A+ A-

Bosszú

Árpival 15 éve éltünk házasságban, mikor barátjával, Csabával összeveszett egy együtt kezdett, ám pár év alatt teljesen tönkrement autófényező vállalkozás csődjénél. Mindig több vállalkozást vitt egyszerre, mert ahogy mondani szokás: "több lábon kell állni". Az egyetemen ismerkedtünk össze, Ő vette el a szüzességem. Diploma után esküvő, és két gyermek, ahogy az már lenni szokott. A romantika, egyre kevésbé volt jelen, pedig mindig megpróbáltam maximálisan kitölteni azt a pici időt, amit kettesben töltöttünk. Az utolsó 5 évben vett egy Harley-Davidsont, és motoros barátaival járták a környező országokat. Kevés ideje volt rám, de ezután még kevesebb lett. Hét közben, amíg a gyerekek iskolában voltak, sportolással, szoláriummal, kozmetikussal töltöttem ki az időm, így 38 évesen is nagyon szép alakom volt. Soha nem csaltam meg, mert nem éreztem tisztességesnek vele szemben, pedig alkalom jócskán lett volna.
Csúnya marakodás volt Csabával a műhely tulajdonjogán. Egyszer, mikor egy összeszólalkozásnál ott voltam, a dühödten kifelé menő Csaba még hátravetette: -Meséld csak el Ildinek, hogy hogy dugtad meg a város összes nőjét, beleértve a feleségemet is!
Persze Árpi azonnal magyarázkodni kezdett, de bennem a harag olyan mély hullámokat vert, amiktől egy szavát sem hittem el már. Nem tudtam koncentrálni rá, a keserűség, a kevés velem töltött idő, az ahogy fontosabb volt minden, mint a családjával töltött idő... Kiverte a biztosítékot. Bizonyságot akartam. Hazamentem, és felhívtam Tamarát, a legjobb barátnőmet. Azonnal eljött hozzánk. Kiderült, hogy Ő már régóta tudott Árpi nőügyeiről, de nem akart fájdalmat okozni. Azt is megtudtam, hogy mindenki ismeri az igazságot, csak én nem.
Elküldtem Tamarát. Mivel a gyerekek nyári táborban voltak, szabadon adtam át magam a feltörő zokogásnak. Az otthon, amit együtt építettünk, csak egy üres, mély veremnek tűnt. Teljesen összetörtem. De az elkeseredett düh, átcsapott bosszúvágyba. Hirtelen kitisztult a kép: Meg kell csalnom, hogy ne rajtam nevessen mindenki, aki csak ismer! Tudja meg, hogy milyen érzés megalázottnak lenni!
Cselekedni kezdtem: Lezuhanyoztam, leborotváltam a fanszőrzetem csupaszra, a legszexisebb egyberuhámat húztam fel, és kihívóra sminkeltem ki magam.
Tudtam hová szoktak járni a barátaival, így rögtön oda mentem. A kis füstös presszóban még csak pár törzsvendég ült, köztük egy asztalnál Árpi három sofőrje a szállítmányozó cégéből, akik beléptemkor elismerően néztek rám, és egy Csókolom Juditkával köszöntöttek, míg leültem a bárpulthoz. Baleyst kértem, aztán még egyet, és még egyet, aztán édes vörösbort. Nem is tudom, mikor ittam már utoljára alkoholt. A fejemben a bosszú egyre könnyebbnek tűnt.
Kimentem a vécére, rendbeszedtem magam, és mikor visszaértem, az addigra már majdnem telelévő helyiségben megpillantottam Csabát. Ellenségesen nézett rám, és az asztaltársaságnak mondott valamit, amitől azok dőltek a röhögéstől. Készen álltam a bosszúra.
Csak férfiak voltak a helyiségben, sör és dohányfüst terjengett a levegőben, és én odaléptem Csabához. Nyolcan ültek az asztal körül, és jöttömre mind elhallgattak, és kérdőn néztek.. Kettő kivételével ismertem őket. Csaba felállt, és odahozott egy széket. Leültem, és kértem még egy Baleyst, amit azonnal le is hajtottam. Elkeseredett voltam, de tudtam mit akarok. Meg akarom alázni Árpit! Megcsalni Csabával!
A többiek lassan elkezdtek beszélgetni, én pedig beavattam a tervembe Csabát. Sunyi mosollyal nyugtázta a dolgot, és mivel Árpira nagyon haragudott, engem nem kímélve megragadta a karomat, és belökött a mellettünk lévő férfivécé ajtaján. Megdöbbenésemben megszólalni sem tudtam. Azt hittem elvisz valahová.
A vécé nagy volt, és vizeletszagú. Talán három vagy négy, ülőkés zárható fülkével, egy háromállásos pissoárral, és egy dupla csappal, aminél a falon nagy tükör lógott. "Most visszakapod amit Árpi tett velem!" mondta Csaba, és durván magához húzva, sörszagú szájával beleharapott az ajkaimba, és bugyimba nyúlva még száraz hüvelyembe dugta vastag érdes ujjait. Fájt, és megalázó volt, de olyan erővel szorított, hogy az ellenállás lehetetlennek tűnt. A másik kezével a fenekemet markolászta, és feltűrte a szoknyám a hasamig, miközben a nyakamat harapdálta. Árpi mindig gyengéd szerető volt, és addig Ő volt az egyetlen, így furcsa és egyben nagyon izgató volt, ahogy Csaba vad vehemenciával, és elsöprő, dühhel párosított erővel, bánt velem. Pillanatok alatt nedves lettem. Hirtelen elengedett, elővette kőkeményen meredező szerszámát, lenyomott, és a számba nyomta. Egy pillanatra nem jutottam lélegzethez, olyan erősen tartotta a fejem, aztán hosszú, és gyors lökésekkel kezdte el döngetni a torkomat. Percekig alig kaptam levegőt, így teljesen elerőtlenedtem. Végig az járt az eszemben, mi történhetett a házasságában, hogy ekkora dühöt érez. Kihúzta a számból a farkát, felemelt, és a csap szélére tett széttett lábbal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:16
Az egyik legjobb gruppen írás 10 pont!
#8 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 07:38
Jó.
#7 papi 2014. 03. 1. szombat 06:21
Nem rossz
#6 tömbsín 2011. 10. 22. szombat 13:45
Az egyik legjobb gruppen történet.
#5 nuvak 2007. 07. 10. kedd 00:26
Az én párom állandóan basszák a barátaim és az ismerőseim , szeretem látni ahogy más faszától élvez.
#4 Torkos 2007. 07. 6. péntek 07:47
Minél több ember között vagy, annál több időd lesz csak magaddal törődni, és annál többen fognak téged kevésbé fontosnak tartani. Bélák között Béla aki Béla. Ez az egész egy jól sikerült balsiker. Egy vagány magány.
9 pont. Sajnos.
#3 Baby 2007. 07. 5. csütörtök 12:52
Nagyon jó a történet! Én is megosztom a barátnőimet a férjemmel, és Ő is megoszt engem a barátaival.
Én még ilyen orgiában nem vettem részt, nekem a legtöbb nyolc pasi volt, de többször. Gratulálok!
#2 Gabi 2007. 07. 5. csütörtök 11:46
Nekem tetszett. Az én feleségemet is meg osztom néha a barátaimmal, és boldogan élünk.
#1 Törté-Net 2007. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?