A+ A-

Figyelmes ápoló

Tavasszal beteg voltam, és lázasan feküdtem otthon. Két három nap után kezdtem magam jobban érezni, így már nem csak aludtam egész nap.
Ekkor történt, hogy egy ebéd utáni szunyókálásból arra ébredtem, hogy valaki áll az ágy mellett. Kinyitottam a szemem és láttam őt, amint fehér köpenyben, "nővérnek" öltözve áll mellettem.
- Hogy vagyunk, hogy vagyunk - kérdezte.
- Most már sokkal jobban - feleltem mosolyogva.
Megpróbáltam kissé felülni az ágyban, hogy jobban szemügyre vehessem, de visszanyomott.
- Á-á. Tessék csak szépen pihengetni. Majd mindjárt megvizsgálom - játszotta tovább a szerepét.
Ahogy jobban megnéztem, láttam, hogy a köpenyének felső gombjai nincsenek begombolva, illetve a fehér harisnyát visel, valamint a köpenyének zsebeit valami lehúzza. Nyakában sztetoszkóp lógott, haját felkötötte kontyba.
Félrehajtotta rólam a takarót, majd a sztetoszkópot a füléhez illesztette és kérte, húzzam fel a pizsama felsőmet. Csináltam, amit kért. A hideg korongtól libabőrös lettem, de valahogy mégis izgatóan hatott, ahogy pakolgatta a mellkasomon ide-oda. Ahhoz, hogy meg tudjon hallgatni, előre kellett hajoljon - lévén az ágyban feküdtem -, így a hiányzó gomboknak köszönhetően remek kilátás nyílt a melleire, amelyeket csipkés anyag szegélyezett a köpeny alatt. Mikor észrevette, hogy a melleit bámulom, sértődötten megszólalt:
- Erre bezzeg megvan az esze!
Vigyorogtam és a szemeimet forgattam, közben a pizsamanadrágom erőteljesen dudorodott.
- Kéjenc! Na mutassa a homlokát, van-e láza!
És a kézfejét a homlokomra tette.
- Hm. Nem is tudom. Két esélyes a dolog. Azt hiszem, alaposabb vizsgálatra lesz szükség. Tolja le a gatyáját!
Na, gondoltam, ez jó lesz, majd mindjárt kapok egy jó kis leápolást kézzel/szájjal.
Letoltam a gatyám, majd újra őt kezdtem el figyelni. Ekkor tűnt fel, hogy a jobb kezén már gumikesztyű van és éppen azt igazgatja.
- Most pedig megmérem a lázát. Tegye szét a lábait.
Széttettem, mire közéjük helyezkedett és bal kezével rámarkolt a farkamra. Felnyögtem a kéjtől. Lassan fel-le húzogatta rajta a bőrt, és közben hümmögött.
- Hm, hm. Nem is tudom.
Elengedte a péniszem, majd oda hajolt és a szájába vette; szopogatni kezdte. Halkan nyögdécseltem, miközben a farkammal játszott.
- Hm, hm. Még mindig nem egyértelmű - mondta, miután kiengedte szájából. Húzza csak fel a térdeit.
Felhúztam, majd vártam. Ismét a szájába vette a farkam, ám közben éreztem, hogy valami hideg a fenekemnél matat. Próbáltam feljebb húzódni, hogy megnézzem mi az, de jelezte, hogy maradjak nyugton. Így tettem.
Éreztem, hogy nem bőr hanem valami más anyag van a fenekemnél. Ekkor jutott eszembe, hogy az előbb gumikesztyűt húzott. Félrenézve láttam, hogy mellettem az ágyon egy síkosító hever. Hirtelen megértettem, mire készül.
Miután ujjával bekente az ánuszom síkosítóval, lassan elkezdte befelé tolni az ujját a fenekembe. Próbáltam lazítani, hogy minél könnyebben haladjon befelé. Éreztem, ahogy ujja egyre beljebb hatol, majd lassan elindul vissza. Óvatosan húzogatta bennem, míg teljesen hozzá nem szoktam, hogy bennem van.
Mikor már egész könnyedén járt bennem az ujja, kihúzta az ujját és elengedte a farkam is. Kíváncsian vártam, hogy mi jön most. Felvette mellőlem a síkosítót és kivett valamit a zsebéből. Matatott valamit, majd a síkosítót visszatette a helyére. A fenekemnél ismét nyomást éreztem, de ez most keményebb volt, mint az előbb, így azt tudtam, hogy ez most nem az ujja. Lassan tolta egyre beljebb a kemény tárgyat, mely egészen könnyen jutott egyre beljebb.
Egyszer csak nem ment tovább. Ekkor matatott valamit és egyszerre életre kelt a vibrátor, amit belém helyezett. Először csak lassan rezgett. Nézett és várta a reakciómat. Mikor látta, hogy minden rendben, akkor feljebb tekerte a rezgés erősségét.
A zsebéből ismét elővett valamit. Kérte, hogy kissé emeljem fel az egyik láttam. Miközben átbújtatta a lábamon, láttam és éreztem, hogy valamilyen textilről van szó. Lábam visszahelyezte az ágyra, majd intett, hogy a másikat is emeljem fel egy kicsit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.66 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 09. 22. hétfő 07:25
Gyenge.
#9 listike 2014. 09. 21. vasárnap 07:05
Nem jó.
#8 A57L 2014. 09. 17. szerda 06:29
Nem tetszett.
#7 sztbali 2014. 09. 16. kedd 14:41
Gyenge.
#6 Rinaldo 2014. 09. 16. kedd 08:05
elmegy.
#5 gyuri0926 2014. 09. 16. kedd 07:50
Sokat írsz , rövideket és ritkán jót .
#4 Andreas6 2014. 09. 16. kedd 06:53
Nem tetszett.
#3 feherfabia 2014. 09. 16. kedd 05:56
5P
#2 veteran 2014. 09. 16. kedd 04:30
Elkapkodott.
#1 Törté-Net 2014. 09. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?