban egyszerre, s felváltva izgattam a puncid, fenekeltelek, és markoltam a hajad, míg elélveztél. Mutattam filmeket, ahol a lányokat nagyon alaposan elfenekelik, illetve olyat, ahol ezek a fenekelések aztán szexbe mennek át, vagy ha nem is kimondottan szexbe, de egy élvezetben csúcsosodnak ki. Pl egy komolyabb masszírozó által. Vagy vibrik segítségével. Annak ellenére, hogy akkor még szűz voltál, azok a filmek izgattak fel leginkább, és élveztél el legkönnyebben, amikben a lányokat nagyon keményen megbaszták. Illetve a popsijukat is kezelésbe vették akár csak egy anal pluggal.
Végül nem lehetett már tovább húzni, és találkoztunk. Ártatlan találkozásnak indult. Egy kellemes tavaszi napon, a Gellért-hegy lábánál futottunk össze. Képet már láttunk egymásról, de nem akartál addig bemutatkozni, míg valóságban nem látsz. Én meg mindig is a kölcsönösséget szerettem. Ha nem, hát nem. Nem fogom erőltetni. Pedig próbáltalak rábeszélni, hogy minél biztosabbra menj, ha valaki idegennel találkozol. Azt mondtad, neked elég, hogy nyilvános helyen leszünk, és ez ad neked egy plusz izgalmat.
Most végre bemutatkoztunk. Én vittem egy doboz vaníliás teát, te meg hoztál egy üveg jégbort. Mindketten olyat, amiről korábban már beszéltünk, tudtuk, hogy a másik szereti.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L
2016. 05. 23. hétfő 04:43
Izgató kis írás. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2016. 04. 17. vasárnap 11:03
Egész jó Válaszolok rá!
#5 vakon53
2016. 04. 17. vasárnap 10:40
Egész jó Válaszolok rá!
#4 papi
2016. 04. 16. szombat 20:43
Egész jó Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2016. 04. 15. péntek 22:15
Jól megírt történet... Válaszolok rá!
#2 Pavlov
2016. 04. 15. péntek 21:52
Jól keveredik benne a fenekelés és az exhibicionizmus. Lássuk a folytatást! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 04. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!