A+ A-

Tárgyalóterem

Egy szép tavaszi délután volt, azok a napok egyike mikor tök egyedül élveztem otthon a magányt, és a vele járó csendet.
Félálomban ábrándoztam, épp valami régi kellemes történet járt a fejembe, mikor mi történi ? na mi? Persze, hogy az a rohadt mobil, és noná, hogy a szekrényen, még véletlenül sem tettem ide magam mellé az ágyra. Gondolom magamban, hogy felőlem aztán csöröghetsz én most fel nem kelek! De nem telik bele egy perc és újra hív ,ááá ez nem igaz most mit csináljak? Legalább két lépésre van, aztán ahogy egyre jobban magamhoz térek, és elszáll a régi kellemes balatoni emlék utolsó részlete is fejemből. Rájövök, hogy fel kell, hogy vegyem! A mai világban sajna egy kezdő vállalkozás egyetlenegy telefonját bizony muszáj, hogy felvegyem.
Meg is teszem csak úgy ugrok a telefon felé, még éppen időben megvan. Az egyetlenegy állandó kuncsaftom, egy rendezvényszervező cég vezetője, szerencsére Ő csak engem hív ha projektorra van szüksége. Megbeszélünk mindent, holnap reggel 8 de jobb lenne ha még korábban jönnék mert ez a cég még sosem járt nála és össze vissza beszéltek, hogy ilyen különleges meg olyan extra igényeik vannak, nehogy baj legyen 9órára mindennek működni kell. Megígérek mindent a tündéri főnökasszonynak, majd elbúcsúzunk.
Kiélvezem azt a másfél óra nyugalmat ami hetente kb egyszer megadatik nekem, majd összekészítem a másnapi dolgokat.
Reggel csörög az óra 6.43-ra húztam pontosan kiszámoltam, így pont odaérek fél 8-ra.
Bepakolok, elindulok, dugulok egy kicsit, majd 7:29-kor begurulok az irodaház mélygarázsába. A biztonsági őr közli, még kitöltöm a szokásos papírokat, hogy várnak már rám, a kishölgy nagyon korán érkezett. Jegyzi meg egy kicsi szinte észrevehetetlen mosollyal.
Elindulok az ajtó felé, már eltávolodtam jócskán a securitis úriembertől mikor még utánam szól
-az az igazi dögös hosszúcombú !! istenem mennyire imádtam a régen az ilyen nőket !!
majd int egyet
visszabiccentek és gondolom na persze az az igazi dögös mi öreg, aki 30 alatt van az már neked mind dögös...
Nyitom a mágneskártyával az ajtót beszerencsétlenkedek a hatalmas dobozaimmal rajta, majd egyből lepakolok mindent a földre, és elindulok megkeresni a "kishölgyet".
Rendkívül szépen elő van készítve minden az előtérben, egy kb. 30nm helység, szemben egy hosszú asztal telepakolva sütistálakkal kávés és teáscsészékkel. Szépen igényesen, ahogy azt kell, még a szalvéták is úgy vannak meghajtogatva mintha élire vasalták volna őket.
Elindulok balra a folyosón innen nyílik mind a 3 terem ahol rendezvényeket tárgyalásokat szoktak tartani. Egyből balra a kistárgyaló, benézek de semmi és senki, majd egy nagyobb helyiség következik, itt még a lámpák sem égnek, így gyorsan haladok tovább. Igen ez lesz az a nagy konferenciaterem itt legalább 80-100 ember kényelmesen elfér. Belépek még nem látok senkit de már köszönök, hogy jó reggelt kezit csókolom!
Majd meglátom a terem végén a pulpitus jobb oldalán egy íróasztal mögött életem legszebb
rendezvényszervező nőjét! Annyira el voltam telve a látványával, hogy akkor szinte észre sem vettem, hogy nem köszön egyből vissza, és nem is kell fel az asztal mögül, hogy bemutatkozzunk egymásnak, hanem még zavartan nyomkod valamit a laptopján majd kapkodva összecsukja, és csak utána indul el felém, egy mosolyt erőltetett az arcára de látszott, hogy nem megy túl könnyen...
Nem akkor ezt még nem vettem észre, azaz nem tudatosult bennem, mert csak azokat a hatalmas zöld szemeket láttam, és azt az angyali szépségű finom kis babaarcát!!
Szőkésbarna vállígérő enyhén hullámos haját megigazította még lépkedet felém, de az a pár másodperc amíg odaért az olyan volt mint egy filmben a lassított felvétel. Fekete harisnya fekete comb középig érő szoknya, felül egy fehér rövid ujjú a hasát éppen hogy eltakaró blúz volt rajta.
Közben hálát adtam az égnek, hogy a kedvenc ingem reggel tisztán lógott a szekrényben és vettem a fáradságot a reggeli borotválkozáshoz is!!
Bár tudom, hogy ha egy kicsit lezserebbül vagyok öltözve, és egy kis borosta takarja el karakteres vonásaim akkor is nagyon tetszem a gyengébb nemnek. /az erősebbnek is sajna de ezt most hagyjuk/
De mégis valahogy most örültem neki, hogy az elegánsabb énem van jelen e ritka pillanatban.
Tehát odaér, nyújtja a kezét, bemutatkozunk. Vivien, nem tudom miért, de valahogy még a lábaim is berogytak, ahogy kimondta ezt a nevet, nagyon szexi volt! Mondjuk tőle lehet, hogy a Margit is így hatott volna rám...
Bla bla bla pár hülye kérdés, mi lesz itt, meddig tart meg ilyenek...
Ha nem lettem volna ennyire betelve a látvánnyal, amit az átlagosnál egy picit nagyobb ciciei biztosítottak már akkor észrevehettem volna, hogy még kérdezősködöm és beszélünk egyfolytában a haját macerálja. Feltekeri szőkésbarna fürtjeit gyönyörűen kifestett /francia lakkozás... a kedvencem/ ujjaira majd kisimítja és újrakezdi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sipospista 2016. 12. 16. péntek 11:34
Szep kis tortenet
#3 A57L 2014. 10. 18. szombat 06:06
Szép történet.
#2 genius33 2012. 10. 18. csütörtök 06:20
Jól megirt.
#1 Törté-Net 2007. 07. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?