A+ A-

Kovács család - Uncsitesó

A fenébe! Elbarmolta az anyám az egész nyaramból EGY EGÉSZ HÓNAPOT! Egy hónapig bébicsősz leszek. Persze Anya szerint ez is a javamra fog válni. Na persze! Egy hónap egy 4 évessel! Itt a király 1997-es év, és én pisis felvigyázó leszek!
Szóval: az unokatesóm már olyan 25-26 éves és van egy 4 éves fia. A férje külföldön dolgozik mint szerződéses katona, és fél évig IFOR katonaként a Jugóknál veri a farkát. A rohadék óvoda meg bezárt 1 hónapra, persze az uncsitesó nem jöhet szabira. Az én „drága” anyám, meg a nagynéném ügyesen megbeszélték, hogy én pont ráérek. Vége lett az első évemnek a fősuliban (hálisten mindennek görbült a vége), úgysincs semmi dolgom... Ok, tényleg nincs, de akkor is! A haverok az ország minden csücskében, én meg pesztonka leszek.
Hétfőn HAJNALI 6-kor kellett kelnem, hogy odaérjek az Ildiékhez fél 8-ra, hogy átvegyem a kiskrapekot. Meghallgattam a gyorstalpaló pesztonkaképzést (mit lehet, mit nem), majd az uncsitesó lelépett. Elfoglaltuk magunkat, puzzle, társas, Matchbox, videó. Ebédre megmelegítettem az ennivalót, persze Ádámka nem ette meg a spenótot, inkább szenyót kért. Ebéd után anyai utasításra alvás. Ádámka másfél órát alszik! Okosan lefeküdt, én egyedül maradtam. Mi a francot csináljak? Először dobok egy sárgát. Hoppá! Az unokatesóm bugyija ott a szennyes tetején. De vadító vörös darab. Megszagolom, fini illata van. Anyám bugyiját néha szoktam faszverésre használni (az egy másik történet), de ezt is használni kellene! Előkapom a lompost és verni kezdem. A bugyit rácsavartam a farkamra és kivertem. Jól esett! A bugyit visszatettem, ahogy találtam. Eltelt már 10 perc, mióta lefeküdt a kissrác. A nappaliban fényképalbum, hohó! Lefeküdtem a kanapéra és áttanulmányoztam. Az Ildi milyen kurva jól néz ki fürdőruhában! Fasz elő, zsepit készenlétbe, töltés, célzás, tűz. Jó anyagot küldtem immár másodszor a zsepibe. Lesz mit mosnia Anyámnak. Már eddig volt 2 csajom, de már hónapok óta szexmegvonással küzdök. Az utolsó barátnőm 3 hónapja hagyott ott, azóta csak egyszer feküdtem le az egyik csoporttársammal (egy bányarém, de szexre hajlandó).
Ádám kicsit később felébredt, kis játék, Ildi jön és én elhúzok, de előbb jól megnézem magamnak. Jól kinőtte magát. Amikor én még csak 13-14 éves voltam, akkor ő 20 és egy kis penészvirág volt. Állandóan pulóver, hosszúnadrág, smink soha, körömlakk semmi. Most meg: rövid szoknya (kurva jók a lábai!), blézer, de jó mély kivágással, cicikiemelős melltartó, szép körömfesték, meggypiros rúzs. Ez a csaj most messze jobban néz ki, mint annó. Buszozás haza, kis számítógépezés (Tomb Raider ezerrel– kurva jó pina a csajszi), majd szundi.
Kedden ismét az előző napi program, az alvásidőt ismét jól kihasználtam. Most a szennyesből kellett kivennem a bugyit, jót élveztem... Miután kivertem, akkor találtam egy nagyon szexi bugyit a szennyesben, másodszorra az orrom alá tettem az egyiket, a másik bugyit meg a farkam köré csavartam. Nagy élvezés lett a vége! A zsebkendő megint megtelt anyaggal.
Szerdán is jól szórakoztam egy bugyival. Másodszorra egy fényképet nézegetve mentem el. Az Ádámka majdnem rajtakapott, mert korábban ébredt, alig tudtam eltenni a bránert, mikor lejött a nappaliba. Kicsit meleg helyzet volt...
Csütörtökön egy bugyis akció, meg a fényképalbumban találtam egy jó képet az Ildi húgáról, Andreáról. Ő 1-2 évvel volt fiatalabb nálam, egy jó párszor játszottunk náluk papás-mamást. Ő az első nő, aki megfogta a farkamat és egy kicsit húzogatta is a bőrt rajta! Most egy jót vertem a látványára.
Pénteken szokásos, de most a bugyihasználaton felül másodszorra Ildi anyjának az Ildi esküvőjén készült fényképére vertem ki. Délután megjött az uncsitesóm és adott egy ajándékot becsomagolva. Mi a fene? Azt mondta, hogy csak otthon nyissam ki, használjam egészséggel, de hétfőn hozzam magammal! Mi a franc lehet benne?
Este kinyitottam, teljesen ledöbbentem. EGY BUGYI VOLT BENNE! HONNAN TUDTA MEG??? Ha Anyám megtudja, akkor megöl! Kurva nagy botrány lesz! Használjam egészséggel? - az mit jelent???
Hát használtam! Minden nap! Többször is! Arra is gondoltam, hogy ráélvezek, de nem mertem. Talán megúszom, nem lesz összcsaládi botrány.
Vasárnap majdnem infarktust kaptam! A húgom szólt Anyámnak, hogy az Ildi keresi telefonon, fontos ügyben! Még a szar is megállt bennem. NEKEM ANNYI! PHU!!! Csak annyit akart, hogy vigyek cuccot is egész hétre, hogy reggel ne kelljen olyan korán kelnem. Hétfőtől péntekig ott leszek, csak péntek este jövök majd haza.
Hétfő reggel erős izgalommal mentem hozzájuk, nem tudtam Ildi mit akar mondani. Nem mondott semmit, csak elhúzott dolgozni. Délután nem mertem meglátogatni a szennyeskosarat, az ajándék bugyit használtam inkább. Délután megjött az Ildi is, elvitte a kissrácot a játszótérre, én meg elhúztam a városba. Csak este keveredtem vissza. Vacsiztunk, az anyja megfürdette Ádámot és a kiskrapek lefeküdt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ulysses 2015. 08. 7. péntek 21:38
A maga nemében egészen jó kis történet. Tetszik a kissé alpári stílusa, a humora. Friss, lendületes, jók a karakterek.
Egy átolvasást elspóroltál viszont, menet közben az elbeszélő múltról átváltasz jelenidőre, majd később vissza múltra, meg pár elütés is benne maradt. A pontozáson még agyalok, de nyolc vagy kilenc lesz.
#10 supi 2015. 08. 7. péntek 21:01
nem volt rossz csak rövid
#9 A57L 2015. 05. 14. csütörtök 05:32
Közepes írás.
#8 papi 2015. 05. 1. péntek 18:36
Nem rossz, várom a folytatást
#7 szekely18 2015. 05. 1. péntek 12:55
Folytatást kérünk!
#6 rockycellar 2015. 05. 1. péntek 08:57
Jöhet a folytatás
#5 feherfabia 2015. 05. 1. péntek 06:03
Nagyon jó!Folytasd!
#4 Rinaldo 2015. 04. 30. csütörtök 07:49
Nagyon jó.
#3 listike 2015. 04. 30. csütörtök 07:16
Ez tetszett, folytatsd.
#2 hairy_pussy 2015. 04. 30. csütörtök 06:37
folytasd smile
#1 Törté-Net 2015. 04. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?