A+ A-

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül - A tesóm barátjával

Kémia órára jött be először.
Rövid barna haj, fitos arc, avantgárd öltözet. Pusmogás futott végig a termen, nem is tudtunk róla, hogy az idős Ibolya néni le lesz váltva. Huszonhat-huszonhét év körüli volt az új okítónk maximum.
Megfogott azonnal Gabi, az új kémiatanárnő. Nagy macskaszemeivel többször felém nézett, először nem is tudtam milyen arcot vágjak, de a harmadik héten már bátran mosolyogtam rá. Tizedikesek voltunk, már tudtam magamról, hogy fiúk, lányok egyaránt felizgatnak. Lelkileg is nagyon tudok kötődni bármelyik nemhez. Komoly kapcsolatom nem volt még fiúval, de a bátyám barátai közül már két sráccal is jártam.
Gabi miatt még csinosabban öltöztem, igyekeztem visszafogottan, de nőiesen megjelenni.
- Hát veled meg mi történt? – kérdezte Yvett, a padtársam. – Szürke zakó, térdszoknya, és harisnya? Szerelmes lettél egy vén pasiba?
- Megőrültél! Dehogyis. Csak most ez a divat, különben is még növök szerintem pár centit. És nem is olcsó darabok, kihasználom, és hordom, minthogy megegye a moly. Még Karácsonyra kaptam.
Yvett felkacagott.
- Hahaha, na, ne hazudozz. Engem nem versz át. De jól áll különben, csak mondd már kinek nyaltad ki magad?
- Az titok - mosolyodtam el.
- Nem lehetsz ilyen görény!
- Még semmi sem történt, de igaz, tetszik valaki őrülten. Ha sikerül a csábítás, ígérem, te leszel az egyetlen, akinek elmesélem.
- Tuti?
- Becsszó.
A hosszú, barna hajamat befonva hordtam ekkor, kíváncsi voltam, hogy tolerálja-e Gabi. De sajnos nagyon úgy tűnt, feleslegesen túráztatom magam, mintha észre se venne. Semmi nem történt, viszont pusmogni kezdtek a hátam mögött a lányok. Szerintük, ezer százalék volt, hogy egy érett pasira hajtok. Hagytam, hadd ringassák magukat, nem akartam, hogy kitudódjon a titkom.
- Szóval korrepetálnom kellene? - már a hetedik óráról is kicsöngettek, az osztálytársaim rég felszívódtak, én pedig kerek negyven percet vártam a kémia tanárnőre.
- Olyasmi tanárnő - sütöttem le a szemem -, ha nem okoz túl nagy gondot. A kovalens kötéseknél is nehezen ment a kémia, most meg a képletek mintha kínaiul lennének. - Persze ez nem volt teljesen igaz, de muszáj volt meglépnem ezt a lehetőséget, hogy Gabi egy kicsit jobban figyeljen rám. Szürke pelerint viselt egyenes szárú nadrággal, aranyos, kerek arca, hosszú szempillái imádni valóak voltak. A fekete tus, és a szolid smink nagyon előnyösen emelte ki szép vonásait.
- Figyelj Adélkám, most nem tudok biztos időpontot mondani, de majd szólok, hogyha szakítani tudok időt. Továbbképzésre is járok, meg az öcsém költözik hozzám. De mindenképpen megejtjük a felzárkóztatást. És díjazom, hogy tanulni akarsz. Ez dicséretes.
Mosollyal arcomon mentem hazafelé, mit mentem, szárnyaltam!
Otthon azonnal leírtam a naplómba az aznapi eseményeket, és a végére egy gyönyörű virágot is rajzoltam.
- Mi van húgi? - dőlt az ajtófélfának Tomi, a testvérem. Olyan furi vagy. Csak nem egy jó pasi?
- Vagy lány a szerencsés? - toldotta meg kíváncsian Dávid, a tesóm legjobb barátja, aki már-már családtagnak számított nálunk. Hamburgert melegítettek maguknak a mikróban és az elmaradhatatlan kólát öntöttek mellé.
- Jaj, fiúk - vettem ki a hűtőből némi muníciót én is - ti annyira kíváncsiak vagytok. Nincs semmi különös, talán nekem nem lehet jó kedvem?
- Ilyen ruhában? Nincs semmi, hát ez érdekes. - nézett végig rajtam Dávid. Valahogy dühösnek tűnt, élesebben csengett a hangja, mint megszokott. De talán rossz napja volt.
A srácokat faképnél hagytam, éreztem Dávid tekintetét a hátamon, a srácnak tudtam jól, hogy bejövök, de a testvérem barátjával nem akartam sosem kapcsolatot. Ezt ő is így gondolta. Bár egy szülinapi bulin már elcsattant köztünk csók, petting is megtörtént, aztán másnap megbeszéltük, hogy ez elrontaná a dolgokat, inkább megmaradunk haverok. Ehhez tartottuk is magunkat, pedig Dávid elég helyes srác. Sötét haj, vékonyabb, de sportos alkat, helyes arc, hosszú szempillák. És van kisugárzása, tetszik is a csajoknak. Egyidősek a testvéremmel, tizenkilenc éves, nagyon udvarias, férfias a megjelenése, jó modorú. Rendes is, volt időm alaposan megismerni Tomi által.
Elmentem zuhanyozni, közben persze Gabiról ábrándoztam. Folyt rajtam a meleg víz, a puncim megduzzadt, nedves lett, mellbimbóim ágaskodtak, én pedig Gabira gondoltam, miközben egyre gyorsabban simogattam magam guggoló pózban.
- Gabi, Gabi - suttogtam, közben a csiklóm simogattam, vagy elmerült két ujjam a hüvelyemben. Így kitapinthattam a G-pontom, azt a kis dudort a hasam fölötti részen, amit ha nyomogatok kissé, pisilnem is kell az élvezet közben.
- Milyen jó lenne kinyalni a puncidat. Szopni a melledet. A combod hajlatát nyalogatni. A feneked vágatában járatni a nyelvemet, míg te sóhajtozol, és alattam ficánkolsz élvezésig. - ilyeneket mondogattam, egészen, míg fel nem jutottam a csúcsra. Megrázkódtam egész testemben, majd befejeztem a tusolást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2015. 03. 14. szombat 04:47
Gyenge lett.
#14 sikamika 2015. 02. 11. szerda 22:16
nem rossz...
#13 sztbali 2015. 02. 7. szombat 17:25
Kezdetnek jobb is lehetne.
#12 papi 2015. 02. 6. péntek 20:34
Egész jól alakul
#11 sunyilo 2015. 02. 5. csütörtök 21:08
Andreas6! Most állt elő az a helyzet, hogy egyetértünk.
#10 hairy_pussy 2015. 02. 5. csütörtök 18:14
folytasd
#9 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 17:10
Enyhén közepes.
#8 deajk2008 2015. 02. 5. csütörtök 15:12
szeretem a tanár-diák szexet, mert van benne perverzió rendesen
#7 XXIII.István 2015. 02. 5. csütörtök 09:20
Hm.Fitos orról már hallottam de fitos arc...? No ilyen az egész...nem sok szót érdemel!
#6 veteran 2015. 02. 5. csütörtök 08:11
Kezdetnek nem rossz.
#5 Rinaldo 2015. 02. 5. csütörtök 08:04
Jó.
#4 gyuri0926 2015. 02. 5. csütörtök 08:03
Gyenge
#3 Andreas6 2015. 02. 5. csütörtök 07:50
Egyet értek feherfabiával.
#2 feherfabia 2015. 02. 5. csütörtök 05:45
A történet jónak ígérkezik csak nagyon rövid! bevezetésnek jó!
#1 Törté-Net 2015. 02. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?