A+ A-

Fantázia

A történet a fantázia szüleménye. Minden nemű egyezés a valósággal csak a véletlen műve.
Egy személyszállító hajón dolgozom matrózként, idestova 10 éve.Én és a kollégáim nagyon jó munkaviszonyban vagyunk. Történt azonban két éve, hogy új másodkapitányt kaptunk. Egy nőt. Pontosabban egy lányt. 27 éves, 164 cm magas, vékony, tele tetoválással és felsőbbrendűségi hajlammal. Eleinte megpróbáltuk elfogadni, hogy egy nálunk fiatalabb nő dirigáljon nekünk de gyorsan sikerült neki mindegyikőnket kisebb nagyobb dolgokkal felbőszítenie. Tenni nem tudtunk ellene semmit, hiszen a felettesünk, de a bosszú ott motoszkált mindenkiben. Senki nem tekintett rá nőként, a stílusa, a kicsit fiús megjelenése nomeg persze a beosztása miatt sem. Számunkra a tény, hogy ilyen fiatalon magas pozícióban van csakis azt jelenthette, hogy ő bizony sokat térdelhetett és hajolhatott be mire ide eljutott. Én sem nagyon szerettem vagy tiszteltem de én néha azért észrevettem dolgokat amit a többiek nem.
Észrevettem például, hogy Viki - mert így hívják, nagyon gyorsan váltogatja a partnereit. A szomszédos kabin volt az ővé és nem ritkán hallottam a féktelen nyögéseit esténként mikor az éppen aktuális pasija gyömöszölte. Hatalmas szexuális étvágya lehetett, mert többször is órákon keresztül döngött a fal. Egyszer, csak kíváncsiságból kimásztam a hajó oldalára, a kabinja ablakához. Késő este volt, senki a környéken, de mégis a lebukás veszélye miatt nagyon izgultam. A kabinban halvány fény világított, a függöny pedig nem volt teljesen behúzva. Ahogy ott kapaszkodok és kukucskálok, hogy hátha meglátom őt esetleg meztelenül éppen akkor lépett ki a kabin apró zuhanyzójából, de pechemre pólóban és bugyiban. Na mindegy, ez is valami - gondoltam és halkan visszamásztam a fedélzetre. Néha azért elképzeltem milyen lehetne egyszer vele. Eljátszottam a gondolattal, hogy kislányos testét, kis gömbölyű melleit, feszes kis fenekét azért én is megdolgoznám ha lehetőség adódna rá. Észrevettem pár hónappal később, hogy őneki sem vagyok közömbös és apró jelekkel, mosolyokkal, incselkedéssel ezt tudtomra is adta, de a többiek előtt kemény és könyörtelen főnöknőt játszott továbbra is. El is hessegettem ezeket a gondolatokat magamtól mondván - hiszen ő a főnököm és ha valami történne és kiderül akkor én sohasem nézhetnék a kollégáim szemébe többé. Így hát játszottam tovább a bosszúéhes beosztott szerepét.
Egy alkalommal amikor egy kisebb buli után az utolsóként hagytam el a pihenő szobát, valami megütötte a fülemet Viki kabinjából. Ő beszélt telefonon és tisztán hallottam minden egyes szót az ajtó túloldaláról. Nem tudom kivel beszélhetett, de annyi bizonyos volt, hogy egy hajózási céget akar indítani a Verden tavon, és már a hajója is meg van. Nos ez számomra nagyon érdekes és értékes információ volt. Az én nagybátyám már két évtizede az egyedüli hajótulajdonos a Verden tavon és ez eddig nem volt konkurenciája, ha ezt most ő megtudná akkor időben léphetne. Még mielőtt Viki bármit is kezdhetne ott. Ütőkártya volt a kezemben. Végre valami amivel ha kell még akár zsarolhatom is. Tudta mindenki, hogy Vikinek hatalmas örökség jutott és azt is sejtettük, hogy bármire képes lenne egy ilyen üzletért. Vártam. Csak mosolyogtam mikor újra és újra meg akart alázni a munkámban. Nem szóltam csak gyűlt bennem a düh és vártam a megfelelő alkalmat.
Elmúlt a szezon és a hajó télire egy félreeső kikötőben horgonyzott. Sok dolgunk nem volt és ezért a személyzet nagy része hazamehetett. Én és Viki maradtunk a téli javítás koordinálására és kisebb javítások elvégzésére. A munkaidő délután négyig tartott azután pedig mindenki szabad volt. Őhozzá járt egy idősebb férfi egy darabig, de aztán egyedül töltötte az estéit. Én pedig vele együtt unatkoztam. Néha beszélgetünk hobbikról, tetoválásokról, sztorizgattunk néha pikánsabb témákról is. Egyik este kibontott egy üveg fehérbort is és kínált, hogy igyak vele. Nem ellenkeztem. A feszültség főnök és beosztott között oldódott és nevetgélve csiklandozva töltöttük az estét. Este 10 óra felé mindegyikőnk aludni indult. Én gyorsan lezuhanyoztam és még egy cigi erejéig kimentem a pihenő szobába. Eszembe villant a kiszolgáltatott helyzete, hogy éppen rajtam kívül senki sincsen a közelben ő pedig nemsokára teljesen meztelenül fog zuhanyozni egy teljesen üres hajón a semmi közepén. Valószínüleg a bortól lehettem ilyen bátor, de arra gondoltam, hogy most megfizet minden sérelemért amit az utóbbi évben velem tett. Kijátszom az ütőkártyám és olyan dologra kényszerítem amiről már régóta fantáziálok. Megalázom! Méghozzá úgy, hogy semmit sem tehet majd ellene.
Az ajtajához léptem csendben. Hallottam hogy valamit rámol majd a zuhanyzóba lép. Vártam még egy kicsit és mikor a víz elkezdett zubogni csendben kinyitottam az ajtaját. Nem mondom, hogy nem dobogott a szívem a torkomban, de nem volt visszaút. Bezártam az ajtót magam mögött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53
2015. 12. 31. csütörtök 01:04
Minden ijenstílusú nővel ígykellene bánni hogy tudjákmeg hogy holahellyük.

10 Pont! Válaszolok rá!
#8 david70
2015. 03. 12. csütörtök 19:08
valojaban nem szeretem a szado-mazo torteneteket, de ez kifejezetten tetszett. 10p Válaszolok rá!
#7 papi
2015. 03. 11. szerda 09:38
Szerencsére csak fantázia szüleménye,és még annak is durva. Válaszolok rá!
#6 veteran
2015. 03. 11. szerda 09:34
Megalázás nem az én világom, nem tetszett. Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2015. 03. 11. szerda 09:18
Megérdemelné,hogy vele is meg tegyék ugyanezt. Válaszolok rá!
#4 deajk2008
2015. 03. 11. szerda 07:20
eléggé jó lett, folytasd...nekem ez most 8p lett... Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2015. 03. 11. szerda 06:55
Nekem a megalázás nem jön be, legalábbis ez már túlzás. Még jó, hogy csak kitalálás. Azt nem értem egészen, hogy a csajnak jó állása volt, nem kellett volna feltétlenül engednie. Fordítva is elsülhetett volna... Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 03. 11. szerda 06:26
Ez nagyon tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 03. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!