A+ A-

Ilyen volt nekem

Sziasztok Ilcsa vagyok. A kedvesem leírta azt a sztorit, amely az első intim együttlétünket meséli el. Ha nem bánjátok, Én magam is elmesélném hogyan is történt mindez, illetve milyen volt megélni az első együttlétet egy nálam jóval fiatalabb, de annál vonzóbb és mindenre kapható belemenős sráccal.
Én azzal kezdeném, hogy már jóval az eset előtt szemet vetettem rá akkor már hozzávetőleg 6 hónapja ismertem Csabit ugyanis abban az időben kezdett a lányommal együtt járni. Sok mindent megbeszélünk mint anya és lánya, akkor is kikérte a véleményemet az újdonsült barátjáról. Én csak annyit mondtam neki, hogy kedves fiúnak látszik, pedig a második vagy harmadik találkozásunkkor már megmozdult bennem valami...nem is kicsit. Ezt természetesen nem árultam el a lányomnak.. A helyzet az, hogy Én akkor már körülbelül 2 éve elvállt voltam, így mint középkorú nő, akiben aktív hormonháztartás működik és nincs rendszeres nemi élete természetesen minden jó pasit kiszúrtam és egyébként is elég ábrándozós típus vagyok....Ezt a családom is pontosan tudja, ezért nem kezdtem el részletezni, hogy milyen helyes a srác akit ” hazahord. „ pusztán először csak magamban kezdtem el fantáziálni róla, azonban rövid idő után észrevettem, hogy Ő is érdeklődik utánam, legalábbis nem vagyok számára teljesen közömbös. Hozzá kell tennem, hogy miután erre felfigyeltem, bizony-bizony nem kicsit kínozni kezdtem Csabit, Ez valami olyasmikből állt, hogy lenge erősen átlátszó ruhákban mutatkoztam előtte, odahaza sokszor csak egy hosszabb póló és egy tangabugyi volt rajtam ami bizonyos helyzetekbe mialatt tettem vettem, takarítottam főztem stb. ki-ki villant. Köntösben mászkáltam ami egyébként még finoman kifejezve is mininek számít egyszóval ahogy mondani szokták puhítottam illetve inkább keményítettem Őt. Egy alkalommal észrevettem, hogy mikor a lányom a lábait gyantázza és nehezen hozzáférhető helyre jut a barátját kéri meg segíteni. Na természetesen erre én is lecsaptam olyan időpontban kértem meg, hogy jöjjön át nekem is segíteni amikor tudtam, hogy csak kettesben leszünk. Először csak a combomat hátulról segítette de a következő alkalommal már tovább mentem és a bikinivonalamat is vele szedettem le, sőt mialatt ezt csinálta annyira „elszálltam” gondolatban, hogy arra vetemedtem, hogy megkértem gyantázás után kenje be a lábamat testápolóval. Ez alatt egyébként szintén csak egy póló és egy ezúttal is csipkés és igen áttetsző tanga volt rajtam. Nem titkolom elég rendesen fel voltam izgulva amit Ő is észrevett, mint az később kiderült. Nagyjából 2,-3 nappal ezután történt meg, hogy már Ő is kezdeményezett illetve megjegyzéseket tett, valami ilyesmit, hogy legközelebb is szívesen segít...sőt. Erre Én azt kérdeztem:
- a sőt mit jelent? mire valami olyat felelt, hogy:
- sőt még gyógypuszit is adok rá ha fáj.
- Legutóbb is fájt, még sem adtál. Feleltem
- Nem voltam biztos benne, hogy szabad. Jött a válasz
Nekem sem kellett több, még egyértelműbben kezdtem ostromolni a libidóját. Mialatt fürödtem is több alkalommal behívtam ezért vagy azért. Tűzze fel a hajamat. Segítsen hátat mosni...ilyesmik. Persze mindig úgy időzítettem, hogy csak kettesben legyünk otthon. Szerencsémre erre bőven volt alkalmam mivel gyakran aludt nálunk esetenként 4-5 napig is egyhuzamban nálunk volt. Ennek persze örültem de egy kicsit féltékeny is voltam a lányomra. Sokszor bekukucskáltam a szobájába mikor együtt voltak. És néha percekig ajtórésen vagy kulcslyukon át figyeltem amint szeretkeznek. Egy alkalommal pedig, amikor nem lehetett belátni rendesen én magam nyitottam meg csendesen az ajtó, hogy több látvány táruljon elém. Úgy tudom volt olyan alkalom is amikor észre is vette és még pózolt is nekem egy kicsit szex közben. Mondanom sem kell, hogy ilyenek után sokszor előkerült a kis elemes „barátom”. Aztán több alkalommal Én is bementem hozzá kéretlenül is mialatt a fürdőben volt szerencsémre Ő nem fürdeni csak zuhanyozni szeret, így ezekben az esetekben teljes egészében láthattam a testét.
Azon a napon is ezt tettem azonban akkor kicsit más volt a szituáció ugyanis éppen borotválta magát Én meg felkínáltam a segítségemet mondván, hogy Ő is szokott nekem segíteni. Ez elég későn volt ahhoz, hogy tudjam a lányom már biztosan alszik.. A párbeszédünk bár már kicsit homályosak az emlékek, de valahogyan így zajlott le:
- Nem zavarlak, bejöhetek?
- Nem, nem, semmi gond gyere csak.
- Oh éppen borotválkozol? Nem semmi a látvány.
- Láttál már ruha nélkül a zuhany alatt korábban is.
- Te is engem, de ennyire nem láttalak mert akkor éppen nem vele foglalkoztál.
- Tévedsz mert én nem láttalak még csak habok között semmidet nem láttam csak a melleidet, de azokat is csak épp hogy mivel habok takarták.
- És segíthetek?
- Már majdnem meg vagyok köszi
- De legközelebb megengedhetnéd. Szívesen segítek, Te is szoktál nekem segíteni.
- Azért az nem ugyanaz.. Sosem kellett még téged pont ott borotválni, vagy gyantázni De segíthetsz. Sőt én is szívesen segítenék neked.
- Tudom, feleltem és bezártam az ajtót magam mögött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 10. 31. szombat 16:04
Ábrándozás.
#8 szekely18 2015. 07. 8. szerda 13:09
Közepesnek jó!
#7 feherfabia 2015. 07. 8. szerda 05:57
Közepes!
#6 A57L 2015. 07. 8. szerda 03:59
Közepes történet.
#5 listike 2015. 07. 7. kedd 19:20
Jó a sztori, de sok benne a képzelgés.
#4 veteran 2015. 07. 7. kedd 15:17
Szuper,de egyrésze bizonyára képzelet szülötte.
#3 papi 2015. 07. 7. kedd 12:56
Nem rossz, Folytasd.
#2 Rinaldo 2015. 07. 7. kedd 12:17
Szuper jó.
#1 Törté-Net 2015. 07. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?