A+ A-

A barátnőm biszexuális

Egy péntek estén korábban hazafelé ballagva a kocsmából Biatorbágy utcáin, gondoltam mivel úgyis útba esik a házuk, benézek a barátnőmékhez annak ellenére, hogy azt mondta, egy új barátnőjével tölti az estét, mivel még nem iszogattak kettesben. Legrosszabb esetben, ha tényleg annyira kettesben akartak volna beszélgetni, elkokettáltam volna a faterjával némi pálinka és sör kíséretében. Viszont az egész házban sötét volt. Legalább is az utca felől nézve. Fannit már útközben is hívtam, és miután másodjára sem vette föl a telefont, gondoltam bekopogok. A kisajtó szokás szerint nyitva volt. Fanni már hetek óta kérte a faterját és engem, hogy műtsük meg, de mivel az apját nem izgatta a dolog, engem sem különösebben. Megnéztem, hogy a hátsó szobák valamelyikében ég e a villany mielőtt bekopogok, nehogy az legyen, hogy a csajok nincsenek is otthon, a faterjáékat meg fölébreszteném.
Az nem derült ki, hogy Fanni szülei otthon vannak e –bár a nem sokkal ezután látottak és hallottak fényében valószínűleg nem - , nála viszont égett a villany. A nyári meleg ellenére csukva volt az ablak, a redőny pedig leengedve. A kiszűrődő sóhajok hallatán eléggé felspanolt állapotban indultam az ablak felé, erős szemöldökráncolások közepette, mivel azt hittem, megcsal egy férfival. Óvatosan, csak annyira emeltem föl a redőnyt, hogy éppen belássak az ágyára. Életemben nem képedtem el úgy, mint aznap éjjel, amikor megláttam, hogy a csaj - akit egyébként futólag már bemutatott nekem - , fölé hajolva ujjazza a barátnőmet, és szívja a mellbimbóját, miközben ő az ágyon elnyújtózva csukott szemmel sóhajtozik. Lehet, egyesek itt most azt várnák, hogy bekopogtam nekik a redőnyön, ők pedig mint valami világklasszis musicalben, kézen fogva egymást odalibegtek az ablakhoz, és miután sóvárgó tekintettel kinyitották, hívogató ujjmozdulatokkal a telt kebleik közé invitáltak engem, de én azt éreztem akkor, hogy a barátnőm megcsal engem egy nővel, és fájt, hogy az a nő talán valami olyat nyújt neki, amit jobban élvez annál, amit én valaha is adhatok, és még talán az is lehet, hogy itt ért véget a kapcsolatunk. Bár nem volt kérdés, hogy élvezi velem a szexet, féltem, csak arra kellek neki, hogy ne kelljen felvállalnia magát.
Ami viszont azt illeti, bár finoman szólva is fura érzés volt a barátnőmet egy nővel látni, legalább ennyire izgató is. A farkam rövidesen ébredezni kezdett azzal párhuzamosan, ahogy fokozatosan megbarátkoztam a látvánnyal. Bevallom, egy időben rendszeres látogatója voltam a leszbi pornónak, és a tudat, hogy mindez élőben megadatott, kikényszerítette a nadrágomból a szerszámomat. Azt, hogy aznap éjjel a lányok miként kényeztették egymást, a fantáziádra bízom, mivel a későbbiekben lesz még mit részleteznem. Annyit mondanék csak, hogy nem telt bele 2 percbe, és a ház falára élveztem, amint Ildi hozzásimult Fannihoz, és csókolózni kezdtek. /utána letöröltem zsebkendővel/
Másnap látszólag minden ment tovább a régi kerékvágásban.
Fanni átjött hozzám, szeretkeztünk, iszogattunk. Ellestem néhány technikát abból, ahogy Ildi foglalkozott Fannival, és a sóhajaiból ítélve, kellően hasznosítottam őket.
- Így még sosem izgattál föl! Mi történt? Most valahogy olyan szenvedélyes voltál.
Kezded megszeretni az előjátékot?
- Szeretném, ha úgy gondolnál rám, mint a nagybetűs férfira az életedben!
- Tudod, hogy mindig is így gondoltam rád!
- Remélem is!
Elmosolyodtunk.
- Haaj! –sóhajtottam egyet, miközben a pálinkáért nyúltam. - Valamiről beszélnünk kell!
- Miről?
- Úgy vettem észre, hogy Ildivel nagyon odavagytok egymásért.
- Ezt hogy érted?
- Láttam köztetek némi szexuális vibrálást.
- Mi van?
- Tudod, engem nem zavar, hogy nőkkel is lefekszel, de tudni szeretném, hogy ez csak testi vonzalom, és engem szeretsz, vagy én csak a második vagyok?
- Te miről beszélsz?
Fanni arcán nyoma sem látszott annak, hogy bárminemű zavarba jött volna.
Amikor elmeséltem neki az előző éjjel történteket, teljesen lefagyott.
- Szóval, én megértem, ha azt is igényled, hogy egy nővel legyél, de ha őt szereted jobban, akkor azt most mondd, mert akkor nem szeretném tovább folytatni veled, bármennyire is jók vagyunk együtt. Nem kell most válaszolnod! Csak menj el kérlek, és gondold át, mennyire vagyok fontos neked!
Másnap felkeresett.
Ezúttal nem részletezném a beszélgetésünket, a lényege ”csupán” annyi volt, hogy a csajt választotta. Természetesen köztünk maradt a dolog.
Azóta sem tudja senki rajtam kívül, hogy együtt vannak.
Megfordult bennem a hármas gondolata, de akkor még nem érett meg az időzítés.
Egyrészt idő kellett mindkettőnknek, hogy feldolgozzuk a történteket, másrészt pedig, hogy el is érjem a célomat, jobbnak láttam, ha úgy érzi, hálával tartozik nekem amiatt, hogy megértő voltam, és barátilag váltunk el egymástól, és hogy diszkréten kezeltem a helyzetet, ráadásul még a faterjának is hazudtam azt illetően, hogy miért mentünk szét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 sunyilo 2018. 02. 24. szombat 11:01
Ez egy jó történet.
#18 sztbali 2017. 02. 5. vasárnap 14:50
Számomra élvezetes volt végigolvasni.
#17 listike 2016. 01. 31. vasárnap 19:18
Nagyon selejt.
#16 RAVETRAIN 2016. 01. 4. hétfő 15:09
Kösz!
Hát igen. Régebben olvasgattam, de nem sokat. Néhány regényt, főleg novellákat, és többnyire csak Vonnegut-tól. Gogoltól is olvastam ezt azt, de már inkább megiszok pár sört, és online sakkozok, minthogy műveljem magam. Tudom, kéne, de hát ez van. Egyelőre marad a lőre smile
#15 Ulysses 2016. 01. 4. hétfő 14:35
No, akkor a további tanulás reményében két észrevétel: A kokettálás flörtölést, incselkedést jelent. Az apóssal inkább kvaterkázni (beszélgetni némi poharazgatás közben) érdemes. A másik: "Megfordult bennem a hármas gondolata, de akkor még nem érett meg az időzítés." Nem érett meg rá az idő, vagy nem volt jó az időzítés. Így egy kicsit sánta.
Szinte minden írásodban látok ilyen elcsúszásokat. Olvass sokat! Idővel te is megérzed ezeket a bakikat.
#14 RAVETRAIN 2016. 01. 4. hétfő 10:16
Kösz Ulysses!
Mindig jó olvasni a véleményedet. A korábbi építő kritikáid sokat segítettek. Nem erre a történetemre gondolok, hanem például az Így szedtem föl egy 53 éves nőt. Arra igazán büszke vagyok.
Boldog új Évet!
#13 Ulysses 2016. 01. 3. vasárnap 20:57
A benne maradt hibák ellenére több pontot érdemelne. Jó az ötlet, cseppet sem unalmas, emberi. A kábítószerezés távol áll tőlem, de egy jó krimit sem húzok le, mert gyilkolnak benne, és nem a romantikus lányregény kategóriába került ez a sztori.
A pontok miatt sose bánkódj, ha tanultál valamit az észrevételekből. Tudod: Késő bánat, eb gondolat!
#12 RAVETRAIN 2015. 12. 11. péntek 17:38
Jó igaz, leírhattam volna, hogy mielőtt egyszerre dugtuk Fannit, a lányok hogyan elégítették ki egymást, de elkapott az, amit éreztem közben, és nem akartam megszakítani azt a vonalat. De ja... utólag én is észrevettem, hogy részletezhettem volna jobban. (Fakker) Már bánt, hogy vajon mennyivel lett volna többre pontozva,
ha rendesen részletezem. Ejj istenem!!!
#11 cscsu50 2015. 12. 11. péntek 03:57
egynek elmegy
#10 papi 2015. 12. 6. vasárnap 20:53
Nagyon gyenge,
#9 Pavlov 2015. 12. 5. szombat 22:38
A stílus egyéni, de a szex eléggé közhelyes.
#8 lpard 2015. 12. 4. péntek 18:17
Egy picit összecsapott jobban ki lehetett volna kerekíteni. Ennek elenére élvezhető!!!
#7 zsuzsika 2015. 12. 4. péntek 17:44
Ez gyenge.
#6 Busmanus 2015. 12. 4. péntek 12:06
A kábítószerezés miatt -10p.
#5 veteran 2015. 12. 4. péntek 09:22
Közepes.
#4 deajk2008 2015. 12. 4. péntek 08:52
nagyon jól megírt, ám rövid történet 8p folytasd ...
#3 Andreas6 2015. 12. 4. péntek 06:23
Gyenge.
#2 A57L 2015. 12. 4. péntek 04:43
Ezt élvezettel olvastam,kár hogy nem hosszabb.
#1 Törté-Net 2015. 12. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?