A+ A-

Anyósom barátnője

Körülbelül két hónap telt el a hármas szex óta. Edit telefonált, hogy becsapódott a fürdőszoba ajtaja és nem tudja kinyitni. Feleségem elment dolgozni visszahívtam, komolyan nem nyílik az ajtó? Igen, légy szíves hozzál szerszámot. Az ajtót hamar sikerült kinyitni, de a zár továbbra sem működöt, míg a zárral bíbelődtem, ő mosáshoz készülődött. Így mellettem jött - ment. Egy vékony kis nyári ruha volt csak rajta, ahogy hajlongott, gyönyörű, látvány tárult elém. Nem volt a ruha alatt semmi alsónemű, kerek fenekét, formás telt combját tisztán elém tárta a rövid ruha. Nagy kerek mellei kissé megereszkedve minden lépésnél csábítóan ringtak,
Bimbói megduzzadva majd átszúrták a ruhát. Nem csoda, hogy ezektől a látványoktól mozgolódás támadt a nadrágomban, amit természetesen ő is észrevett, közel jött és markolászni kezdte az ágaskodó faszomat. Tudtam mikor telefonált, hogy ez lesz a javítás vége, igaz a zár még mindig nem működött. Egyik kezemmel lassan végig simítottam az arcát, vállát, és amilyen finoman csak tudtam megérintettem mellét, aztán a kezemet ott tartva a másikkal is megismételtem ugyanazt. Eddig jó, súgtam a fülébe, elkerekedő szemmel nézett rám, tovább folytattam a suttogást, ne félj most is lesz olyan jó mint a múltkor, aztán mindkét tenyeremet rásimítottam a mellére. Apró alig észrevehető rándulás futott végig a testén. Becsúsztattam a kezem a ruha vállpántja alá, és ahogy végig húztam tenyeremet forró válla és karja bőrén, egyúttal szabaddá tettem mind két mellét. Nagy barna udvarú bimbói, nem is bimbók ezek már, hanem fakadni kész rózsák, majd akkorák mint a hüvelyujjam. Finoman becsippentettem és alig érintve morzsolgatni kezdtem. Ekkor szakadt fel torkából az első nyögés.
- Finom? - kérdeztem a füléhez hajolva úgy, hogy a leheletem felborzolja füle mellett kunkorodó pihéket.
- Igen –tartotta engedelmesen a nyakát.
Apró csókokkal gyöngysort fontam rá, aztán, hogy a medál is meglegyen, ádámcsutkájától lefelé haladva végig csókoltam, míg el nem értem addig a pontig, ahol a két mell simult lágyan az arcomhoz két oldalról. Engedelmesen tartotta két mellét, új és új helyeket mutatva rajtuk, ahol még nem érte a szám. Nem bírt betelni a csókokkal, a bizsergető nyelvkörökkel. Magamhoz öleltem testét, dőlt felém, hagyta, hogy kezem áttolja csípőjén a ruhát, hogy gyűrött hurkaként essen a lábaihoz.
Kezemmel simogattam hátát, mind lejjebb kerülve, éret fenekéhez, közben szám egy pillanatra sem pihent. Jókora területet kellet bejárnom, mert a két mellhez kevésnek bizonyult kettőnk négy tenyere. Lúdbőrözött a háta, borzongások, izomrángások, cikáztak, apró rándulások futottak át rajta. Perzselőn ért fülemhez szava:
- Folytasd te drága!
Látni eddig csupán annyit láttam belőle, amennyit testközelsége engedett, nem volt ez kevés. Kezemet rácsúsztattam a derekára, szelíd erőszakkal ráültettem a mosógépre. Én nem csupán mellvizitre gondoltam, kezemmel a térdétől kiindulva haladtam egyre feljebb, míg el nem értem dús szőrzetét, melyet azonnal marokra fogtam. Hátra támaszkodott a mosógépen, előre feszítette a felsőtestét, fejét teljesen hátra hajtotta, haja zuhatagként omlott le. Aprót sikkantott, amint csiklójára siklott az ujjam, s fejét előre kapta, amint le és föl huzigáltam ujjamat a nedvesedő résen.
- Még…még…
Nem kellet a biztatás, körözni kezdtem klitoriszán, apró körökkel, éppen csak érintve, miközben másik kezemmel simogattam mellét. Mikor letérdeltem lábai közzé, tiltakozni próbált, maradék józanságával suttogott valamit az ajtóról, a helyről, hogy nem itt kéne befejeznünk, de a csípője mást mondott, mert engedelmesen megemelkedett. Várta a folytatást, és én ügyeltem rá, hogy ne szűnjön meg a varázs egyetlen pillanatra sem, amit eddig csak az ujjammal tettem, azt most a szám és a nyelvem folytatta. Fejem mozdulatlanságra kárhoztatva szorult a két combja közzé, nem úgy a nyelvem, és az igen csak megtette a magáét. Éreztem amint, csípőjét előrefeszítette, hogy az előjáték túl jól sikerült s hosszan remegve, lábát szétdobva élvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 tiborg 2016. 03. 11. péntek 04:03
nagszeru es izgi.....
#8 zsuzsika 2016. 01. 26. kedd 10:12
Hol a barátnő?
#7 genius33 2016. 01. 17. vasárnap 13:36
Jóóóóféle nyes
#6 cscsu50 2016. 01. 14. csütörtök 07:46
jöhet a folytatás
#5 papi 2016. 01. 13. szerda 12:24
Tetszik, csak a címet nem értem. Hol van az "Anyósom barátnője".
#4 vakon53 2016. 01. 12. kedd 11:25
Élvezetes írás,folytasd kérlek.
#3 listike 2016. 01. 12. kedd 07:16
Nem volt rossz.
#2 A57L 2016. 01. 12. kedd 04:04
Élvezetes írás,folytasd kérlek.
#1 Törté-Net 2016. 01. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?