A+ A-

Tükör

Hétvégén vásároltam egy új tükröt. Elég méretes; 70*90cm. Szépen fel is szereltem az előszobában a falra. Ha elé állok, akkor a homlokomtól a térdemig minden látszik benne. Erről rögtön eszembe is jutott valami...
Türelmesen vártam, aztán végre eljött a pillanat. Épp egy új inget próbált fel és megcsodálta magát a tükörben. A világos ing alatt csak egy melltartó volt, míg alulról csak egy bugyi takarta testét. Mögé léptem és átkaroltam. A tükrön keresztül a szemébe néztem és kajánul mosolyogtam. Belecsókoltam a nyakába, közben szemeim a tükrön keresztül végig az ő szemét nézték. Nagyon szép barna szemei vannak. Nézem a szemeit, közben apró puszikat leheltem a nyakára, neki pedig lassan mosolyra húzódott a szája. Fordulna, de nem engedem; határozottan megfogtam a derekát. Jobb kezem az ing legalsó gombjához siklott. Próbáltam kigombolni; elsőre nem sikerül, mivel még mindig a szemét nézem. Aztán kibújt a lyukból a gomb. Tovább a következőhöz. Ez már elsőre ment. A szétnyíló szövet alól előtűnt feszes, lapos hasa. Ujjaim átsiklottak puha bőrére; ujjbegyeimmel cirógattam a hasát. Mikor az oldalához értem megrázkódott; véletlenül megcsikiztem...
Az ujjaim fölfelé vándoroltak a következő gombhoz. Ez is könnyen kibújt a lyukból, majd haladtam tovább fölfelé. Ez az utolsó gomb a mellei előtt. A következő már a formás keblein helyezkedett el. Kigomboltam ezt az utolsót is. A teljes hasa látszik. A bal kezemmel összefogtam az anyagot a háta mögött, a jobbommal pedig lassan végigjártam a teljes csupasz bőrfelületet. A köldökénél kezdtem. Körkörösen haladtam egyre kijjebb. Elérzem a bugyi tetejéig. A következő körnél azon futottak az ujjaim. A szívem hevesebben dobogott. Ujjaim végigfutottak a puha anyagon, épp elkerülve a szeméremdombját. Halk nyögés hagyta el ajkait. Belecsókoltam a nyakába, közben az ujjaim felértek a mellei aljáig. Végighúztam alattuk ujjbegyeim, majd az utolsó gombhoz közelítettem. Kigomboltam az utolsó gombot is.
Jobb kezemmel elkezdtem lesimítani jobb válláról az inget. Ahogy az anyag felfedte selymes bőrét, ajkaim puha csókot leheltek szabaddá vált bőrére. A bal oldalon is elismételtem ezt a mozdulatsort, mire a könnyű textil a földre hullott. Ott állt előttem melltartóban és bugyiban. Kezeimbe vettem kebleit és a melltartón keresztül simogatni kezdtem őket, miközben vállait és nyakát csókolgattam.
Egy fél lépést hátra léptem tőle és kikapcsoltam a melltartóját. A pántjait apró csókok kíséretében lesimogattam vállairól. Kezem előre siklottak az oldalán, mire megborzongott és libabőrös lett. Ujjaim a mellei alá csúsztattam és finoman a tenyerembe vettem formás kebleit. Lassan, óvatosan simogatni kezdtem őket. A bimbói megkeményedtek, bimbóudvara összehúzódott és beráncosodott. Nyeltem egy nagyot.
Jobb kezével hátra nyúlt és a nadrágomon keresztül simogatni kezdte merev férfiasságom.
Jobb kezem lefelé vándorolt a hasán, miközben a ballal a bimbóit morzsolgattam. Elértem a bugyijáig. Kezem a szöveten siklott lefelé tovább. Elértem a szeméremdombját. Éreztem a forróságot. Ujjaim tovább haladtak lefelé. Éreztem a megduzzad szeméremajkait a vékony anyagon keresztül. Simogatni kezdtem a textilen keresztül.
Fejét kicsit hátra döntötte és oldalra fordította, így ajkaimmal elértem az ajkait. Először csak lágy puszit leheltem rájuk, majd mikor éreztem nyelvét a távolodó ajkaimon ismét a szájához közelítettem a szám. Ajkaim az ajkaira tapadtak, nyelveink egymást kergették.
Ujjaim feljebb vándoroltam kissé, és lassan becsusszantak a textil alá. Haladtak lefelé, míg ismét el nem értek a szeméremajkaihoz. Végighúztam ujjbegyeim a nagyajkain, majd közöttük. Éreztem mennyire forró és nedves.
Kitapintottam a csiklóját és óvatosan masszírozni kezdtem.
Bal kezemmel a melleit izgattam, jobbommal a csiklóját, közben hevesen csókolóztunk. Élveztem, ahogy ujjaim selymes bőrén siklanak, közben a tükörben láttam az arcát, rajta a kéjt és az élvezetet, na meg a majdnem teljesen pucér testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 10. 16. csütörtök 12:44
Nem tetszett.
#7 A57L 2014. 10. 16. csütörtök 06:20
Egynek elmegy.
#6 veteran 2014. 10. 15. szerda 09:07
Közepes
#5 zsuzsika 2014. 10. 15. szerda 08:23
Közepes.
#4 Andreas6 2014. 10. 15. szerda 06:39
Szerintem ennél jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle. Kicsit száraz a leírás.
#3 Rinaldo 2014. 10. 15. szerda 06:15
jó.
#2 feherfabia 2014. 10. 15. szerda 05:22
8P
#1 Törté-Net 2014. 10. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?