A+ A-

Prűd?

Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyenlik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre többet gondolt arra, hogy necsak a férje lássa meztelen, de szeretné, ha más is látná a testét, de nem volt bátorsága a továbblépéshez így maradtak az ábrándozások, hacsak, a gondolatait nem ossza meg olyannal, akit nagyon is jól ismer, és nem pletykálja el azokat másoknak.
Ezért hát arra gondolt, hogy álmodozásait az egyik legjobbnak tartott barátnőjének elmeséli - akiről tudta, hogy egyáltalán nem veti meg a férfiak társaságát. A gondolatokat tett követte.
Miután részletesen elmondott mindent, az türelmesen végighallgatta és mikor befejezte, csak akkor szólalt meg.
- Ha jól értettem, szeretnél exhibicionista, vagy mit tudom én hogy nevezik lenni, csak nincs hozzá bátorságod, pedig arra is sokszor gondolsz, hogy rád, vagy beléd élvez valaki, majd leszopod a farkát.
- Nagyjából igen, de azért gecis faszt nem vennék a számba.
- Szoptál már egyáltalán?!
- Még fiatal koromban a koleszban. Tudod, ott ha valaki nem vett részt a szexuális szokásokban azt a mi körünkben kinézték. Mivel elég jó társaság voltunk, így én is igyekeztem megfelelni. De, hát mindez már régen volt. Amióta férjhez mentem, csak ő volt nekem. Ő még soha nem kérte, hogy szopjam le, pedig lehet, hogy megtenném. Ahogy sok velem egyidős asszonytól hallom, sokuk csak úgy tudják elképzelni a szexet, ha orálisan is kielégítik egymást.
- Mondjuk, ez igaz. Tudom is, mit fogunk csinálni! Borotválod a pinád?!
- Ez, most, hogy jön ide. Miért kérdezed?
- Kitaláltam valamit, remélem, van bikinid?
- Van. Kíváncsi vagy rá?
- Nem! Félreértesz! Arra gondoltam, hogy mivel jó idő van, elmehetnénk a strandra, ha nem is fürdünk, de legalább napozunk.
- Idáig, vettem. De, hogy jön ide a bikinim? És a pinám!
- Csak úgy drágám, hogy nem fogsz felsőt használni, és nem valami szép látvány, hogy az alsódból meg kikandikál a szőr. Bár, van akinek ez tetszik, izlés dolga.
- Különben nem borotválom, ugyanis nem vagyok ott annyira szőrös, hogy kilógna!
- Arra már én is gondoltam, hogy ezt megpróbálom, de valahogy egyedül nem mertem belevágni. De, ezek szerint, most itt az alkalom.
Mikor a kabinból levetkőzve kijött félmeztelen, kissé zavarban volt, arra gondolt, hogy mindenki az ő melleit nézegeti, pedig csak 2 suhanc méregette. A barátnője-akin szintén nem volt felső-törökülésben várta, és furcsán nézegette!
- Mit nézel? Valami nem tetszik?!
- De, de minden. Piszok jó alakod van, tényleg nagy kár volna nem megmutatni! De ez a nadrág ?!Hát, hogy is mondjam. Anyádtól örökölted?
- Nemrég vettem. Mi a bajod vele?!
- Tudod mit?! Van nálam egy tartalék alsó. Azt vedd fel!
Már indult átöltözni, mire a barátnője rászólt!
- Most meg hova mész?! Meddig tart áthúzni?!
- Itt?! Mindenki előtt?! Te nem vagy normális!
- Ugyan már! Nem szeretem mikor valaki a szűzlányt játssza! Na és, ha meglátják a pinádat! Ugyis megakarod mutatni, hát kezdd el!
Nézegette a másik alsót, ami a mostaninak jóindulattal is csak a negyede lehetett. Mikor magára húzta és végig nézett magán, úgy érezte, mintha teljesen pucér volna, ez a kis anyag alig takart valamit, épp, hogy a vágás nem látszott.
- Na látod?! Mindjárt jobban nézel ki. Most pedig elmegyünk és veszünk valamit!
- Csak nem gondolod, hogy így fogok mászkálni?!
- Miért? Nincs mit szégyellned! Meglátod később milyen jó érzéssel gondolsz arra, hogy hány pasit izgattál fel! Én, már egy párat kiböktem, akik azonnal megkefélnének. Csak nézz körül hányan nem mernek felállni, mert szégyenlik, hogy áll a farkuk. Nem kell elvörösödnöd és megjátszani a naivat. Titokban már most arra gondolsz, hogy valamelyik megkeféljen!
Ahogy mentek a büfé felé, szinte érezték a férfiszemek tekintetét.
- Mondd meg őszintén! Láttál köztük olyan pasit, akivel azonnal kefélnél?
- Hülye! Tudod jól, hogy férjem van. Az egy dolog, hogy meztelenül mutogatom magam, de ettől még nem fekszem le mással.
- Ugyan már! Tudom, hogy ritkán kefélsz! Nem kell félni attól, ha más is Lepókhálóz.
Most, hogy már este van, és egyedül van, visszagondol az eltöltött napra, rágondolt, hogy eleinte mennyire szégyenlős volt, de ahogy telt az idő, egyre jobban feloldódtak a gátlásai és arra gondolt, hogy a vége felé már a teljes meztelenséget is bevállalta volna. Egyre többet gondolt egy hapsira, akivel nagyon szívesen lefeküdt volna, elgondolta mi is történne! A férfi hanyatt fektetné, a melleit simogatná, benyúlna a lába közé és addig izgatná még nem csöpög a kéj nedve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Jani47 2018. 09. 27. csütörtök 18:12
na csak figyeljetek oda, az a tanulság, hogy a házaspárok őszinték egymással, a hölgy nem esik ilyen szituációba. A férjének elmondta volna a vágyát, és az bele egyezik, nyugott szívvel visszautasíthatja azt a barmot.
#9 papi 2015. 06. 26. péntek 21:28
Nem nagyon rossz
#8 listike 2015. 06. 26. péntek 13:29
Nem tetszett.
#7 szekely18 2015. 06. 25. csütörtök 16:05
Egynek elmegy!
#6 veteran 2015. 06. 25. csütörtök 09:29
Sokkal jobb is lehetett volna.
#5 Andreas6 2015. 06. 25. csütörtök 08:34
Kicsit össze van csapva.
#4 Rinaldo 2015. 06. 25. csütörtök 07:05
Remek.
#3 feherfabia 2015. 06. 25. csütörtök 06:46
Közepes!
#2 A57L 2015. 06. 25. csütörtök 04:33
Elég jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?