A+ A-

Egy szerelmi kaland három éjszakája

...avagy szex túl az ötvenen – ezúttal női szemmel egy nagyon jó barátnőm elmondása alapján
1. Rövid bemutatkozás
Nem vagyok már mai lány. Idén augusztusban bizony betöltöm az ötvenkettedik évemet, sőt, van egy unokám is. Sokak szerint rendkívül "jól tartom magamat" (isten bizony, nem én találom ki; mások mondják), állítólag nem látszom még talán negyvennek sem, nemhogy ötvenkettőnek. Egyébként „Molnár Andrea” vagyok, végzettségem szerint informatikai mérnöktanár, de nemrégiben kiváltottam az ipart, és mellékfoglalkozásban magánvállalkozóként számítógép-műszerész és felsőfokú programozó lettem, amivel legalább a dupláját keresem annak, mint ami a főfoglalkozású tanári fizetésem.
Ám barátnőim, akikkel egymás között kölcsönösen és bizalmasan kibeszéljük egymás szexkalandjait, vágyait, egyszerűen csak Andi szólítanak. Különben már húsz éve élek egyedül, mint elvált asszony, és őrülten ki vagyok éhezve a szexre. Ennek ellenére nem áll szándékomban soha többet férjhez menni. Hála istennek, már csak egykori férjem, Lukács Mátyás miatt, mivel durva, goromba volt velem. Neki a szexben az okozott örömet, ha üt - vert engem aktus közben. Undorító, perverz szadista volt. Telis-tele voltam kék-zöld foltokkal, annyira, hogy már-már teljesen frigiddé váltam. Matyi után három évig volt egy élettársam is, Miki, őt pedig tudtam volna szeretni egy életen át, dacára annak, hogy tíz évvel volt nálam fiatalabb. Csakhogy ő egy szép napon egyszerűen eltűnt, és ennek már legalább tizenkét éve. Azóta sem jelentkezett, azóta sem hallottam róla semmit. De ne gondoljátok egy percig sem, hogy szűzi életet élek: azért akadnak rövidebb-hosszabb kalandjaim, sajnos, elég ritkán, és masztizni is őrülten imádok, amihez elég gyakran folyamodok.
2. A hirdetés, arra válasz, és vágyakozó várakozás
Nos, barátnőim hosszas unszolására, jóllehet, eleinte nem nagyon tetszett a dolog, rászántam magamat, hogy ha én magam ódzkodom is attól, hogy hirdessek, igenis, válaszolok néhány nekem rokonszenves szexhirdetésre. Bár bevallom nektek őszintén, elég szkeptikus voltam ezzel az egész hirdetés-históriával kapcsolatban, nem igazán bíztam benne. De később rájöttem, hogy voltaképpen semmi bajom nem származhat belőle, vesztenivalóm nincs. Mert hisz' mi is lehet a legrosszabb, ami történhet velem, ezzel kapcsolatban? Az, hogy senkitől egy fia választ sem kapok. Na, bumm, és akkor mi van? Az égvilágon semmi. Folytatom a maszturbálást egyedül, úgy, ahogy eddig is csináltam. Ha eddig jó volt (nem is akármilyen), miért ne lenne jó ezután is? Hát nem? Úgyhogy belevágtam.
Addig tehát eljutottunk, hogy rászánom magamat egy ilyen levélre. Ehhez persze még ma meg kellene kapnom a TFP-magazint, amelynek már elég régóta hűséges előfizetője vagyok. Istenem, de jó volna, ha benne volna már a levelesládámban, mire hazaérek!
Legkellemesebb meglepetésemre, levelesládám felnyitása után csakugyan ott volt a várva várt A4-es alakú boríték, amelyben a magazint szokták küldeni. Még szerencse, hogy ma este kivételesen nincs sem iskolai programom, sem semmi egyéb, ezen kívül egyedül vagyok otthon a lakásban, így tehát az összes körülmény a lehető legkedvezőbb. Hamar a nappaliba, hadd nézem át mielőbb, hátha lesz benne olyan hirdetés, ami számomra rokonszenves! Oly mértékben foglalkoztat a levélírás, hogy pillanatnyilag kivételesen még a masztizáshoz sincs kedvem, jóllehet, máskor, ilyen esetekben, mint ez a mai, az az első dolgom (persze a maszti ma sem fog elmaradni, de jelen pillanatban fontosabb a magazin).
Gyorsan ledobtam hát az utcai ruhámat, levetkőztem kombinéra, fotelba vetettem magam, lábaimat keresztbe vetve rágyújtottam egy szivarra, és lapozni kezdtem kedvenc magazinomban. Jobbnál jobb, izgatóbbnál izgatóbb szexisebbnél szexisebb felvételek tárultak szemem elé. Figyelmesen elolvasgattam valamennyi hirdetményt, de sajna, egyikben sem találtam olyat, amely minden tekintetben passzolt volna. Végre, az utolsó rovathoz, a "speciális"-hoz értem. Ám úgy látszott, ezúttal sem akar a sors kegyes lenni hozzám. Következett az utolsó.
Uram, ne hagyj el! Jól látok? Biztos, hogy ébren vagyok és nem álmodom?
Az utolsó hirdetmény szövege ugyanis így szólt: "Bizarr, de nem perverz szex ötven körülieknek. Mások által jóképűnek tartott ötvenkét éves, nős férfi vagyok, szakállal-bajusszal, s aránylag kis termettel a magam 165 centijével és hatvanöt kilójával. Ha Te is ötven körüli, nálam nagyobb termetű, legalább 180 cm magas, nagy seggű, vastag combú, nagy mellű, szőrös puncijú, csinos, és főleg, dohányzó hölgy vagy, és hozzám hasonlóan. Neked is az a legfőbb szexvágyad, hogy egymás előtt közösen jókat maszturbálgatva együtt lovagoljunk el a legmagasabb fokú gyönyör csúcsára, és a szexről egymás előtt tabuk nélkül beszélgessünk, szívesen megismerkednék Veled, persze minden kötelezettség nélkül. Találkahely szükséges. Perverzióról szó sincs. Anyagiak kizárva! De ne írjanak nemdohányzók sem, ők lehetőleg kíméljenek. Jelige: Feri."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 05. 10. kedd 16:47
Rég olvastam ilyen jó történetet.Nekem nagyon tetszett 10 pont.
#9 deajk2008 2015. 12. 15. kedd 18:44
nekem is tetszik ez a történet ...
#8 zsuzsika 2015. 11. 21. szombat 11:22
Hosszú vontatott.
#7 papi 2015. 11. 20. péntek 19:08
Nem rossz
#6 sportyman (alttpg) 2015. 11. 20. péntek 13:48
Nagyon nem tetszett. Ez egy új kategória: az erotikus infantilis édelgésé. Túl negédesre sikeredett. Szerintem idegesítő.
#5 Andreas6 2015. 11. 20. péntek 11:21
Hát én megint kilógok a sorból. Nem tetszett! Aki tíz szóval mondja el azt, amire három is bőven elég, az egyéb aljasságokra is képes. Ez a történetnek kb. a felére vonatkozik, odáig bírtam, aztán feladtam. Jóindulattal 4 pont.
#4 veteran 2015. 11. 20. péntek 09:35
REMEK.
#3 feherfabia 2015. 11. 20. péntek 06:28
Nagyon jó!
#2 A57L 2015. 11. 20. péntek 05:31
Rég olvastam ilyen jó történetet.Nekem nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 11. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?