A+ A-

Az első csoda

Soha nem voltam jó a lányok körében, lelki okok miatt nem tudtam sehová eljárni, ismerkedni, s a témához szervesen kapcsolódó fizikai rendellenességem is volt, így végső menedékembe, az online világ szövevényes útvesztőjébe vonultam. Sajnos őszinteségem miatt viszonylag hosszú idő telt el, míg először szimpatizált velem egy lány. Meglepő módon igen csinos, vékony, sötét hajú volt, s kedvességével egészen megbabonázott. Teltek múltak a napok, nagyjából 50 km-re laktunk egymástól, így azért meg kellett találni a megfelelő alkalmat, amely csak nem akart eljönni. Bő egy héttel megismerkedésünk után úgy alakult, hogy a házunk kiürült. Ritka pillanat, azonnal tájékoztattam Őt, s némi habozás után bele is ment. Izgatottam vártam az eljövendő napot, éjszakát.
Aztán végül el is jött. Élőben is éppen olyan szép volt, mint a képeken, teste kecses volt, s csodaszép arcát vállig élő sötét haj keretezte. A buszról leszállva kedves mosollyal köszöntött, s házunkba már kéz a kézben érkeztünk. Édességgel ajándékoztam meg, s a megbeszéltek szerint megnéztünk párat a kedvenc közös sorozatunkból. A végére már egyre kevésbé tudtam odafigyelni, Ő egyre közelebb húzódott hozzám, s testének melegétől libabőrös lettem. Összeszedtem minden bátorságomat, odahajoltam hozzá, s finom csókot leheltem ajkaira. Határtalan örömömre visszacsókolt.
Hevesen faltuk egymást, s kezeink vándorútra tévedtek. Mielőtt azonban sokáig eljutottunk volna, javaslatomra a szobámba mentünk, ahol végigheveredtünk az ágyon, s ott folytattuk, ahol abbahagytuk.
Ügyetlenül lehámoztam róla a bordó melltartóját, melyet a pólója követett. Csókjaimmal elkezdtem bebarangolni a testét, végigpusziltam a nyakát, csókjaim útja hegyeken vezetett át, elidőzve azoknak csúcsain.
Majd tovább haladtam a hasa felé, ajkaimat libabőr kísérte, s felszakadt belőle az első sóhaj.
Itt jegyezte meg, hogy ő még nem volt fiúval. Szóbeli szemérmessége miatt nemigen érintettük ezt a témát, így meglepődtem, de így volt ez szép, ő is, én is először élhettük át a testiség örömeit. Megnyugtattam, hogy ha lehet, csak még jobban örülök neki, majd egy néhány perces csókcsata után finoman eldöntöttem az ágyon, és a belső combjait kezdtem el puszilgatni. Végül aztán elértem a gyönyörök kapujához. Először megszabadítottam a gyarlón uralkodó utolsó ruhadarabjától, majd hamvas, érintetlen punciját óvatosan szétnyitva belekóstoltam kelyhébe. Íze finom volt, olyan, amilyennek elképzeltem. Nyelvemmel felfelé haladtam, a csiklóját keresve, s ő halk nyöszörgéssel jelezte, hogy jó helyen járok. Körkörösen izgattam, egyre erősebb nyomást gyakorolva rá, néha kicsit meg-meg szívva. Ő kezével férfiasságom után kutatott, kicsit feljebb csúsztam hát, hogy ő is kényelmesen odaférjen, s nekem se kelljen ajkaimmal elengedni őt. Mikor aztán megtalálta ő is, amit keresett, s első bátortalan mozdulatait is megtette, fel-le húzva rajta a bőrt, egy pillanatra abbahagytam az Ő kényeztetését, annyira beleremegtem a mámorba. Aztán persze észbe kaptam, s folytattam, ahol abbahagytam.
Mutatóujjammal finoman ostromolni kezdtem a bejáratát is, s tudván, hogy még szűz, csak az ujjpercemet merítettem el a már kéjnedvben úszó puncijában. Közben kicsit odébb húzódtam, hogy ne érjen el, s tudjam figyelni az arcát, nem fáj-e neki. Szerencsére ilyesmiről szó sem volt, így felbátorodva mozgattam benne az ujjam. S az a kedves lány, nem törődve vele, hogy nekem picit más, újfent megragadott, s próbált odahajolni, hogy szájával okozhasson nekem örömet, de az elhelyezkedésünk miatt ez nem volt még lehetséges. Még feljebb húzódtam hát, s bár látni lábaitól nem láttam, egészen hihetetlen érzés öntött el, mikor megéreztem a forróságot a farkamon, s puha ajkait, ahogy óvatosan, tapogatózva fel-le járnak rajta. Meg is állítottam azon nyomban, nem szerettem volna idő előtt megszakítani ezt a csodát, még akartam belőle. Közben nyelvemmel egyre hevesebb táncot jártam a csiklóján, ujjam is egyre gyorsabban siklott benne, s megéreztem, hogy testét egyre jobban feszíti, erősebben nyomtam hát hozzá ajkaim.
Nyöszörgései hangosodtak, végül mindene hullámozni kezdett, elakadt a lélegzete egy pillanatra, puncija lüktetni kezdett, s egy felszakadó sóhaj kíséretében elélvezett. Élvezte első hullámaiban sem engedte el a falloszom, sőt, ahogy én rágyorsítottam a vihar előtti csendben, úgy gyorsított ő is önkívületi állapotában, s ez, no meg élvezetének hangjai, testének reakciói együtt engem is kitörésre késztettek, így mindkettőnk első alkalmával sikerült egyszerre átélnünk ezt a csodát.
Mellé csúsztam, megcsókoltam, s feküdtünk még egymás mellett egy darabig, szótlanul.
* * *
Másnap hajnalban keserédes ízzel ébredtem mellette. Egyrészt ott pihegett mellettem egy csodaszép lány, akivel a legelső élményeimet élhettem át, másrészt viszont tudtam, hogy a busza korán indul vissza, s ki tudja, mikor látom újra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 Andreas6 2015. 06. 2. kedd 06:51
Tetszett, csak azt nem értem, hogy miért kellett a vége előtt kiszállni, ha úgyis gumival szeretkeztetek?
#18 A57L 2015. 06. 2. kedd 04:59
Nem lett rossz.
#17 A57L 2015. 05. 9. szombat 08:42
Egynek elmegy.
#16 listike 2015. 05. 9. szombat 07:59
Ekkora blöff.
#15 rockycellar 2015. 05. 8. péntek 20:44
Egész jó lett 8 pont
#14 papi 2015. 05. 7. csütörtök 10:30
A történet tényleg egy szűz fiú álma, a bökkenő csak az, hogy álom is maradt.
#13 Rinaldo 2015. 05. 7. csütörtök 09:32
Jobbat vártam.
#12 ethylen 2015. 05. 7. csütörtök 09:19
az az izgi, hogy először ki tudta hámozni a melltartót, majd a pólót. Ügyes munka
#11 veteran 2015. 05. 7. csütörtök 08:57
Nagyon hamar lett megismételve.
#10 Andreas6 2015. 05. 7. csütörtök 06:28
Szóval egy szűz lány, csupán internetes ismeretség alapján lefekszik egy ugyancsak szűz fiúval mindjárt az első találkozásnál, de minden teljesen tökéletes, természetesen már az első alkalommal hatalmas orgazmus... Aztán majd felébredsz mert bilibe lóg a kisujjad.
#9 feherfabia 2015. 05. 7. csütörtök 05:42
Közepes!
#8 szekely18 2015. 04. 11. szombat 22:48
Nagyon jó!
#7 papi 2015. 04. 10. péntek 20:31
Egész jó
#6 veteran 2015. 04. 9. csütörtök 14:24
Nagyon jó.10p.
#5 listike 2015. 04. 9. csütörtök 07:48
Szeribntem közepes.
#4 deajk2008 2015. 04. 9. csütörtök 06:39
nekem tetszett 8p... folytasd
#3 feherfabia 2015. 04. 9. csütörtök 06:08
Egész jó!
#2 sztbali 2015. 04. 9. csütörtök 00:23
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2015. 04. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?