A+ A-

Segítek az állapotos tesómon

Fordítás
Eeredeti író: standingstones
Eredeti történet
A testvérem Rachel, jelenleg haza költözött a szüleinkhez mivel állapotos lett a főiskolán. Így hát ki fogja hagyni a következő évet és haza költözött. A szüleink elég dühösek voltak, amikor megtudták az egészet. Faggatták is szegény testvéremet, hogy ki is a gyerek apja de ő nem árulta el. Én láttam az apámon dühös és ha a fülén ki tudott volna a gőz jönni akkor biztos, hogy áramlott volna belőle egy pár hétig.
A testvérem elmondta, hogy megszüli és utána pedig oda adja olyan párnak akinek nem lehet gyereke tehát örökbe adja. Mivel én akkoriba sokat otthon voltam így engem fogadott fel, hogy fuvarozzam a dokihoz. Elkell mondanom, hogy nagyon tetszet a testvérem terhesen elég sokszor meg is keményedet a farkam amikor megláttam őt. Láttam ahogy egyre nagyobb a melle és nekem nagyon is tetszet. Egyik nap miután haza értünk a testvérem a szobájába ment és becsukta az ajtót. Tudtam mit fog csinálni mivel már hallottam egy párszor. Maszturbálni fog. Egy kis idő múlva hallom, hogy nyög. Oda mentem az ajtóhoz hallgatózni és eközben elképzeltem, hogy hogyan játszik a puncijával. Hallottam, ahogy a vibrátora zümmög és tesóm egyre hangosabb volt. Elvettem a farkam és verni kezdtem a csukott ajtó mögött egyre jobban kívántam a tesómat. Megnyitottam az ajtót és bekukucskáltam és látom, hogy a tesóm az ágyon meztelenül szétvettet lábakkal és egy vibrátorral dolgozza magát. Ez a látvány lenyűgözött és már nem tudtam tovább várni és beléptem az ajtón.
- Mit csinálsz itt Brad? – kérdezte a tesóm elkerekedet szemmel.
- Hallottam a hangokat és gondoltam megnézlek, hogy mi a bajod?- válaszoltam.
A tesóm kikapcsolta vibrátort. A lábai továbbra is szétvetve, a puncija egy kicsit megnyílva a hasa pedig szép gömbölyű. Akkor úgy gondoltam, hogy itt az idő, hogy megváltoztassuk a kapcsolatunkat. Lassan oda mentem az ágyához, miközben levetetem a pólóm, kigomboltam a nadrágom és hagytam, hogy a földre essen menetközben. Mind végig egymást néztük de a tesóm leginkább a 18 centis farkamat nézte, ami úgy állt mind a cövek.
- Nem szabad Brad. – mondta nekem a tesóm.
Engem már ez nem érdekelt, mivel felmásztam az ágyra a szét vettet lábai közé. Nagyon szép volt a terhes tesóm és nagyon kívántam. Oda hajoltam a Rachel puncijához és a belenyaltam. Ő ekkor már nem harcolt egy szóval sem. Ahogy belenyaltam a kicsit kinyílott puncijába, nyöszörögni kezdet, amikor a számat a puncijára tettem, csókolni meg nyalni kezdtem. Becsúsztattam az egyik ujjamat a lyukba Rachel nedves és forró volt. Én meg nyaltam a punciját és közben ujjaztam. Rachel ekkor megfogta a fejem és húzott magába. Megtaláltam a csiklóját amit a számba vettem és szopogattam nem akartam, hogy elélvezzen éppen ezért abba hagytam a nyalást és feltérdeltem. Láttam, hogy Rachel tudja, hogy mit szeretnék de ezt mondta: - Nem szabad és nem helyes ez Brad.
Én ezt tudtam, hogy ez nem helyes testvérek között de nem érdekelt mivel nagyon kívántam a terhes tesómat. Megfogtam a farkam és a puncija nyílásához igazítottam. Elkezdtem szép lassan betolni a makkom , a tesóm nehezen lélegzett és várta a behatolást. Lassan csúsztam bele, a puncija nedves és csúszós volt. Rachel széttárta a lábait és fogadott magába. A farkam teljesen benne volt és ekkor megpihentem egy kicsit és vártam. A puncija szűk és nagyon de nagyon forró volt. Itt és most elveszettük az önkontrolunkat. Éreztem, hogy a puncija megszorítja a farkam. Én meg elkezdtem mozogni benne éreztem ahogy a nedve kifolyik, nedvesíti a farkam valamint a golyóimon is éreztem a nedvét mivel amikor a fenekéhez értek a golyók tiszta nedvesek lettek. Néztem őt ahogy mozgok benne, néztem a hasát, a nedves punciját láttam hogyan csúszkál benne a nedveivel áztatott farkam csodálatos volt ez a látvány. Meg mertem volna esküdni, hogy azóta nem volt senkivel amióta terhes lett és abban is fogadtam volna bárkivel, hogy ő csak egyszer szexelt és terhes lett egyből. Egyre gyorsabban mozogtam benne. Éreztem a puncija forróságát és az vágyát a kielégülésért. Ilyen forró puncit még soha nem keféltem, talán a legforróbb puncija a tesómnak volt. Átakarta ölelni a derekamat a lábaival de nem tudta a hasa miatt és én sem mertem teljes súlyommal ráfeküdni. Én egy óráig tudtam dugni anélkül, hogy elélveztem volna de ezt most biztosan nem tudom mivel a forró punci az élvezet küszöbére segített rövid idő alatt. Mielőtt még elgondolkodtam volna, hogy hova élvezek azelőtt már elérkezett a vég és tövig merülésemkor a tesóm punciját kezdte a spermámmal teletölteni. Ő is élvezet mivel eget rázó sikolyt produkált már az első lövésnél. Ő meg elkezdet remegni mikor a spermámmal tovább locsoltam az nedves puncija belsejét és a méhét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 zsuzsika 2016. 01. 25. hétfő 10:10
Nem tetszett.
#17 Bal01 2016. 01. 11. hétfő 10:36
"mini méter"
Te jó ég... smile
#16 Fireball65 2016. 01. 10. vasárnap 16:36
A történet jó lenne, de az állandó, két mondatonkénti "tesózás", valamint a tagolatlanság, vesszők hiánya, szóismétlések, és főként a helyesírási hibák tömkelege, élvezhetetlenné teszi, az értékelést lehúzza!
Egy jó tanács, olvasd el, mondd ki hangosan a szavakat, máris fele annyi hibát ejtesz! pl. élvezet-élvezett, kezdet-kezdett, kerülni kel-kerülni kell, már ha kimondod is érezned kell a különbséget! Vagy az igekötők használata, az is már kimondva is érezhető... pl. oda mentem - odamentem!
Történet menete: 7
Megfogalmazás: 2
Szex: 6
Egy kis segítség: IGE = cselekvést jelentő szó / pl. jön, megy, élvez, vásárol, szeret, stb./
IGEKÖTŐK: be, ki, meg, el, le, fel, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza,
Ha ige előtt áll, egybe kell írni de ilyen még a haza is, pl. hazahoz, hazaköltözik, hazajön, hazamegy stb.
Ha az igekötő az ige után áll, akkor külön kell írni
Ha az igekötő és az ige között más szó is áll pl. meg kell tenni akkor mindhármat külön kell írni...
És figyelj a ragozásra is:
pl. idézlek:Lekapta rólam a lepedőt amivel takaróztam alatt pedig meztelen volta és a reggeli merevedésem miatt a farkam állt mind a cövek...
Ő is élvezet mivel eget rázó sikolyt produkált már az első lövésnél. Ő meg elkezdet remegni mikor a spermámmal tovább locsoltam az nedves puncija belsejét és a méhét.
De szinte minden második mondatodat ide lehetne másolni, mert hemzseg a hibáktól!
#15 supi 2016. 01. 9. szombat 23:12
király
#14 cscsu50 2016. 01. 9. szombat 13:11
egynek elmegy
#13 papi 2016. 01. 8. péntek 20:47
Valóban a tartalom nagyon jó, de teljesen elronthatja az olvasás élményét a sok helyesírási hiba.
#12 sunyilo 2016. 01. 8. péntek 18:32
Nem elég az igét hirdetni, ragozni is meg kell tanulni. Ha azt akarod, hogy élvezzék az írásaidat, használj helyesírás-ellenőrzőt, mielőtt felteszed. Érdemes, mert amit írsz, az jó.
#11 vakon53 2016. 01. 8. péntek 15:09
Mi a feleségemmel a tartalmát értelmezzük nem a hellyesírásihibákat.

Folytazsd ha gondolod.

10 Pont!
#10 Rinaldo 2016. 01. 8. péntek 12:17
Szuper.
#9 veteran 2016. 01. 8. péntek 09:03
Nekem tetszik,A magyar tanárok olvassák Adit .....
#8 deajk2008 2016. 01. 8. péntek 07:53
nekem tetszett 10p folytasd
#7 listike 2016. 01. 8. péntek 06:58
Nagyon gyenge és tele van hibákkal.
#6 A57L 2016. 01. 8. péntek 06:22
Erős közepest megérdemel.
#5 Andreas6 2016. 01. 8. péntek 06:17
Minden kritikán aluli. 1 pont, mert mínuszt nem lehet adni.
#4 feherfabia 2016. 01. 8. péntek 06:12
Közepes!
#3 zoltan611230 2016. 01. 8. péntek 03:12
Jó......
#2 Olvasó 2016. 01. 8. péntek 00:25
WTF?? Ez most mi akart lenni?
#1 Törté-Net 2016. 01. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?