A+ A-

A pórul járt erőszaktevő esete

Amikor Anna belépett az üzletbe, még fogalma sem volt róla, hogy mi minden fog még történni vele ezen a napon. Igaz, meglehetősen kihívó megjelenése volt, de ez nem is állt távol a természetétől. Mindig feszes miniszoknyában, testhezálló, kivágott blúzokban járt, és ez az öltözék még inkább kihangsúlyozta amúgy is igencsak szemre - és dugnivaló alakját: hosszú, formás lábait, vékony derekát, és feszes melleit, amelyek úgy domborították ki ruháját, mint két jókora görögdinnye. Anna nem is bánta különösebben, hogy jártában - keltében a férfiak mindig megbámulják, sőt még élvezte is, ha időnként némelyikük ennél tovább merészkedett. Gyakran előfordult, hogy a strandon, vagy a diszkóban, de még az utcán is leszólítják, ajánlatot tesznek neki, sőt "testközeli" dolgokkal is próbálkoznak. Ez egyébként sem volt idegen neki, hiszen nemcsak a testére, külsejére volt büszke, de nagyon szerette a szexet is. Ez persze csak az egyik oka annak, hogy gyakran váltogatja a partnereit, a másik ok az, hogy a férfiak többsége nem nagyon bírta az általa diktált tempót - Anna akár minden nap órákat töltene szeretkezéssel - , és ráadásul van a lányban egy enyhe perverzitás, amelyet nem minden férfi fogad osztatlan lelkesedéssel. Anna ugyanis azon túl, hogy szinte mindenre hajlandó a szexben - amit általában nagyon szerettek benne a férfiak, hiszen akár szopásról, akár seggbedugásról volt szó, vagy éppen csoportos szexről, Ann mindenben bennevolt - , a lányban rejlett némi szado - mazochista hajlam, amelyhez azonban megfelelő partner is kell.
Anna csodálkozva konstatálta, hogy az üzlet teljesen üres, aztán gondolva, hogy a boltos csak kiszaladt valahova, lassan körüljárt és nézelődött. Időnként megállt, közelebbről szemrevételezett egy - egy tetszetősebb ruhadarabot, aztán tovább nézelődött. Nem is vette észre, hogy közben egy férfi bukkant fel a háta mögött, és kulcsra zárta a bejárati ajtót. Csak arra figyelt fel, amikor egy mélyen zengő hang szólalt meg mögötte:
- Segíthetek valamiben ? - Anna hirtelen hátrafordult, és közvetlenül szemben találta magát egy negyven év körüli, magas, fekete hajú férfival. Első ijedtségét palástolva hátralépett, érezte, hogy a háta nekifeszül egy ruhákkal teli állványnak.
- Köszönöm, egyelőre csak nézelődöm - felelte. A férfi szeméből furcsa kifejezés áradt, ami picit megrémítette a lányt. Lassan eloldalazott, és az ajtó felé indult.
- Nem kell úgy sietni - mondta a férfi furcsa mosollyal az arcán, és közben a lány után indult. - Talán adhatnék valamit, aminek biztosan örülnél. - Anna rémülete fokozódott, ahogy a kilincset lenyomva az ajtó nem engedett. Hirtelen körülnézett, a menekülés útját keresve. A férfi közben odaért a lányhoz, és a karjait megragadva magához húzta.
- Hagyjon békén, kérem - suttogta Anna. - Kérem, ne bántson, hadd menjek el. Talán találkozhatnánk valamikor, de most sajnos várnak.
- Ne félj, nem foglak bántani. Semmi olyasmit nem akarok,ami rossz lenne neked - mondta mosolyogva a férfi, aztán szájával hirtelen Anna ajkaira tapadt. A lány nem mert ellenkezni, mozdulatlanul tűrte, hogy a férfi csókolja, de ajkait szorosan összezárta. A férfi egyik karjával erősen átölelte, a másik kezével pedig hátulról a lány szoknyája alá nyúlt, ujjával a csöppnyi bugyi alatt a popsi vágását simogatta. Anna - noha még korántsem győzte le rémületét - valahol tudat alatt érezte, hogy tulajdonképpen majdhogynem jólesik neki. A férfi közben a lány nyakát csókolgatta egyre hevesebben, mindinkább kezdett begerjedni. Anna lehúnyt szemmel, összeszorított ajkakkal, mozdulatlanul várta, hogy mi fog történni. Aztán a férfi hirtelen felkapta,és szorosan magához ölelve a lányt nagy lépekkel a raktár felé vitte. Anna megpróbált kapálózni, de a férfi olyan szorosan tartotta, hogy szinte meg sem bírt mozdulni, még levegőt is alig kapott. A férfi a lábával rúgta be a raktár ajtaját és becipelte a rémült lányt. Anna nem látta, hogy mi van a háta mögött, csak azt érezte, hogy a férfi hirtelen hanyatt ledobja egy széles heverőre. Mire észbekapott, a férfi villámgyorsan rácsattintott csuklóira egy - egy bőrrel bélelt bilincset, melynek másik vége az ágy fémkeretes támlájához volt rögzítve.
Anna ekkor igazán megijedt, lábával erőteljesen kapálózni kezdett és segítségért kiabált. A férfi baljósan vigyorgott, hirtelen egy darab rongyot tömött a lány szájába, aztán ráülve a lábaira, azokat is az ágyhoz bilincselte. Anna ott feküdt szétrakott kezekkel - lábakkal, és még kiáltani sem tudott a szájába tömött rongytól,csak nagyokat nyögött. A férfi lassan feltolta Anna feszes miniszoknyáját a derekára, aztán elővett a zsebéből egy szikét. Anna szemében rémület tükröződött. Aztán a férfi egy gyors mozdulattal elvágta a lány bugyijának pántját, ujjával végigcirógatta a punciszőrzetet. A szike lassan elindult felfelé a lány teste mellett, néhány gyors vágással megszabadítva a blúzától is. Anna megborzongott, ahogy a hűvös penge egy pillanatra megérintette a bőrét, de moccanni sem mert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 11. 5. vasárnap 08:01
Izgató a vibri és a bilincs is... 9p lett
#7 sikamika 2015. 02. 2. hétfő 15:29
jol ki kurt vele!!!
#6 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 09:04
Nem szeretem az erőszakos történeteket. De ez jó volt.Főleg a végén a csattanója.
#5 Andreas6 2013. 05. 11. szombat 14:49
Végre egyszer egy olyan történet, ahol a szemét alak - ha nem is elegendő mértékben - megkapja a magáét.
#4 maximus 2005. 01. 2. vasárnap 14:42
sajnalom hogy csak most olvastam el, nagyon jo tortenet, am a vege szerintem picit el lett sietve de azert nagyon is jo. csak igy tovabb
#3 Hoz_Hun 2003. 03. 5. szerda 13:08
Ez jó volt. Tetszett.
#2 lala67 2002. 02. 1. péntek 07:48
ez már valami.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?