A+ A-

A lakótársak

20 éves lehettem, amikor elkezdődött a nagybetűs élet számomra azzal az egyszerű eseménnyel, hogy felvettek az egyetemre. A költözés szükséges volt a távolság miatt, úgyhogy albérletkereséssel indult az egész. Korlátozott anyagi lehetőségek miatt nem sok lakás jöhetett szóba, de viszonylag könnyen megtaláltam a tökéletes helyet - gondoltam én. Közel a suli, viszonylag olcsó, és két csaj keres lakótársat. Amikor elindultam lakás nézőbe még nem sejtettem, hogy mi lesz a vége. Megérkezést követően laza 10 perc beszélgetés után, amikor már kb. másfélszer annyit is adtam volna a szobáért (annyira tökéletes volt minden szempontból), közölte velem az egyik lány, Mia, hogy csak udvariasságból engedték, hogy megnézzem, mert valószínűleg nem olvastam el rendesen a hirdetést, mert abban írták, hogy kizárólag LÁNY lakótársat keresnek. Ekkor lesújtva elkullogtam, megnézni a többi helyet, de egyik se nagyon jöhetett szóba, vagy mert drága volt, vagy messze volt mindentől. Az utcán sétálva, a lehetőségeken gondolkodtam és akkor megjött a szikra. Egy irtó hülye ötlet volt, talán még én sem gondoltam komolyan hogy bejöhet. De azért visszamentem az első lakásba. Gondoltam veszteni valóm nincs, max kiröhögnek, de egy próbát megért. Felvázoltam az ötletem ami kb ez volt: ha lány lakótárs kell nekik, akkor mi lenne, ha én „lány” lakótárs lennék? Hogy tisztázzuk ezt én úgy értettem, hogy kb. olyan leszek, mint egy lány. Főzők, mosok, takarítok, figyelek a rendre, nem viszek fel csajokat meg ilyenek. A két csaj félrevonult megbeszélni, közben halk nevetgélést hallottam. Ekkor már bántam, hogy felvettem ezt a kérdést, de már mindegy volt. Kb. 15 perc után jöttek is a válasszal. Röviden azt mondták, hogy benne vannak, DE volt pár kikötésük. A fő kitételük az engedelmesség volt. Kikötötték, hogy mindenben maradéktalanul szót kell fogadnom nekik. Gondoltam, hogy ez azt jelenti, hogy tényleg a nyakamba sózzák az összes házimunkát, de ennyi meg belefér. Az ő gondolatmenetük az volt, hogyha mindenben azt csinálom, amit mondanak akkor mindegy is, hogy fiú vagyok-e vagy lány, mert úgyis az van, amit ők mondanak. És hogy ne legyen ilyen egyszerű, feltétel volt az is, hogy ha bármiben nem engedelmeskedem, már kötözhetek is. Eddig rendben is volt, gondoltam ez sima ügy lesz. Meg is egyeztünk és abban maradtunk, hogy másnap költözhetek is be
Másnap, késő délután oda is mentem „költözni”, de nem kis meglepetés fogadott. A leendő szobám nem csak, hogy be volt rendezve, de még a szekrények is tele voltak ruhával. A másik lány Cat (amúgy Kata, de csak Catnek hívtuk) ott ült az ágyamon és kicsit „körbevezetett”. A meglepett arcom miatt elmagyarázta, hogy ők mennyire másképp képzelték az alkut. Ők ugyanis úgy gondolták, hogyha lány akarok lenni, akkor nézzek is ki úgy, és felvilágosított, hogy a szófogadás nehogy azt higgyem, hogy kimerül a felmosásban és a mosogatásban. Például az volt az első kívánságuk, hogy amikor otthon vagyok, nézzek ki úgy mint egy lány, ezért voltak olyan „rendesek”, hogy jó csajosan berendezték a szobámat és szereztek nekem jó sok ruhát, hogy legyen mit felvennem. Így már kicsit ijesztőbb volt a dolog, mert a szobám kicsit úgy nézett ki, mint egy Barbie szobája. Ekkor magamra hagytak, hogy „pakolásszak” kicsit... na, ja mintha lenne mit. Azért én végig néztem az új ruhatáramat. Volt ott minden, amit valaha lányon láttam. Ruhák között volt mini ruha, koktél ruha, estélyi, rövid szoknya hosszú szoknya, top, blúz, egyszóval minden. Aztán ami gázabb volt a fehérneműs fiók. Abban találtam rengeteg tangát, francia bugyit, melltartót, fűzőt, harisnyákat. Harisnyából volt vagy 30 féle, volt ott vastag, vékony, combfix, mintás, egyszínű, sötét, világos. Végül jöttek a cipők a sminkes dolgok, és a parókák. Ezekből is el voltam látva rendesen.
Ekkor már erősen gondolkodtam, hogy fussak e vagy maradjak, de mivel kellett a hely, és a két csaj se volt rossz gondoltam bevállalom. Fél óra múlva aztán Mia is és Cat is megjelent az ajtóban és rosszallásukat fejezeték ki, hogy nem látják, hogy nagyon igyekeznék teljesíteni a kérésüket. Mia azt mondta, hogy sebaj, látja rajtam a megilletődést, igyunk valamit és megbeszéljük, hogy mi is legyen pontosan. Kaptam is valami üdítőt, amiről kb. két perc múlva kiderült, hogy nem a szomjamat hivatott csillapítani, hanem inkább az aktivitásomat. Azaz valami altatató lehetett benne, úgyhogy innentől se kép se hang. A következő emlékkép az, hogy hátra bilincselt kézzel fekszem a fürdőben és borotválják a testemet. Épp elkészültek, amikor magamhoz tértem. Ki lehet találni hogy nem nagyon örültem ennek a felállásnak de azért a farkam elárulta, hogy tetszik a helyzet. Még is csak két gyönyörű lány nyúlkált a lábam között.
A borotválást követően szárazra töröltek és elkezdtek felöltözetni. A fürdőben már ki volt készítve az esti ruhám. Rám adtak kezdésképpen egy fűzőt. Ez olyan klasszikus fűző fűző volt, ami még tényleg formálta az alakot. Fekete volt, kívül selymes anyagú, sok merevítővel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.8 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo 2018. 04. 15. vasárnap 17:16
F@szság...
#10 papi 2015. 07. 27. hétfő 10:31
Az egész egy nagy hülyeség.
#9 xpetix 2014. 11. 7. péntek 23:18
A helyesírás és a fogalmazás gyenge, de az alap sztori nem olyan rossz, jól gondold át a folytatást és jó lesz!
(A helyesírásra különösen ügyelj, itt-ott betük maradtak ki.)
#8 veteran 2014. 11. 3. hétfő 14:01
Nagy nulla.
#7 zsuzsika 2014. 10. 30. csütörtök 08:32
Nagyon gyenge.
#6 Rinaldo 2014. 10. 30. csütörtök 07:57
Meg érdemli.
#5 gyuri0926 2014. 10. 30. csütörtök 07:32
Ne hogy folytasd ezt a beteges hülyeségedet !!!!!!!!!!!!!!!!!!
#4 feherfabia 2014. 10. 30. csütörtök 07:09
4P
#3 Andreas6 2014. 10. 30. csütörtök 06:51
Beteg egy fantáziád van. És aki hagyja megtenni magával az ilyesmit, az meg is érdemli.
#2 listike 2014. 10. 30. csütörtök 05:00
Pocsék.
#1 Törté-Net 2014. 10. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?