A+ A-

Futókaland - Alex spicces lesz

- Mindjárt megvagyok! - kiáltja le Kyara barátnőjének az emeleti fürdőszobából.
Kyara fönt a fürdőben készülődik, borotválja magát, majd tusolási szertartásba fog.
- Aha! Ismerlek! Addig olvasgatok, ne aggódj, majd kitalálunk valamit Sammel, ha befut!
- ... csak hagyj nekem is belőle! - Hallatszott gurgulázó hangja...bár kétlem, hogy arra gondolt, ami ezt követően történt.
Alex várta is meg nem is, hogy befusson Sam mielőtt Kyara elkészülne. Nemrégen járt a srác a Kyarával, jól megvoltak, bár nem úgy festett, hogy bármelyiküknek is élete Nagy Ő-jét jelentené a másik. Töltött magának egy pohár fehérbort, Kyara mindig tartott igen klassz évjáratokat otthon. Ahogy belemerült valami igen elmés cikk olvasásába jól esett a hűvös észak-olasz fehérborból kortyolnia. Futókalandok, nahát!
Időnként elmosolyodott, mikor arra gondolt, hogy Kyarának pontosan mit is jelent egy ilyen alapos randi-felkészülés: gondosan minden millimétert fazonra igazítva hagy, és gyakran nem is bír ellenállni a közeli érzékeny pontok kényeztetésének. És a víz csak csobog, egyre csak csobog. Brrrrr teljesen libabőrös lett! Sokat beszélgettek mindenféléről a csajokkal egy-egy esti borozás kapcsán, persze garantáltan fiúmentes alkalmak voltak ezek.
Kopogtak, Sam lépett be. Harmincas sportos magas pasi, jól szituált, visszafogott értelmiségi. Amolyan ideális alany.
- Szia Sam, jó hogy jössz. Kyara mindjárt kész...mondta vagy háromnegyed órája - húzta mosolyra a száját kivillantva hófehér fogait. Volna kedved inni velem egy pohár bort?
Volt. Újratöltöttek.
Koccintás után kissé spiccesen már Alex szemelvényeket osztott meg Sammel a felfedezett cikkből. A konyhapulton tartotta a magazint, és a pultra támaszkodva háttal a fiúnak kacagva olvasott, majd hevesen vitatkoztak a behivatkozott adatokon, miszerint ki, kivel, mennyit.
Meleg nyári nap volt, és a magassarkú szandálon és a rövid ruhán kívül szinte semmi sem volt rajta.
Kihívóan rákönyökölt a konyhapultra, megfeszítve evvel sportpályán edzett hátát és tomporát.
- Nem veszem eszre a domborműved, Alex! - civódott Sam jelezve, hogy nem hagyja figyelmen kívül a jelenség.
- Sajnálhatod, pedig... Gondold meg szivike - búgta, félig hátrafordítva fejét.
- Mi lelt téged, Alex? Szóba sem állsz velem jóformán máskor.
- Ha rám hallgatsz, nem húzod az időt, kissrác! Nemsokára elzárja a vizet Kyara, és akkor már nem vállalok felelősséget az észrevétlen kefélésért. Ha te állsz, akkor én is kacsintott Alex.
Jól nézett ki Alex a világos lenge nyári ruhában, spagetti pántok szaladtak a derekától felfelé szinte egész hátát szabadon hagyva, és a pántokat meg szinte semmi nem tartotta vállán.
Feltehetően véletlenül felcsúszott kissé az amúgy sem hosszú lenge nyári ruhácska. Az olyan ruhadarabok, mint ami kikandikált alóla nem kifejezetten fásultságot váltottak ki Samből.
Sam nyelt egyett és alig észrevehetően közelebb lépett. A fehérnemű, mely inkább fekete volt egyébként, alig tartalmazott anyagot. Vékony pánt ölelte körül ezt a szemtelenül karcsú, vékony de izmos derekat, majd egy még finomabb változat indult útnak és veszett el nyomban a farpofák között. Szinte húzták a szemet magukkal!!!
- Mindig nézel, szinte felfalsz - nyomta meg a szavakat - most lehetne...gyere!
Sam még nem tudta, de sejthette volna, hogy elveszett. Bevonta bűvkörébe - mely úgy érintéstávolságon belül veszélyesen erős - ez a gyönyörűséges, kígyózó bestia, aki magában akarta érezni barátnője kedvenc játékszerét. Talán csak gyakorlat, vagy a játék kedvéért?
A ruhácska már látni engedte a domborodó formás fenekek nagy részét. Alex sudár alkata ruhában, vagy anélkül is bámuló szemeket vonzott magára rendszerint.
Ahogy beszélt, lassan hol jobb, hol bal térdét hajlította be leheletnyire, aminek következtében jobbra-balra ringott a csípője.
Sam még közelebb lépett és bátortalanul cirógatni kezdte Alex hátát, fel és le szánkázva a pántok mentén. Sam hálás volt a méretes sliccért, és másik kezével néhány mozdulattal kiszabadította péniszét közben a ruhája fogságából.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 11. 22. szombat 09:41
Gyengécske.
#8 esmes 2014. 11. 19. szerda 12:13
Elmegy.
#7 veteran 2014. 11. 19. szerda 09:13
Jó.
#6 Andreas6 2014. 11. 19. szerda 08:45
Tetszett.
#5 zsuzsika 2014. 11. 19. szerda 07:55
Közepes.
#4 Rinaldo 2014. 11. 19. szerda 07:07
Szuper jó.
#3 A57L 2014. 11. 19. szerda 07:07
Közepes történet.
#2 feherfabia 2014. 11. 19. szerda 05:46
7P
#1 Törté-Net 2014. 11. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?