A+ A-

Horgászkaland

Egy eldugott kis falu mellett van egy szinte felfedezetlen tavacska. Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak. Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem ehhez a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek. Langyos nyári szellő fújdogált, csupa csillag volt az égbolt. Gondoltam, tök jó, mert ilyenkor harapnak a halak. Úgy nézett ki, hogy rajtam kívül egy teremtett lélek sem volt a közelben. Ezért aztán bátran tanyát vertem, majd beetettem a halaknak, s előkészítettem a fenekező botokat a nagy horgászathoz. Ezek után szépen kényelembe helyezkedtem, s gondoltam hunyok egy kicsit, hisz a kapásjelzőim élesítve lettek. Egyszer csak arra ébredtem, hogy veregették a vállamat. Hátrafordultam, s két csajszit pillantottam meg, strandoláshoz öltözve, úgyhogy elég lenge ruházatuk volt, s minden domborulatuk tisztán látszott. Piszkosul formás testük izgatóan hatottak rám, s mivel már régen nem volt dolgom nővel, ágaskodni kezdett férfiasságom. Egy trikó és egy halásznadrág volt a ruházatom, s mivel alsót nem vettem fel, akadálytalanul megtalálta farkam a sliccet, amit előzőleg elfelejtettem bezárni, és kidugta a fejét, mintha körül akart volna nézni. Ezt én nem vettem észre, de az egyik csaj igen, s odasúgott valamit a másiknak. Amaz elkezdett kacarászni, és ujjal mutogatni kezdett felém, mire én feleszmélve próbáltam eldugni, eltakarni kivont dákómat, de lányos zavaromban nem sikerült. Ekkor már előttem álltak, s az egyik megfogta kezemet - Ő hosszú szőke hajú volt, és annyit mondott "hagyd békén a rudidat, majd mi kezelésbe vesszük". Majd megcsókolt, én visszacsókoltam. A másik, aki rövid barna hajú volt, megfogta nadrágom, s egy mozdulattal megszabadított tőle. A rudim szinte kipattant börtönéből, hogy azután kellemesebb "börtönbe" kerüljön! - na de ne ugorjuk át a történéseket -, mert ezek után fantasztikusan édes, kéjes kényeztetésben lett részem, amiről még nem is álmodtam.
A kis Barna leguggolt elém, széttárta combjaimat, majd előrehajolva megmarkolta tövénél péniszem, s rácuppant ajkaival makkomra. Éreztem, hogy nyelvével körbejárja, és szívogatja, kezével feji a rudimat. Eközben a Szöszi fölém hajolt, és elkezdtünk smárolni, hevesen járt nyelvünk, szívogattuk, harapdáltuk egymás ajkait. Azután hirtelen abbamaradt a csók, mert a Szöszke felegyenesedett, majd levetette ruháit. Gyönyörű gömbölyű mellei, hamvas borotvált, kívánatos puncija volt. Utóbbit közelebbről is szemügyre vehettem, mert átlépett felettem, s számhoz préselte szeméremajkait. Csak ennyit mondott - "nyalj ki édes"! Én engedelmesen nekiláttam, kinyitottam számat amekkorára csak tudtam, s nyelvemet bedugtam a hüvelyébe. Smárolni kezdtem puncijával, Ő hevesen nyögdécselni kezdett, s fel-le mozgott vele a számon, tekergette csípőjét. Oly vadul mozgott, mert elég nagy fáradtságba tellett, hogy követni tudjam cuncusát. Felnézve láttam, hogy hevesen markolássza kebleit, s néha jól meghúzogatja, csavargatja bimbóit. Piszkosul izgató látvány volt. Kezemmel megfogtam popsiját, próbáltam ezáltal csillapítani vad mozgását, de alig sikerült. Csak annyit értem el, hogy hatalmas felnyögés, és remegés közepette elélvezett. Ekkor leszállt rólam, és észrevettem a párját, a kis Barnát, aki eközben szintén megszabadult ruháitól, és cumizás közben, botommal játszva cunciját babusgatja. Azután abbahagyta eme tevékenységét, s felállt, hogy most átlépve felettem, az Ő punciját is kezelésbe vegyem. Meg kell, hogy mondjam, a kis Barna egy bombanő volt a javából. Pamela Anderson méretei kicsinek bizonyulnának mellette, hatalmas telt keblei voltak, kemény, nagy bimbói, s a nunija, egyszerűen isteni szépséggel - nagy szeméremajkakkal, másfél centis klitorisszal, és szeméremdombján egy lefelé mutató nyilacskát formáló szőrpihével, - rendelkezett. Emellett csodaszép barna bőre volt, s mikor számhoz közelítve széthúzta kezeivel szeméremajkait, csak úgy virítottak rózsaszínű kisajkai, s hüvelybemenete.
A látványtól majdnem elaléltam. Megfogtam feszes és kerek popsiját, közelebb húztam punciját a számhoz, de csak annyira, hogy a nyelvem hegyével cirógatni tudjam fejlett csiklóját. Éreztem, ahogy beleborzongott, mikor hozzáértem, felsóhajtott, majd azt mondta - "csináld...úgy...még"! Ő nem volt vad, mint a szőkeség, inkább csupa érzékiség jellemezte, lassan élvezett, de intenzíven. Szinte egyfolytában nyögdécselt, és sóhajtozott, hullámokban tört rá a remegés, főleg akkor, amikor csiklója hegyét érintettem. Ezt ki is használtam, úgy hogy nem is smároltam pinusával, hanem próbáltam inkább a klitoriszával játszani. Na, azért ő is tekergette, csavargatta rendesen a csípőjét, koncentrálnom kellett, hogy nyelvemet a csiklóján tudjam tartani.
Annyira belefeledkeztem ténykedésembe, hogy szinte már nem is vettem észre, a kis Szöszit, aki rácuppant eközben a farkamra, s vadul szopni kezdte. Le-fel mozgott fejecskéjével, hol tövig bekapva a rudimat, hol meg éppen csak a makkom végét szopogatva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 05. 10. kedd 15:49
Énis jártamkihorgászni desajnos nemesettmegijenvelem.
#10 listike 2015. 06. 15. hétfő 09:34
Eltévesztetted a kategóriát.
#9 gyagya15 2015. 06. 10. szerda 17:53
harmat gyenge
#8 hairy_pussy 2015. 06. 9. kedd 17:08
nagyon gyenge
#7 veteran 2015. 06. 9. kedd 16:09
ÁLOMNAK REMEK.
#6 Rinaldo 2015. 06. 9. kedd 08:33
Jó horgászat.
#5 papi 2015. 06. 9. kedd 08:31
Aztán felébredtél mert beleért a kezed a bilibe. Amúgy nem rossz.
#4 Andreas6 2015. 06. 9. kedd 06:19
Eléggé valószínűtlen, de ez legyen a legnagyobb baj! Én is szoktam álmodozni...
#3 feherfabia 2015. 06. 9. kedd 06:03
Egész jó!
#2 A57L 2015. 06. 9. kedd 05:06
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?