A+ A-

Anna és a tanulás

Anna másnap vizsgázott. Mivel a szobatársa barátja megérkezett hozzájuk, így nem tudott a tanulásra koncentrálni. Össze pakolta a könyveit és jegyzeteit, majd kiment a folyosó végi tanuló szobába, abban a reményben, hogy ott egyedül lehet. Nem csalódott, egy lélek sem volt bent. Behúzta maga mögött az üveg ajtót és megigazította a sötétzöld függönyöket, hogy kizárhassa a külvilágot. Meglepődve vette észre, hogy a zárban benne van a kulcs, talán ki kellene zárnia a többieket, gondolta, de mégsem tette. Leült az ablak melletti asztalhoz és elkezdte kipakolni jegyzeteit a táskájából. Figyelmét ismét az előtte lévő lapoknak szentelve. Alig merült azonban bele a tanulásba mikor nyílt az ajtó. Egy srác lépett be rajta. Gondosan végigpásztázta a szemével, majd visszaköszönt neki. Szőkésbarna haj és magas, határozottan sportol is valamit. Hmm, nem is rossz gondolta, de ideje lenne tanulni. Azonban nem ment neki, zavarta, hogy valaki van még ott rajta kívül. Erőszakkal kényszerítette magát, hogy tekintetét ismét a fekete nyomtatott betűk soraira szegezze. Azonban látta szeme sarkából, hogy a srác nézi az asztal túlsó feléről. Először csak lopva egy - egy pillanatra, majd mikor már biztonságban érezte magát egyre hosszabb időre rajta felejtette a tekintetét. Anna fészkelődni kezdett a pásztázó tekintetek alatt. Egyáltalán nem tetszett neki ez a nézés. Vajon mit figyel annyira kérdezte magától és lenézett melleire. Egyből meg is volt a válasz, a rózsaszín melltartója fölé a kedvenc fehér fölsőjét vette, ami alól teljesen átlátszott a fehérnemű. Mindemellett, ahogy kezei az asztalon nyugodtak, az amúgy is kissé mélyen dekoltált felső nagyobb belátást nyújtott a melleire. Hát ezt nézi, gondolta kissé megnyugodva. Ez azért nem olyan nagy dolog biztos látott már ilyet majdcsak megunja a nézését. Tekintetét ismét az előtte heverő lapokra fordította. Bármennyire is próbált koncentrálni nem ment a másik pillantását folyton magán érezte. Felnézett, egyenesen a srác szemébe, a helyett, hogy az elkapta volna a pillantását állta a tekintetét és lassan elkezdte végigmérni, minden porcikáját. Na jó most volt elég, gondolta magában Anna és elkezdte összepakolni a holmiját. Felállt, hogy kimenjen, azonban a srác mellé érve az megfordult és elkapta a csuklóját.
- Hová mész? - Kérdezte, miközben kék szemét mélyen a lányéba fúrta.
- Engedj el! - Kiáltotta idegesen. Engedj el, most!
- De sietős.- Mondta a srác miközben felkelt.
- Engedj el! - Ismételte Anna.
De a másik csak nevetett és a falhoz tolta a lányt.
- Ne olyan sietősen. - Suttogta, miközben teste a Annáéhoz simult. Száját a lány puha ajkaira tapasztotta. Anna érezte, ahogy a szíve egyre gyorsabban ver, miközben próbálta a száját minél jobban összeszorítani. Érezte ahogy a másik nyelve megpróbál utat törni az övéhez, de nem engedett. Kezeit közben megpróbálta a két test közé szorítani, hátha el tudja lökni a másikat de nem sikerült. A srác továbbra is a szájat ostromolta, de nem nyitotta ki, erre finoman beleharapott az alsó ajkába és engedett. A másik nyelve befurakodott szájába, belülről masszírozva azt, miközben kezei lassan az oldalát simogatták. Anna feladta a harcot és azon kapta magát, hogy élvezni kezdi a helyzetet. Hirtelen eltávolodott tőle a másik, és nevetve kérdezte:
- Még mindig el akarsz menni?
- Ó fogd már be! - Válaszolta, miközben karját a nyaka köré fonta és ismételt csókra húzta magához. Érezte, ahogy a másik nyelve ismét a szájában van, kezei pedig már nemcsak az oldalát, hanem a hasát és melleit is simogatták. Majd egyre lejjebb csúsztak, egy gyors rántással levéve pólóját.
- Engedj! - Mondta Anna.
- Mi a baj?
A lány nem válaszolt, csak kicsúszott a kezei közül, az ajtóhoz lepve ráfordította a kulcsot és összébb húzta a függönyt. Meg sem fordult, már érezte is a másik kezét a derekán, ahogy egyre fentebb kúsznak melleihez, benyúlva a melltartó alá. Miközben hüvelykujjaival körkörösen izgatta a lány keményedő mellbimbót szájával vadul csókolta puha nyakát. Kikapcsolta a melltartót és a földre dobta, egy hirtelen rántással megfordította. Így megpillantva a feszes, kerek melleket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2015. 12. 25. péntek 20:18
Lessz folytatása?
#9 zsuzsika 2015. 10. 8. csütörtök 11:54
Nem nagy durranás
#8 papi 2015. 09. 16. szerda 16:00
Nem rossz
#7 cscsu50 2015. 09. 11. péntek 08:31
Tetszett!
jó!
#6 veteran 2015. 09. 11. péntek 08:24
Tetszett.
#5 rockycellar 2015. 09. 11. péntek 08:15
Jöhet a következő
#4 Rinaldo 2015. 09. 11. péntek 07:21
Szuper.
#3 Andreas6 2015. 09. 11. péntek 07:04
Tetszett!
#2 feherfabia 2015. 09. 11. péntek 05:48
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 09. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?