A+ A-

A haverom anyja

A nevem Márton, 17 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek, a falu legnagyobb utcájában.
Szinte az összes barátom ebben az utcában lakik csakúgy, mint a legjobb barátom. Peti a szomszédban élt édesanyjával Ildivel és betegeskedő mamájával Magdi nénivel. Elég sokat szoktunk találkozni Petivel, XBOX-ozni szoktunk nálunk, illetve sokat járunk ki a többi haverunkkal focizni a helyi pályára.
Egyik nyári nap, Peti felhívott, hogy menjek át hozzá XBOX-ozni és nézzem meg a számítógépét, mert valami vírust kapott, utána meg kimennénk a pályára játszani. Egy szép kertes házban éltek, nagyon igényes az egész telek a házzal együtt. Megálltam a kapu előtt majd megnyomtam a csengőt. Körülbelül fél perc telt el, akkor Ildi kilépett a ház ajtaján, majd lesétált a lépcsőn egyenesen a kapuig. Ildi 42 éves fekete hajú érett nő, Peti apjával már 10 éve szakítottak és Ildiknek azóta sem volt komoly kapcsolata. Aznap éppen egy világoskék blúz illetve egy szürkés szoknya volt rajta, a lábán pedig egy strandpapucs, a körmei narancssárgára voltak lakkozva a lábán illetve a kezén is. Mikor odaért a kapuhoz rám nézett és elmosolyodott.
- Szia Marci - mondta közben kinyitotta a kaput majd beengedett az udvarba.
- Szia Idli, Peti bent van?
- Igen, bent van a szobájában.
Ezután bementünk a házba, én Petivel XBOX-oztam, Ildi pedig a nappaliban telefonált. Ekkor tudták meg, hogy a már két hete a kórházban lévő Magdi néni 4 nap múlva hazajöhet. Ekkor mindketten boldogok voltak, Ildi be is ment meglátogatni a kórházba édesanyját, mi pedig ketten maradtunk a házban. Visszamentünk a szobába, én odaültem a gép elé, rá két percre valaki csengetett, Peti pedig kinézett az ablakon. A szomszéd volt az és Petit kereste. Petiék illetve a szembe szomszéd nagyon jó viszonyt ápoltak, sűrűn vitték Petit meccsekre vagy kirándulni. Peti ígéretet tett a szomszédnak, hogy lenyírja náluk a füvet a hátsó udvarban, amit ő elfelejtett.
- Hallod Marci. Átmegyek a szomszédba, lenyírom a füvet mert megkértek rá, csak kiment a fejemből. Fél óra és itt vagyok, addig javítsd meg azt a szutykot valahogy - mondta nevetve, majd kilépett az ajtón.
- Okés, megteszek mindent - mondtam.
Eltelt úgy 5-6 perc, mikor kissé megszomjaztam. Kimentem a szobából át a nappalin majd a konyhába értem. Egy Cola volt a pulton, azt kitöltöttem egy pohárba és indultam vissza a számítógéphez. De mikor mentem vissza elnéztem a fürdőszoba felé, majd megpillantottam ott egy rózsaszín melltartót az ajtó előtt heverve. Odamentem a melltartóhoz és felvettem a földről, az orromhoz tartottam és beleszagoltam. Parfüm illatot éreztem, de nagyon finom volt. A fejemben egyből elindultak a gondolatok, hisz Ildi elég vonzó nő volt a maga 42 évével szemben is. A farkam az égnek állt, majd habozás nélkül elindultam a szobába a melltartóval. Mikora odaértem hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó. Ekkor reflexszerűen kinyitottam a focis táskámat, amiben a focis cuccaimat hordom majd belegyömöszöltem a melltartót a táskába. Ezután Peti lépett be az ajtón, kissé ideges fejjel majd hozzám szólt.
- Nem hiszem el.. - Az öregnek nem jó a fűnyírója, most be kell mennünk a városba valamilyen szakboltba nézni egyet...-Mondta Peti kissé kapkodva.
- Semmi gond, csak tudod még nincs kész a számítógép, de már tudom mi a baja - feleltem.
-Tudod mit?.. - Anyu már lassan hazaér a kórházból, addig elleszel itthon egyedül nem?
Ekkor egyből a melltartó jutott eszembe majd biccentettem Peti felé.
- Ja,.. - Persze, menj csak haver.. addig megcsinálom a gépet -Válaszoltam.
- Fasza, köszi span.
Ezután lekezeltünk majd Peti kiment a lakásból, én pedig az ablakhoz siettem, majd néztem ahogy beszáll a szomszéd kocsijába és elhajtanak. Ekkor valami hatalmas izgalom kapott el, kinyitottam a táskámat, kivettem belőle a melltartót és becsuktam a szoba ajtaját. Lefeküdtem Peti ágyára. Letoltam a nadrágomat majd elkezdtem verni a farkamat, közben szaglásztam a melltartót és végig Ildire gondoltam. Játszadoztam magammal úgy 15-18 percig mikor éreztem , hogy el fogok menni, ekkor a melltartót a farkamhoz emeltem majd belelőttem a spermámat az egyik kosarába. Eléggé sok spermát lőttem ki és pár csepp a padlón landolt. Szép, lakkozott parketta volt a padló. Lassan felálltam az ágyról, alulról félmeztelenül majd a táskámhoz mentem, kivettem belőle a sportszáramat, majd leguggoltam a padlón lévő spermafolt mellé és elkezdtem azt feltörölni. Ekkor hallottam, hogy mögöttem a szoba ajtaja kinyílik, majd egy kisebb hatásszünet múlva egy női hang szólal meg.
- Jézus Isten... - Marci, te mi a francot csinálsz ?!
Ildi volt az, eléggé morcos tekintettel nézett rám akkor. Én lefagytam, csak álltam ott egy szál faszban. Ildi ekkor pillantást vetett a rózsaszín melltartóra az ágyon és benne a spermára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2017. 03. 4. szombat 09:51
Jofele...
#11 A57L 2016. 07. 7. csütörtök 04:44
Egy tini álmodozás.
#10 feherfabia 2015. 06. 24. szerda 06:11
Közepes!
#9 zoltan611230 2014. 10. 3. péntek 12:34
jo
#8 sztbali 2014. 09. 30. kedd 13:54
Átlagos.
#7 zsuzsika 2014. 09. 30. kedd 10:52
Ismert.
#6 Andreas6 2014. 09. 30. kedd 07:42
Nálam nem ér többet 3 pontnál.
#5 veteran 2014. 09. 30. kedd 07:27
#4 Rinaldo 2014. 09. 30. kedd 06:48
Jó.
#3 feherfabia 2014. 09. 30. kedd 06:32
7P
#2 listike 2014. 09. 30. kedd 06:08
Gyenge fantázia.
#1 Törté-Net 2014. 09. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?