A+ A-

A gyűjtő

Emily örömmel találkozott újra a pasassal. Még csak két hete ismerkedtek meg az interneten egy pár ... khmmm.... szexpartner kereső oldalon. Sosem hitte volna, hogy egyszer ilyen helyre is regisztrálni fog. Hitt abban, hogy a csinossága, szépsége, kedvessége és gyermeki bája hozzásegíti, ahhoz hogy megismerkedjen valakivel a világháló kikerülése nélkül is. De egyszerűen nem akart sikerülni. Hiába próbálkozott, a sors nem vezette elébe a szóba jöhető férfiakat. Csak olyanokkal találkozott, akik meg akarták fektetni és kész. Ráadásul egyik sem tetszett neki.
Igen, válogatós, ezt tudta magáról, de úgy gondolta, hogy hozzá megfelelő férfit akar. Minden tekintetben. Legyen jóképű, sötét fekete haja, jól szituált, izgalmas, titokzatos, és persze minden igényét kielégítse az ágyban. Magyarán várta a herceget a fehér lovon. A munkája lefoglalta, és annak ellenére, hogy minden porcikája kívánt egy férfit az ágyába, mégsem járt el esténként túl sokat. Egyedül nemigen volt kedve, és a régi idők is elmúltak mikor még a barátnőivel bulizták át az éjszakákat. Közbejött a család, gyerekek. Hiába telik az idő. Ő az egyetlen aki még nem állapodott meg. Néha már saját magát szidta, amiért ilyen kényes az ízlése. És megpróbálta az internetet.
Sosem tartozott a szerencsések közé, de most úgy érezte, megütötte a főnyereményt. Két napig intenzíven leveleztek, aztán a képcsere is megtörtént. Nem akart hinni benne, hogy a férfit ábrázolja a kép. Mintha álmot látna, a képről egy pont olyan fickó mosolygott rá, akit elképzelt magának. Persze tudta, hogy a külső nem minden, de ha a külső rendben van, akkor már csak a belsőt kell megvizsgálni. Ezért kezdtek el találkozni.
Az első randevúra egy kávézóban került sor. Csinosan felöltözött, de nem akart kihívó lenni. Miért legyen az, az nem ő lenne. Ha kell a pasasnak és szimpatizál vele, akkor a rövid szoknyában és egy egyszerű blúzban is tetszeni fog neki. Nem kell ahhoz kivillanó csipkés combfix szegély, pofátlanul rövid miniszoknya, hivalkodó smink és vérvörös hosszű körmök. Ő ért oda hamarabb
A pasas tényleg eljött. És tényleg úgy nézett ki, mint a fényképen. Mosolyogva mutatkozott be, szép fehér fogai voltak. Emily remegve fogott vele kezet. Ilyen nincs, csak a mesében! de megérdemli, hiszen annyi csalódáson ment már keresztül. Kicsit remegett a hangja, amikor bemutatkozott, de remélte, a pasas nem vette észre. Nem akarta elárulni, hogy belül repes az örömtől, ezért visszafogta magát, sőt talán egy kicsit túlságosan is tartózkodó volt. De a férfit ez nem izgatta.
Beszélgettek, kávét itta, és annak ellenére, hogy egy szexpartner kereső oldalon találkoztak, szóba sem került a meztelenkedés. Mindennapos dolgokkal kezdték, de hamar egy hullámhosszra kerültek és Emily örömmel fedezte fel, hogy olyan sok mindenben egyetértenek. Filmekről beszélgettek, a férfi hosszan méltatta Coppola filmjei, Emily pedig ámulattal hallgatta, milyen sokat tud a partnere. Aztán a művészetek is szóba kerültek, és kiderült, hogy egy igencsak művelt emberrel van dolga. Nem volt tolakodó, nem mustrálgatta a tekintetével Emilyt, bár néha azon kapta őt a lány, hogy mégiscsak végigtapogatja a szemeivel a testét. De ez jólesett neki.
Hamar elrepült az idő, észre sem vették és közel négy órát üldögéltek a kávézóban. Este természetesen a férfi hazakísérte és mikor a végső puszira került a sor, hevesen magához húzta Emilyt a kapualjban, nekidöntötte a falnak, és szájával az ajkaira tapadt. Nyelve akaratosan tolakodott, Emily csak a látszat kedvéért tiltakozott. Élvezte a férfi uralmát, átadata magát a csóknak. Csatát vívtak a meleg szájüregben, a lány teste tapintásokért kiáltozott, mellbimbói megkeményedtek, a lába köze bizseregni kezdett. De a férfi vagy nem jött rá, mit kíván a partnere, vagy nem akart róla tudomást venni, így Emilynek be kellett érnie a csókkal. Ezzel a hosszú, minden porcikát átjáró, elementáris, vehemens csókkal ott a sötét kapuban. Emily alig tudott elaludni, teste, mint felajzott számszeríj feszült meg a lepedőn és csak a maszturbálás után nyomta el az álom.
És most eljött a második randi ideje. Másnap. Emily most már nem érdekelte a dolog, és szexis ruhába bújt. Eljött az ideje a combfixnek, a magas sarkú cipőnek, a csipkés melltartónak és a szintén csipkés falatnyi tangának. Ma már le akar vele feküdni. Ha túl mulya lenne, akkor majd megerőszakolja. A kedvenc parfümjével illatosította be magát, még az ágyékára is fújt egy keveset. Bárcsak már ott tartanának, hogy a pasas nyelve fusson végig meztelen szeméremdombján!
Most egy elegáns helyre mentek vacsorázni. Természetesen a pasas fizetett és ez Emilynek egyáltalán nem volt ellenére. A vacsora nagyon kellemesen telt, az asztaluk egy sarokban állt, elég távol mindentől, hogy kissé intim környezetet varázsoljon köréjük. Bort is rendeltek. Emily most már többször látta a pasas szemében is a vágyat és szinte biztos volt benne, hogy este érezni fogja magában a feszülő hímtagot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.39 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 10. 10. hétfő 07:42
Értékelhetelen.
#8 papi 2015. 06. 30. kedd 22:27
Ritka rossz írás
#7 listike 2015. 06. 30. kedd 07:21
A vége lenullázta az egészet.
#6 veteran 2015. 06. 29. hétfő 09:19
Az utolsó mondatért, nagy nulla.
#5 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 08:27
A befejezés olyan, mint egy szép lány hátán a púp: felesleges, és nem odaillő. 8 vagy 9 pontot adtam volna, így csak 4 - így is túlértékeltem.
#4 Rinaldo 2015. 06. 29. hétfő 06:50
Nem ezt vártam a végének.
#3 feherfabia 2015. 06. 29. hétfő 06:26
Az utolsó mondat nem kellett volna!10P
#2 A57L 2015. 06. 29. hétfő 04:23
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2015. 06. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?