A+ A-

Sátrazás a haverokkal

Első történetem, melyet megosztok az oldalon, részben valós események alapján. Fogadjátok sok szeretettel. :)
A történetem 17 éves koromig nyúlik vissza, ebben az évben volt az első szexuális kalandom a legjobb barátommal, Kittivel (azóta már 6 éve együtt vagyunk). Általános iskolás korunk óta ismertük egymást, egy osztályba jártunk, majd ugyanabba a középiskolába jelentkeztünk.
Sok időt töltöttünk egymással, rengeteg közös programot csináltunk. Sokáig csak barátként tekintettem Kittire, majd később alakult ki bennem az érzés, hogy többet jelent számomra, mint egy barát, és egyre gyakrabban fantáziáltam róla. Vonzalmam iránta jó darabig csak álom maradt, elérhetetlen célnak tűnt, hogy közelebbi kapcsolatot teremtsek vele.
Ám aztán megtört a jég egy forró nyári hétvégén, amikor is elhatároztuk, hogy elmegyünk sátrazni a barátainkkal, Zsoltival és Andival. Utazáskor 2 db 2 személyes sátort vittünk magunkkal, az egyikre Zsolti és Andi tartott igényt, ők már fél éve együtt jártak, így a másikat Kittivel közösen vettük bérbe, amit egyáltalán nem bántam.
Körülbelül délután kettő óra fele értünk meg a helyszínre és kezdünk el az esti bulizásra felkészülni. Mindenki kivette a maga részét a teendőkből, míg lányok kicsomagoltak addig Zsolti felépítette a sátrakat én meg elkezdtem főzni. Délután négy órára már mindennel készen voltunk, így kezdődhetett a parti. A vacsora után körbeültük a tábortüzet és hatalmas sztorizgatás és sok nevetés mellett tovább oldódott a hangulat. Éjfél tájékán mindenki úgy döntött nyugovóra tér, így Andiék az egyik sátor felé, míg én és Kitti a másik felé indultunk. Kittivel még egy jó darabig beszélgettünk, mikor a másik sátorból hangos nyögések hallatszottak ki.
Ekkor a beszélgetésünk hirtelen abba maradt, egyből tudtuk mi történik a szomszéd sátorban és egy pajzán mosollyal nyugtáztuk az egészet, majd pár percig csak egymást néztük szótlanul. Nagyon kívántam Kitti gyönyörű és bársonyos testét, pulzusom az egekben a férfiasságom harcra kész állapotban várt arra, hogy végre cselekedjek. Végén a kínos csendet Kitti szakította félbe, egy ártatlannak tűnő érzéki csókkal, melyet kölcsönösen viszonoztam is. Nem sokat szórakoztunk, hamar kibújtunk a hálózsákból, Kittin egy gyönyörű fekete csipkés melltartó és a hozzá tartozó falatnyi tanga bugyi volt, ami épp takarta a frissen borotvált punciját. Rajtam csupán egy feszes bokszeralsó volt, ami egyre jobban szorította a méretes falloszomat, mely kitörni vágyott a rabságból. A csókcsata folytatódott, egyre hevesebben párbajoztunk a nyelvünkkel, közben kezeim önálló életre kellve felfedező útra indultak Kitti selymes testén. Átkaroltam és elkezdtem kéjesen masszírozni, nyakától egészen a melléig fokozatosan lefelé megállás nélkül. Mikor elértem a formás cicijeihez a nyelvétől ideiglenes búcsút vettem és kiszabadítottam kerek kebleit. Ajkaimmal a melleire tapadtam és időközben finoman harapdáltam a mellbimbóit, melyet halk nyögései kísértek. Kitti sem tétlenkedett kezdetben csak bokszeren keresztül masszírozta férfiasságomat, fogott méretet róla, majd egy hirtelen mozdulattal elővette a nadrágom rejtekéből és kezelésbe vette. Nem bírtam sokáig annyira jól csinálta, néhány perc elteltével a testére élveztem, de a lelkesedésem töretlen maradt. Ezt követően Kitti kiszabadította magát karaim fogságából lenyalta magáról a forró nedűmet, majd a farkamat is megtisztította. Mikor már szép tisztára nyalta péniszemet, kivettem a szájából és akcióba lendültem.
Testünk újra összesimult kezeimmel a fenekét markolásztam, szorítottam magamhoz és egy érzéki csókot leheltem az ajkára, majd ismét vitába keveredtem a nyelvével. Ekkor már a bugyija teljesen átázott, puncija csak úgy árasztotta a finom nedvet. Leültettem a hálózsákra, karjaival kitámasztotta magát, lábait térdig felhúzva terpeszbe tettem és közé vetettem magamat. Először a combjaira folyt nedvet tüntettem el, csak szép lassan értem a bugyijához és kezdtem el dörzsölni a nyelvemmel. Ekkor hirtelen beremegett, teste egész felülete libabőrös lett, és akaratlanul is kisebb csípőmozgásokat kezdett végezni, jelezve felém, hogy most már ideje lenne eltávolítani az utolsó felesleges ruhadarabot is. Sikeres hadművelet után elém tárult a mennyország kapuja, mely még csillogott és illatozott a finom nedűtől. Puncija frissen borotvált volt, csak az érzékenyebb pontokon maradt minimális szőr. A szeméremajkak méretei pont ideálisak voltak, a nagyajkak tökéletes fedést biztosítottak a kisajkak részére, egyszerűen tökéletes és esztétikus látvány fogadott. Egyből neki is láttam a dolgomhoz, körbenyaltam a terepet, kikerülve a nyílásait, hogy ezzel is jobban izgassam az ingerküszöbét. Lábait nyakamba tette és összekulcsolta, ezzel bebiztosította magát, hogy addig nincs menekvésem, míg ki nem elégítem. Emiatt egyre hevesebben és gyorsabb tempóban nyaltam a punciját, a gyönyör beteljesülése érdekében. Fokozatosan hangosabb és sűrűbb nyögései arról árulkodtak, hogy hamarosan itt a vég, a megduzzadt csiklója is egyre jobban lüktetett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 10. csütörtök 14:49
Folytazsd!
#10 listike 2015. 06. 5. péntek 09:05
Nagyon gyenge.
#9 rockycellar 2015. 05. 16. szombat 08:31
nem nagy szám
#8 Pavlov 2015. 05. 13. szerda 20:12
Nagyon kezdetleges, tele hibákkal!
#7 papi 2015. 05. 13. szerda 14:32
Gyengécske
#6 veteran 2015. 05. 13. szerda 11:49
Talán 4 pontot megér.
#5 sikamika 2015. 05. 13. szerda 11:00
joh lett grat.az irást lehet folytatni is smile
#4 Andreas6 2015. 05. 13. szerda 07:29
Szerintem is az.
#3 feherfabia 2015. 05. 13. szerda 06:02
Közepes!
#2 A57L 2015. 05. 13. szerda 05:07
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 05. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?