A+ A-

Betörve

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Az éjszakai vihar a legjobbkor jött. Rendesen villámlik, szakad az eső. A kocsit a park sarkánál hagyom, elindulok a kerítés mentén. Egy villám valami száz méterre csap be, utána rögtön fülsiketítő a csattanás, közvilágítás el. - A francba, kicsit sok lesz a jóból! Megállok, mert olyan sötét lett, mint az ördög valagában. Fölrakom az éjjellátót. Nélküle csak tapogatok, kifutnék az időből. Megkeresem a kamerák holtsávját és átmászom a falon. A biztonsági rendszernek független az áramellátása, csak semmi lazítás. A parkot, meg a házat is kívülről tudom, megyek a megbuherált földszinti ablakhoz. Spécikéimmel szintidőn belül bejutok. Vízállók le, be a zsákba, szárazon tovább. Amit keresek, az emeleten van. Felosonok, aztán tovább a fal mentén, mikor szinte a képembe robban egy ajtó. Erre nem lehet felkészülni. Pulzus százötven, szinte hallom a szívem. Lassan kilesek a nyitva maradt ajtó mögül, a folyosó üres. Mi a fene, szellemjárás? Az ajtót nyitva hagyom, nehogy feltűnjön a gyorslábú kisértetnek, ha jön vissza. Ahogy emlékszem itt egy kisebb lakosztály van.
Belesek, a kis előszobán át, a hálószoba ajtaja is nyitva. Az ágyon egy meztelen nő, jobb keze a lába közt, hm...a klasszikus vénuszpóz, de nem pont ezért jöttem. Az ágy körül rengeteg gyertya ég, az éjjellátó inkább zavar, mint segít, leveszem. Ahogy a szemem alkalmazkodik, a látványon ragadok. A nő, - egy fiatal lány, talán tizenhat, tizenhét lehet. Nem tudom, nappal milyen, de így gyertyafényben gyönyörű. Hibátlan bőre világít, formás mellei, lapos hasa, hosszú combjai tökéletes alakot sejtetnek. Hát igen. A keze tényleg a lába közt, alig mozdul, de azért pontosan lehet tudni, mit művel. Nem tudom róla levenni a szemem. Belépek az előszobába, pár lépés a hálóajtó, annak takarásába húzódva figyelem a történéseket, miközben pontosan tudom, hogy nem vagyok normális. Huszonöt méterre innen másodpercre kidolgozott dolgom van, én meg itt ragadok, kukkolni.
A lány feje lassan feszül hátra, ide is hallom, ahogy nyitott szájjal, visszafogottan zihál. Bal keze lassan elindul a melle irányában, két ujja közé csippenti a mellbimbóját és egyre zajosabb lesz. Na, jó, ebből nem élünk meg, a józan eszem kezdi működésbe hozni a lábaim, mikor valami hideg ér a nyakamhoz, és megdermedek.
- Befelé, sziszegi a rosszindulatú hideg izé másik vége, és nincs választásom, engedelmeskedem. Fegyvert sose hordok, de ha lenne se tudnám használni, fogalmam nincs, ki van mögöttem, és valójában hol áll. Belépek a hálóba, én is csendben járok, a mögöttem jövő is, meg a lányzó is el van foglalva, úgy, hogy rendben eljutunk az ágy végéig. Mikor megállunk fölötte, a lány kinyitja végre a szemét, (az is gyönyörű) és rögtön el is kerekedik a drágámnak, de még nem sikít. Na itt fejbe vágnak.
Amikor magamhoz térek, rendesen ki vagyok terítve az ágyra. minden végtagom egy - egy lábhoz kötve. Nem sokáig lehettem kába, a gyertyák alig fogytak. Az ágy mellé húzva két fotel, benne két meztelen lány, ezekből az egyiket már láttam, de a másikat is érdemes megnézni. Kék fény, sziréna, nagyon bunkó zsaruk sehol. Lassan megnyugszom. A még nem látott lány talán három, négy évvel idősebb a másiknál, azt is inkább a tekintete mutatja. Most éppen csúfondárosan néz és egy krómvibrátort billegtet az ujjai között. Lassan eljut az agyamig, hogy ezt nyomta a nyakamhoz. Belepirulok a szégyenbe, hogy ekkora balfasz vagyok, ő meg felnevet.
- És mivel ütöttél le? Lenyúl maga mellé és felmutat egy termetes, műfütyit. Vagy nagyon gyér az állóképességem, vagy nagyon tudta, hova kell ütni. Égés, égés, égés!
- Mit csináljunk vele? kérdezi a fiatalka.
- Bünti. - mondja foglyul ejtőm és föláll. Akármi lesz, azért ő sem akármilyen nő. Izmos és sudár, kicsivel magasabb, mint a tini és érettebb is.
- Oké, Ági, de én kezdem, - vidul a kicsi. - Na gyere, betörőkém! - Valahonnan előkerít egy méretes ollót, felugrik az ágyra és hasamra ül. Komolyan kezdenék aggódni, de nincs vész. Lassan, nagy műgonddal levágja rólam a fekete pólót, közben szájával követi az ollót. A két mellbimbóm körülnyírja, utána szépem komótosan rászívja magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 vakon53 2016. 01. 17. vasárnap 08:53
Remélem ez csak az első rész első része volt...:(
#16 zsuzsika 2015. 02. 2. hétfő 09:20
Nem tetszett.Befejezetlen zagyvaság.
#15 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:32
Elmegy.
#14 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:31
Hm, elég gyors befejezés nyes
#13 loui 2003. 01. 16. csütörtök 18:44
2 pont
#12 Buja Jakab 2002. 03. 18. hétfő 19:14
Ilyen hosszú (és "végkielégítés nélküli") előjátékért már teljes joggal feljelenthednéd a csajokat! ;D
#11 etrerte 2002. 03. 6. szerda 14:40
ba meg hol a vége !!!!!!
#10 Maugli 2002. 03. 6. szerda 12:57
Nagyon rövid. Kérjük a folytatást!
#9 Fairlane 2002. 03. 4. hétfő 22:20
Nem rossz a tortenet. :)
Szabolcs: Egyebkent a Harry Poter elott is ismert volt mar a vamp kifejezes. Ezek szerint te olvastad a Harry Poterben eloszor. :)
#8 Lujza 2002. 03. 4. hétfő 15:43
Csak azt a műpéniszt feledném...
#7 Szabolcs 2002. 03. 4. hétfő 10:42
Ez egy "fasza" történet.
Gondolom Te is olvastad a Harry Pottert, ugyanis a WAMP kifejezés aba szerepelt.
#6 Törté-Net 2002. 03. 3. vasárnap 20:10
Asszem élveztes egy betörés lenne... És nem hiszem, hogy feljelentés lenne a vége. :)
#5 Ildica 2002. 03. 3. vasárnap 19:41
Törté-Net,folytassuk!:-))
rc,nem csalodtam benned!:))
#4 rc211 2002. 03. 3. vasárnap 19:35
Indulok betörni!!!!!
#3 Törté-Net 2002. 03. 3. vasárnap 19:10
Ildica: Sajnos folytatást nem kaptam hozzá.. :(
De ha nagyon hiányzik mi megvalósíthatjuk. :)
#2 Ildica 2002. 03. 3. vasárnap 18:43
Remélem ez csak az első rész első része volt...:(
Mire beleéltem magam,már vége is lett...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?